Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. October 09. - 22:26
csak akkor már árban a 120asnál vagy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. October 09. - 22:11
Na Tam!
nekünk a legkisebb 8 gigás van és igen linpus linuxal.
egyszerû kezelni, mint egy mobilt.
alapból szerintem bõven jó a fél giga memó
Skype nem volt rajta, sikerült felrakni de csak parancssorból inditható és igy ikon sincs kint
nagyon jó cucc!
én a helyedben a 120 gigásat venném 1 giga memóval és XP-vel
linpus elõnye , hogy másodpercek alatt feláll a rendszer
az a 15masodperces boot ido ami a legcsabitobb. ez szol nagyon az xp ellen. meg ahogy raneztem az elrendezesre, eleg jonak tunt [4 kategoria, benne a hasznalhato progik ikonja] skype nem kell.
120 gigást mindenkép!!! a skype ikont is meg lehet oldani (ugye goggle)
HA jól tudom a linpus az egy debian klón, ha ez igaz, akkor van benne synaptic csomagkezelõ, ha igen akkor telepíteni egyszerûbb mint egy vindózban, lista frissítés, kiválasztod ami kell telepít... aptitude is biztosan van de azt inkább hagyjátok.
Rootként telepítetted a skypeot? mert ha nem elõfordulhat, ilyen "nincs ikonja dolog"
Tényleg elkérek egy one-t, ha már mi forgalmazzuk...
Egyébként mi történt itt? Még két évvel ezelõtt is csak én írtam ide a linuxról, és mindenki azt mondta rá, hogy szar stbstb most meg
Nembaj. Debiant mindenkinek!!!
a 120-as sulyban mennyivel tobb? miert nincs egy 20gigas verzio? pont eleg lenne. a 8 kicist keves, a 120 rohadtsok. ilyen gepbe 120giga tok folosleges.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 09. - 21:58
Kép file-hoz köll egy virtuális meghajtó progi, ami olvassa, de az meg min futna, ha nincs fenn OS? Mondjuk, ha vki Daemon Tools-zal tenné fel a wint, az nem lenne semmi teljesítmény.
ez kb olyan, mintha letöltenéd netrõl a winrar-t .rar kiterjesztésben
fuck me, i'm famous!
Posted 2008. October 09. - 21:56
Posted 2008. October 09. - 19:44
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. October 09. - 17:56
Skype nem volt rajta, sikerült felrakni de csak parancssorból inditható és igy ikon sincs kint
nagyon jó cucc!
120 gigást mindenkép!!! a skype ikont is meg lehet oldani (ugye goggle)
HA jól tudom a linpus az egy debian klón, ha ez igaz, akkor van benne synaptic csomagkezelõ, ha igen akkor telepíteni egyszerûbb mint egy vindózban, lista frissítés, kiválasztod ami kell telepít... aptitude is biztosan van de azt inkább hagyjátok.
Rootként telepítetted a skypeot? mert ha nem elõfordulhat, ilyen "nincs ikonja dolog"
Tényleg elkérek egy one-t, ha már mi forgalmazzuk...
Egyébként mi történt itt? Még két évvel ezelõtt is csak én írtam ide a linuxról, és mindenki azt mondta rá, hogy szar stbstb most meg
Nembaj. Debiant mindenkinek!!!
Ride everywhere.
.
Posted 2008. October 09. - 17:44
Nem mindegy sajnos.
Boot cd-ként kell megírni egy cd-t, hogy bootoljon róla a bios.
Ha rendes windows boot cd-d van akkor annak mûködni kéne (persze csak ha biosban engedélyezve van a bootolás cd-rõl)
Nagyon köszönöm. Akkor próbálkozni fogok még......
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. October 09. - 17:32
Boot cd-ként kell megírni egy cd-t, hogy bootoljon róla a bios.
Ha rendes windows boot cd-d van akkor annak mûködni kéne (persze csak ha biosban engedélyezve van a bootolás cd-rõl)
Posted 2008. October 09. - 17:30
nekünk a legkisebb 8 gigás van és igen linpus linuxal.
egyszerû kezelni, mint egy mobilt.
alapból szerintem bõven jó a fél giga memó
nagyon jó cucc!
fuck me, i'm famous!
