mibõl érdemes játékszervert csinálni? nézegettem ph!-n, vannak egész jó árban xeon 3 ghz +4giga ecc+2*32 gb scsi gépek...dedikált szervernél számít a videókártya?
Nem. Proci és ram, többi nem lényeg
mibõl érdemes játékszervert csinálni? nézegettem ph!-n, vannak egész jó árban xeon 3 ghz +4giga ecc+2*32 gb scsi gépek...dedikált szervernél számít a videókártya?
RAUH-Welt
B E G R I F F
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Titkosított virtuális drive - for free:Szeretnek egy teljes konyvtarat titkositani a hordozhato merevlemezemen, de nem sikerult rajonnom hogy kell.
A lenyeg, hogy fontos adatokat tartalmaz, ezert nem jo ha barki megnezheti. Probaltam total commanderben keresgelni valami menupontot, hogy jelszovedelemmel lassam el, de nem sikerult. Probaltam az egesz konyvtarat becsomagolni ( zip, rar ) de ott se talaltam meg hogy hol lehet a tomoritett fajlt jelszoval vedeni.
Ha valaki tud valami programot ( vagy totalcommander / intezo / sajatgep -en belul menupontot ) amivel le tudom vedeni az adott konyvtarat az szoljon. Az se baj, ha be kell tomoriteni az egesz konyvtarat, de jobb lenne ha magat a konyvtarat lehetne levedeni.
Kapós darab itthon is, leghamarabb november végén jön újabb szálítmány - és gyanítom, azt is hamar elkapkodják a forgalmazótól.ez gyakorlatilag pont az, amire nekem is szükségem lenne!
lejátszik 1080p-t, mûködik hálózati meghajtóként és lejátszóként, megy rajta a bittorrent, lehet fotókat nézni és HDMI is van rajta
királyság, már csak otthon kell "eladni" az ötletet majd
Van, de mindenképp DVD formátumot - azaz max. 576 soros felbontást - kapsz.
Lassan nekem is ideje lenne beruháznom egy 1080p-t is tudó hardveres megoldásra.
Van, de mindenképp DVD formátumot - azaz max. 576 soros felbontást - kapsz.sajnos az alábbi terület egyenlõre még elég sötét nekem, ezért elõre is elnézést a kérdésért:
van arra esély, hogy 720p felvételt kiírjak egy sima (esetleg DL) DVD-re és azt lejátsszam a sima asztali DVD lejátszómon?
általában kis keresgéléssel megtalálható szinte minden dal midiben a neten, mobilos oldalakon.. küldtem, amit találtam, remélem szereti majd a telefonotok.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Köszi mindkettõtöknek, holnap megpróbálom így megoldani!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy