Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. November 08. - 22:14
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 08. - 21:54
Légyszi magyar nyelven válaszoljatok (), mert nem vagyok túlképzett a témában...
thx
Posted 2008. November 08. - 13:23
VLC player, SMplayer (vagy sima MPLayer) a te barátaid...kitömöríted pendriverra, elindítod, és kb. mindent visz.
köszi,vlc bevállt:D
Posted 2008. November 08. - 11:59
Én is neroval írtam mikor kellett, soha nem volt gond. Már nem emlékszem hogyan, asszem van valami "make boot cd" opció.
Posted 2008. November 07. - 21:30
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. November 07. - 17:14
Posted 2008. November 07. - 17:02
Milyen messze van a szobád? Ha jól tudom cat5-ös kábellel 100m a maximális távolság. A fölött repeater kell. Nem pedig router. Ugyan azzal is meg lehet elvileg oldani, de eléggé tisztában kell lenni a TCP/IP címzésekkel, és routolási szabályokkal...sziasztok
megkérdezhetném hogy tudnék olyat csinálni hogy egy d-link 524 kábelen érkezõ netjét a szobámban magamnak (wifi nem ér el oda rendesen) egy smc routerrel továbbosztom?
- egyszerûnek gondoltam a dolgot, hogy ami a d-linken lan az az smc-n wan. de nem jön be....
köszi
zs
Posted 2008. November 07. - 12:04
Posted 2008. November 07. - 10:50
megkérdezhetném hogy tudnék olyat csinálni hogy egy d-link 524 kábelen érkezõ netjét a szobámban magamnak (wifi nem ér el oda rendesen) egy smc routerrel továbbosztom?
- egyszerûnek gondoltam a dolgot, hogy ami a d-linken lan az az smc-n wan. de nem jön be....
köszi
zs
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2008. November 07. - 08:29
Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam
A tettes a "Windows Genuine Advantage Notification".
Az alábbi linkröl le tudod tölteni az "ellenszert".
http://www.softpedia...RemoveWGA.shtml
Posted 2008. November 06. - 22:56
régen fenn volt a microsoft weblapján, hogy lehet eltávolítani.Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam Magyarul nem eredeti az xp. Ki lehet ezt iktatni valahogy xp vétel és újratelepítés nélkül? Mûködni mûködik, csak bosszant, hogy belépésnél egy ilyen ablak fogad. Okozhatja ez azt, hogy minden belépésnél eltûnik a háttérként mentett kép?
de most nem találom...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 06. - 22:16
Mi a teendõ, ha az xp-t feltelepítve bejön egy ablak, hogy valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává váltam Magyarul nem eredeti az xp. Ki lehet ezt iktatni valahogy xp vétel és újratelepítés nélkül? Mûködni mûködik, csak bosszant, hogy belépésnél egy ilyen ablak fogad. Okozhatja ez azt, hogy minden belépésnél eltûnik a háttérként mentett kép?
oda kell figyelni az automatikus frissiteseknel, mert mindig fel akarja tenni magat ez a windows eredetiseg vizsgalo app. viszont ha nem teszed fel soha nem lesz ilyen gondod.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. November 06. - 22:03
Amit én néztem ki, proci: 22-/ 31, lap: 19-/24, ram: kb 3e drágult, vga meg egy 5-öst. ez kb 22ezer plusz, ami egy ilyen alacsonyköltégvetésû fejleszésnél szerintem sok. De ha maradnak az árak, akkor is meg kell venni:), úgy hogy mindegy. Csak abba nem szeretnék belefutni, hogy akkor vásárolok mikor pont a legdrágább:chin:.
Köszi!Háát ezt nem tudom, de pl egy termékre emlékszem, hogy 2400 körül volt, most 3070ft.
Szerintem a többi is ilyesmi lehet, de visszamenõleg nem tárolják az áruházak.
Akkor még várok a Wind vételével is
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. November 06. - 22:00
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2008. November 06. - 21:44
Posted 2008. November 06. - 17:51
Általánossábban mennyit mentek fel kb az árak hardver terén?
Amit én néztem ki, proci: 22-/ 31, lap: 19-/24, ram: kb 3e drágult, vga meg egy 5-öst. ez kb 22ezer plusz, ami egy ilyen alacsonyköltégvetésû fejleszésnél szerintem sok. De ha maradnak az árak, akkor is meg kell venni:), úgy hogy mindegy. Csak abba nem szeretnék belefutni, hogy akkor vásárolok mikor pont a legdrágább:chin:.
Posted 2008. November 06. - 14:08
Szerintem a többi is ilyesmi lehet, de visszamenõleg nem tárolják az áruházak.
Ride everywhere.
.
Posted 2008. November 06. - 13:08
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. November 06. - 12:40
Megpróbálkozom vele, köszi!
Laptopot fõleg Photoshoppolásra milyet érdemes venni? Mármint emberi határokon belül, tehát nem 4 magos procival és Quadroval.
Nekünk HP 6820s van, eltekintve a gennyes magyar hp garanciális ügyintézéstõl tökéletes PSCS4+Quark+Indesing fut rajta. Jó, mert 16:9-es 17-es a monitor, és elférnek az eszköztárak. A hardver meg mindent visz, ami kell. Persze teljes RGB színteret ne várj a monitortól. Ha komoly PS-ra kell, akkor kell valami normális monitor mellé.
Posted 2008. November 06. - 12:00
Én egy ilyet használtam pár hónapja erre:
"VAIOSoft Recovery Manager for Windows
Recovery Manager Format / Erase will work only for OnSpec / CompuApps / OmniFlash products."
Már nem tudom honnan volt, de egy szinte halott sd kártyáról visszahoztam egy gigát.
Megpróbálkozom vele, köszi!
Laptopot fõleg Photoshoppolásra milyet érdemes venni? Mármint emberi határokon belül, tehát nem 4 magos procival és Quadroval.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.