Posted 2008. October 09. - 17:22
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. October 08. - 18:52
köszi,kérdés hogy a PHP és MySQL kell-e nekem..
Hát az attól függ, milyen weboldalt akarsz futtatni a szerveren. MySql az adatbázis, ha pl. vannak felhasználók, ilyenek.
PHP meg szerveroldali program (tehát nem csak megjelenítésre, hanem program futtatására való).
Ha sima statikus, névjegykártya szerû html+javascript oldal kerül fel, akkor nem kellenek. Ha kicsit bonyolultabb, akkor valószínûleg kelleni fog.
Hol bérelsz tárhelyet?
Mert arra van jobb hely, mint a netfirms. Netfirms a domainnévben nagyon olcsó, de tárhely+domain kombóban van náluk jobb. (Csomó cégnél domain ingyenes, ha náluk veszel tárhelyet is).
Persze a kérdés az megint, hogy mire kell.
Aktuális civil
Posted 2008. October 08. - 08:46
csak valahogy megis olyan picinek tunik az a 8Giga...
jameg. egy ilyen ultrakompakt linuxos gepbe mennyire kell a sok ram? mert van 512es es 1gigas verzio.
A linuxnak ugyanakkora, hasonló az erõforrásigénye mint egy windowsnak, ha rendes munkára akarod használni.
Maga a linuxos op rendszerek nagyon kevéssel is beérik, de ha rendes desktop alkalmazásokat futtatsz, ugyanúgy kell a kakaó mint a windows-nál.
A 8giga tényleg kicsinek tûnik, az usb-s külsõ vinyó meg lassabb mint a beépített, ezzel számoljál.
Posted 2008. October 08. - 08:31
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. October 08. - 01:00
mar csak azt nem tudom, hogy mekkora hattertarral kerjem. van 8bg-os [SSD gondolom] meg 120GB-os [hard drive]. viszont van egy tok folosleges 3.5" sata vinyom, amit kulso tokba tervezek rakni, es akkor USB-n, vagy ESATA-n ra tudom kotni a gepre. es akkor nem kell bele a 120 GB. meg azt amugyis nehez lenne megtolteni, tekintve hogy nincs a gepben CD meghajto.
csak valahogy megis olyan picinek tunik az a 8Giga...
jameg. egy ilyen ultrakompakt linuxos gepbe mennyire kell a sok ram? mert van 512es es 1gigas verzio.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 08. - 00:55
Linux-ra barmilyen programot fel tudok tenni, amit XP-n megszoktam, es jonak talaltam?
Ha megirtak Linux ala is, akkor semmi tovabbi nelkul. Windows-os progikat pedig emulatorral tudsz telepiteni, illetve futtatni. Pl. wine-nal.
Nekem vegeselem progi fut emulatorral Suse 11 alatt, es teljesen jo:)
Posted 2008. October 08. - 00:43
holnap tervezem újratelepíteni a rendszert.. maradjon az ubuntu (xp mellett) vagy milyen ez a gos?
Posted 2008. October 08. - 00:21
Posted 2008. October 07. - 22:46
sala nem hiszem h be fog ide nezni, ugyhogy kerdem masoktol
Linux-ra barmilyen programot fel tudok tenni, amit XP-n megszoktam, es jonak talaltam? jatekot nem akarok, legalabbis semmi komolyat, max talan a Heroes3-at. csak mittudomen, kisebb-nagyobb felhasznaloi app-ok. meg soha nem hasznaltam ezt a pingvines vackot, de lehet most majd fogom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 07. - 22:42
Jorci, anyukám valószínûleg nem olyan kocka, hogy hekkelni fogja itt a gépet, míg nem vagyok itthon.
Köszi mindenkinek!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. October 07. - 22:28
sala neked linuxos a Acer One?
RAUH-Welt
B E G R I F F