Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
asszem .mid-be kell konvertálni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Kérdésem: Asszony szeretne egy bizonyos csengõhangot. Nagy nehezen meg is találtam, és letöltöttem a saját telefonomra. Átküldeni viszont nem lehetett neki, sejtésem szerint azért, mert a T610 nem tud mp3 fájlokat kezelni. (A bluetooth kapcsolat biztosan átjárható volt, ellenõriztem.)Hogyan tudnám a T610 számára is értelmezhetõvé tenni?

Légyszi magyar nyelven válaszoljatok (;)), mert nem vagyok túlképzett a témában...

thx

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

VLC player, SMplayer (vagy sima MPLayer) a te barátaid...kitömöríted pendriverra, elindítod, és kb. mindent visz.

köszi,vlc bevállt:D

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Mibõl írod azt a boot cd-t? Szerintem gyanús, hogy a forrásfájlok nem jók.

Én is neroval írtam mikor kellett, soha nem volt gond. Már nem emlékszem hogyan, asszem van valami "make boot cd" opció.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Valaki tud ajánlani olyan oldalt, ahol megbízhatóan le van vezetve, hogy kell xp boot cd-t készíteni? Amiket a gugli kidobott, azokkal próbáltam írni, de 4-bõl egy sem sikerült. (Nero-val írom)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
van egy wlan repeaterem eladó amit én is jeltovábbítónak használtam. wisp+universal repeater módot kellett ezen állítani..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

sziasztok

megkérdezhetném hogy tudnék olyat csinálni hogy egy d-link 524 kábelen érkezõ netjét a szobámban magamnak (wifi nem ér el oda rendesen) egy smc routerrel továbbosztom?

- egyszerûnek gondoltam a dolgot, hogy ami a d-linken lan az az smc-n wan. de nem jön be....

köszi
zs

Milyen messze van a szobád? Ha jól tudom cat5-ös kábellel 100m a maximális távolság. A fölött repeater kell. Nem pedig router. Ugyan azzal is meg lehet elvileg oldani, de eléggé tisztában kell lenni a TCP/IP címzésekkel, és routolási szabályokkal...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kösz a segítséget, az ellenszer linkjét otthon kipróbálom. Ami a vicc, hogy ha jól rémlik eredeti xp cd-hez írtam hozzá a service pack 2-t, és így csináltam boot cd-t belõle. Ezekszerint nem lett tökéletes, meg is lepett, hogy nem kér regisztrációs kódot :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
sziasztok

megkérdezhetném hogy tudnék olyat csinálni hogy egy d-link 524 kábelen érkezõ netjét a szobámban magamnak (wifi nem ér el oda rendesen) egy smc routerrel továbbosztom?

- egyszerûnek gondoltam a dolgot, hogy ami a d-linken lan az az smc-n wan. de nem jön be....

köszi
zs

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam

A tettes a "Windows Genuine Advantage Notification".
Az alábbi linkröl le tudod tölteni az "ellenszert".

http://www.softpedia...RemoveWGA.shtml

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam :D Magyarul nem eredeti az xp. Ki lehet ezt iktatni valahogy xp vétel és újratelepítés nélkül? Mûködni mûködik, csak bosszant, hogy belépésnél egy ilyen ablak fogad. Okozhatja ez azt, hogy minden belépésnél eltûnik a háttérként mentett kép?

régen fenn volt a microsoft weblapján, hogy lehet eltávolítani.
de most nem találom...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam :D Magyarul nem eredeti az xp. Ki lehet ezt iktatni valahogy xp vétel és újratelepítés nélkül? Mûködni mûködik, csak bosszant, hogy belépésnél egy ilyen ablak fogad. Okozhatja ez azt, hogy minden belépésnél eltûnik a háttérként mentett kép?

oda kell figyelni az automatikus frissiteseknel, mert mindig fel akarja tenni magat ez a windows eredetiseg vizsgalo app. viszont ha nem teszed fel soha nem lesz ilyen gondod.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Amit én néztem ki, proci: 22-/ 31, lap: 19-/24, ram: kb 3e drágult, vga meg egy 5-öst. ez kb 22ezer plusz, ami egy ilyen alacsonyköltégvetésû fejleszésnél szerintem sok. De ha maradnak az árak, akkor is meg kell venni:), úgy hogy mindegy. Csak abba nem szeretnék belefutni, hogy akkor vásárolok mikor pont a legdrágább:chin:.

Háát ezt nem tudom, de pl egy termékre emlékszem, hogy 2400 körül volt, most 3070ft.
Szerintem a többi is ilyesmi lehet, de visszamenõleg nem tárolják az áruházak.

Köszi!
Akkor még várok a Wind vételével is :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Igen, ki lehet iktatni. A háttérkép eltünését, feketére váltását, az idegesítõ szöveg megjelenítését mind-mind ugyanaz a kis programocska okozza, ami a Windows Update-tel felkúszott a gépedre.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Általánossábban mennyit mentek fel kb az árak hardver terén?

Amit én néztem ki, proci: 22-/ 31, lap: 19-/24, ram: kb 3e drágult, vga meg egy 5-öst. ez kb 22ezer plusz, ami egy ilyen alacsonyköltégvetésû fejleszésnél szerintem sok. De ha maradnak az árak, akkor is meg kell venni:), úgy hogy mindegy. Csak abba nem szeretnék belefutni, hogy akkor vásárolok mikor pont a legdrágább:chin:.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Háát ezt nem tudom, de pl egy termékre emlékszem, hogy 2400 körül volt, most 3070ft.
Szerintem a többi is ilyesmi lehet, de visszamenõleg nem tárolják az áruházak.

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Általánossábban mennyit mentek fel kb az árak hardver terén?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Megpróbálkozom vele, köszi!

Laptopot fõleg Photoshoppolásra milyet érdemes venni? Mármint emberi határokon belül, tehát nem 4 magos procival és Quadroval.

Nekünk HP 6820s van, eltekintve a gennyes magyar hp garanciális ügyintézéstõl tökéletes PSCS4+Quark+Indesing fut rajta. Jó, mert 16:9-es 17-es a monitor, és elférnek az eszköztárak. A hardver meg mindent visz, ami kell. Persze teljes RGB színteret ne várj a monitortól. Ha komoly PS-ra kell, akkor kell valami normális monitor mellé.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Én egy ilyet használtam pár hónapja erre:

"VAIOSoft Recovery Manager for Windows
Recovery Manager Format / Erase will work only for OnSpec / CompuApps / OmniFlash products."

Már nem tudom honnan volt, de egy szinte halott sd kártyáról visszahoztam egy gigát.

Megpróbálkozom vele, köszi!

Laptopot fõleg Photoshoppolásra milyet érdemes venni? Mármint emberi határokon belül, tehát nem 4 magos procival és Quadroval.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.