Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Amikor rencergazdai fiókkal csatlakozol, van egy opció, hogy ki használhatja az adott kapcsolatot, ott azt válaszd ki, hogy "bárki, aki a a gépet használja", és ne azt, hogy "csak én". Egyébként XP alatt nem sok értelme van a felhasználói fiókoknak, simán ki lehet nyírni az OS-t vendégfiókból is.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nos, lenne egy problémám. két felhasználói fiók van a gépen, egyik az enyém, másik vendég, enyém jelszóval védve, családi kutakodások, ellenõrzések ellen. :D

Netet nem tudom megcsinálni a vengédben, mert olyan, hogy egy parancsikonra kell kattolni, és rá a csatlakozásra. Namost, ezt nem bírom megcsinálni a vendégben. Rendszergazda jog kell a net használásához? Oder?

Jobb klikk és ott a csatlakozásnál meg szürkével csinálja, és nem lehet rákattintani.

Segítséget elõre is köszike.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
akkor asszem a netfirms.com a legolcsóbb. Legalábbis pár hónapja az volt.
http://www.netfirms.com/domain-names/
Bár már ez is 7USD...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tök elõg a .com is!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
.hu kell, vagy jó a .com is?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
haló haló

domain név regelés elõtt vagyok,ki mit ajánl...egy iroda honlapja,statikus,kis letolthetõ tartalommal /nyomtatványok/,animáció nélkül

köszii

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A keleti mögött verseny utcai piacon kék bodega-pavilon -akármi
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Csemegézz.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Üres cd, dvd lemezeket hol lehet mostanában a legolcsóbban kapni?
Nagyságrendileg kb 100-150db nem a leggagyibb kategóriás kellene.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A Santa Rosa is egy Centrino platform.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor a santa rosa az ugyanolyasmi mint a centrino? csak ujabb?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.notebook....0/6720s_gr777es
szerdán jön meg a ilyenem

Kensington egerekrõl tud valaki vmit?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
MP3 -> AudioCD írásra mit ajánlott használni? Tudom, hogy a Nero tudja, de teljesen rászoktam az Imgburn-re, így nem akarom ezért feltenni a Nerot (ráadásul elõbbi ingyenes, utóbbi meg nem).

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én pl lehet szívesebben vennék pentium m procit mint c2d-t mert elõbbinél még szabadon állítható(csökkenthetõ) a fesz és akár 5órát is ment a noti akkuról a gyári 3 helyett ugyanavval a teljesímténnyel. :)

wlanhoz: sztem életfogytiglant kapnék ha bûncselekmény lenne a le nem védett wifi routerre való csatlakozás.. :o ha valakit zavar hogy nem tud netezni rendesen akkor valószínû utánajár, titkosítja....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kimy: a 8000-es Travelmate-ben 1.8 GHz-es, Pentium M proci van, egy Dothan magos, 533MHz-es buszsebességgel, tehát nem két magos prociról beszélünk, és azok közül nem mobil C2D-rõl. A Centrino technológia az Intelnél egy egységes elképzelést képvisel, ami áll egy alacsony fogyasztású, teljesítmény függvényében automatikusan skálázódó Intel mobil CPU-ból, a hozzá való lapkakészletbõl, és fejlett WLAN képességekbõl. Annak idején ez Pentium M CPU-t, 915-ös vagy 855-ös chipkészletet jelentett, de ugyanúgy jelenti ma a mobil C2D-vel szerelt modern masinákat. Itt olvashatsz róla bõvebben, platformonként: http://en.wikipedia.org/wiki/Centrino

Természetesen ne add el 80-ért, ha van rá vevõ többért, csak neked kívántam segíteni azzal, hogy reálisan lásd az árat. :) Számtalanszor vagyok úgy egy szívemhez nõtt alkatrésszel, vagy bármivel, hogy szubjektív szempontok alapján túlértékelem. ;)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Az a baj, hogy nem jutok be a windowsba. Ez a hibaüzenet a második képernyõ (elõször a márkát jelzi, valamint az ESC/f2/nemtommit), aztán kiírja ezt egy fekete képernyõre. Van nekem iylen Herox(?) cd-m, amin sok hasznos program van, de nem tudom, hogy melyiket használjam.

A gép indulásakor nyomjál F8-at. Ez elvileg behozza az xp speciális indító menüjét (innen lehet indítani safe módot stb.) Próbáld indítani safe módba.

Ha nem jut el idáig, akkor lehet, hogy behalt a vinyó és a bios se látja már. Ebben az esetben érdemes bemenni a biosba, megnézni hogy létezik-e még a merevlemez.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a core duo az yonah, a core 2 duo pedig merom/penryn.
és mind centrino lesz, mikor gépbe kerül.
szóval nincs igazad ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

A Centrino, az a core 2. Ha elviszik 100-ért, akkor miért adjam 80-ért.

Sorry, igazad van Jorus, centrinok között is van különbség (de lehet azt még mindig rosszul tudom, hogy a notikba a centrino, a core 2?).

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Semmi köze a C2D-khez, és oan 80k körül lehet reális. 100k-ért jobb, újabb, erõsebb notikat lehet venni használtan, fõleg, hogy erre még gari sincs.

A Centrino, az a core 2. Ha elviszik 100-ért, akkor miért adjam 80-ért.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
tomato mellé még egy szavazat