Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Más wifi-s cuccok jól müködnek?

egy vista meg egy xp laptop boldogan csatlakozik, plusz ugye ez az XP-s pc is amirol most irok. 8megas adsl
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ahha, boldog ájfónos vagyok :) De laptopból még mindig Lenovo, Mp3 lejátszóból még mindig Samsung, számítógépbõl meg a hagyományos windóz verzsönös kell :)
De az ájfón az jóság :)

Közben megtaláltam a konvertálóprogit: Xilosoft Video Converter :)
Már csak ki kell bogarászni a DVD-n hogy tudom csak angolul vagy csak magyarul konvertálni, szifonra nem kell 5féle hangsáv :)
Meg fõleg a spanyol nem XD

mod1: TS 01_1 angol TS 01_2 spanyol TS 01_3 angol TS 01_4 angol
mármint a program így rakta a sávokat, de hogy miért meg nem értem. lehet elõször DVD-AVI aztán AVI MP4 lesz :(
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Más wifi-s cuccok jól müködnek?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fent van az XP a netbookon, de a wifit tovabbra sem birom beallitani.

van a wifi kartyanak illesztoprogramja, ami nelkul a windows ugye nem lat semmi halozat. ha viszont telepited, akkor a driver vezerli a wifi kapcsolatokat nem az XP. beirom a jelszot, jol, WEP, minden faja, kiirja hogy csatlakozva, jelerosseg kivalo stb. csak epp nem kap IP-t a routertol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ha már le van rippelve a dvd hdd-re, akkor
videora ipod/iphone converter - kicsi gyors free
ilyen kis eszközre az alapbeállításokkal is gyönyörû képet ad (advanced mode persze)

vettél szifon? :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
x.264-re én a ripbot264-et használom, ez elvileg tud mpeg4et is:

http://forum.doom9.o...ad.php?t=127611

a SUPER is tud ilyet, itt egy leírás:

http://www.dvd-guide...nt/view/143/59/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Egy kis helpre lenne szükségem:
Olyan progi kéne ami DVD-t és/vagy AVI-t rippel ezekre a formátumokra (nem kell hogy mind a 3-ra teljesüljön a feltétel)(Lehetõleg ingyenes, de ha nincs, akkor jó a fizetõs is, meg lehet oldani):

Video formats supported:

H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats;

H.264 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Baseline Profile up to Level 3.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats;

MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Counterspyhoz próbáltam vadászni kulcsot. A vége az lett, hogy tényleg beszoptam pár nem kívánt alkalmazást.:D
Végül letöltöttem a próbaverzióját és az ingyenes Spybotot, meg kipróbáltam az advanced system optimizer spyware keresõjét.
Eredmény:
-syste opt.: gyakorlatilag csak ártalmatlan dogokat talált
-counterspy: 1 db blackdoor agent
-spybot: kb 6-7 ténylegesen kártékonynak tûnõ alkalmazást fogott, de azt nem találta meg, amelyiket a counterspy

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

http://www.brotherso...ipper-2362.html

ennél újabbat hirtelen nemtalálok.

Vagy a klasszikus: wget.

Parancssoros, start menü/futtat/cmd, odanavigász a wget mappájához és wget -m URL

Lehet vele egész sokféle okosságot csinálni de én csak ezt az alap parancsot használom paraméterek nélkül.

Nemtom hogy a webstripper miben más, használni biztos egyszerûbb. Viszont a wget meg maga gyszerû mint a százas szög. És nem kell telepíteni.

Edit: "WebStripper displays banner adverts using it's own system which doesn't leave components running in the background and doesn't send personal information over the internet. you can free download WebStripper 2.03 now."

Létezik hogy ez külön saját reklámokat szúr be? Mondjuk vicces lehet ha kapcsolat nélkül használod, végülis arra van... akkor meg honnan jön a reklám és hogy kattintasz rá?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Lehet Pendriveról is, nekem sikerült ezen leírás alapján:
http://www.eeeguides...-usb-thumb.html

Ha minigéped van, ajánlom az XP megnyírbálását is az nLitevel, mint pl. itt:
http://www.i64x.com/eeexp.php

Ebbõl a kettõbõl össze kell tudnod hozni passzentosra. Nem EEE függõ leírások. Ja és pendrive legyen, mp3 lejátszóval nem ment. (Pedig az lenne az igazi... telefonról XPt installálni. :D )

na raszantam magamat, mostmar nincs visszaut, az XP telepito epp formazza a SSD-met... az nLite-os megoldas sajna nem jott be, valamit elb*sztam, igy fullos XP fog rakerulni... remelem azert marad egy kis hely.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem ESET Smart Security van (NOD32, kémprogramirtó, tûzfal egyben), hasonlóan jó tapasztalatokról számolhatok be.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nekem nagyon bevált a CounterSpy. Semmi fertõzés nem volt mióta azt használom.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Köszi.
Mostanában melyik kémprogram-irtót szokták szeretni? Nod32 és Kerio mellé kéne valami.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Tudtok mondani olyan programot mellyel egyszerûen le lehet menteni egy weblap tartalmát? Sokszor az oktatók megadnak webcímeket ahol segédanyagok érhetõek el, de nincsenek nagyobb letölthetõ dokumentumokra bontva, így csak akkor tudom használni ha netközelben vagyok.

http://www.brotherso...ipper-2362.html

ennél újabbat hirtelen nemtalálok.
The Sensual Woman

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
ismét köszönöm:cool2:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Itt egy egész jó leírás az LD és HD RAM-ok közötti különbségrõl: http://www.overclock...ow-density.html

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hp 530 laptopomba szeretnék memoriát vásárolni.DDR2 667Mhz fogad.A kérdésem az volna,hogy találtam ramot és volt ketõ fajta 128*8 és 64*8 as ,nem tudom mit jelentenek ezek az értékek.Fontosak e számomra?Honnan tuhatnám meg melyik kell nekem?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ja ránéztem az xp alapbol MSHOME , a vista pedig WORKGROUP nevet ad nálam. Ha a munkacsoport nem egyezik akkor nem látod a másik gép megosztott cuccait.

edit: A vistáson nézd meg hogy a megosztott meghajtódnak milyen engedélyei vannak, ki- milyen szinten használhatja.

hehe, ez az. nekem MUNKACSOPORT volt a neve. atirtam WORKGROUP-ra, megosztottam egy mappat, es mostmar megy a masolgatas oda-vissza. :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Tudtok mondani olyan programot mellyel egyszerûen le lehet menteni egy weblap tartalmát? Sokszor az oktatók megadnak webcímeket ahol segédanyagok érhetõek el, de nincsenek nagyobb letölthetõ dokumentumokra bontva, így csak akkor tudom használni ha netközelben vagyok.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Ja ránéztem az xp alapbol MSHOME , a vista pedig WORKGROUP nevet ad nálam. Ha a munkacsoport nem egyezik akkor nem látod a másik gép megosztott cuccait.

edit: A vistáson nézd meg hogy a megosztott meghajtódnak milyen engedélyei vannak, ki- milyen szinten használhatja.