Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

mibõl érdemes játékszervert csinálni? nézegettem ph!-n, vannak egész jó árban xeon 3 ghz +4giga ecc+2*32 gb scsi gépek...dedikált szervernél számít a videókártya?

Nem. Proci és ram, többi nem lényeg :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mibõl érdemes játékszervert csinálni? nézegettem ph!-n, vannak egész jó árban xeon 3 ghz +4giga ecc+2*32 gb scsi gépek...dedikált szervernél számít a videókártya?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hehe. olcson ilyesmit nem talalsz azt ugye vagod? legalabbis kozel nem az acer one arahoz

meg 10" es 14" kozott nem sok gyarto csinal gepet mostansag.

dell, sony talan

hupsz itt egy link, igaz usa, de talan par modell ezekbol elerheto europaban is

http://www.superware..._Laptop/c3/2657
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eladtuk a kicsi acer-t kéne helyette nagyobb

12"-13", dvd, min 160 gigás vinyó,min 1 giga mem.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vegso megoldasnak jo ez is, de ha lehet akkor valami egyszerubbel probalkoznek.
Ahogy magamat ismerem, meg a balszerencsemet, csak eltuntetnem az osszes adatot a vinyorol, ugy, hogy isten se varazsolja elo :-)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Szeretnek egy teljes konyvtarat titkositani a hordozhato merevlemezemen, de nem sikerult rajonnom hogy kell.

A lenyeg, hogy fontos adatokat tartalmaz, ezert nem jo ha barki megnezheti. Probaltam total commanderben keresgelni valami menupontot, hogy jelszovedelemmel lassam el, de nem sikerult. Probaltam az egesz konyvtarat becsomagolni ( zip, rar ) de ott se talaltam meg hogy hol lehet a tomoritett fajlt jelszoval vedeni.

Ha valaki tud valami programot ( vagy totalcommander / intezo / sajatgep -en belul menupontot ) amivel le tudom vedeni az adott konyvtarat az szoljon. Az se baj, ha be kell tomoriteni az egesz konyvtarat, de jobb lenne ha magat a konyvtarat lehetne levedeni.

Titkosított virtuális drive - for free:
http://www.truecrypt.org

Próbáld ki, hogy hordozható diszken mûködik-e?
(Úgy néz ki megoldható: http://forums.truecr...p?p=58537#58537)
"In idem flumen bis non descendimus"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szeretnek egy teljes konyvtarat titkositani a hordozhato merevlemezemen, de nem sikerult rajonnom hogy kell.

A lenyeg, hogy fontos adatokat tartalmaz, ezert nem jo ha barki megnezheti. Probaltam total commanderben keresgelni valami menupontot, hogy jelszovedelemmel lassam el, de nem sikerult. Probaltam az egesz konyvtarat becsomagolni ( zip, rar ) de ott se talaltam meg hogy hol lehet a tomoritett fajlt jelszoval vedeni.

Ha valaki tud valami programot ( vagy totalcommander / intezo / sajatgep -en belul menupontot ) amivel le tudom vedeni az adott konyvtarat az szoljon. Az se baj, ha be kell tomoriteni az egesz konyvtarat, de jobb lenne ha magat a konyvtarat lehetne levedeni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ez gyakorlatilag pont az, amire nekem is szükségem lenne!
lejátszik 1080p-t, mûködik hálózati meghajtóként és lejátszóként, megy rajta a bittorrent, lehet fotókat nézni és HDMI is van rajta :)

királyság, már csak otthon kell "eladni" az ötletet majd :)

Kapós darab itthon is, leghamarabb november végén jön újabb szálítmány - és gyanítom, azt is hamar elkapkodják a forgalmazótól.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Van, de mindenképp DVD formátumot - azaz max. 576 soros felbontást - kapsz.
Lassan nekem is ideje lenne beruháznom egy 1080p-t is tudó hardveres megoldásra.

ez gyakorlatilag pont az, amire nekem is szükségem lenne!
lejátszik 1080p-t, mûködik hálózati meghajtóként és lejátszóként, megy rajta a bittorrent, lehet fotókat nézni és HDMI is van rajta :)

királyság, már csak otthon kell "eladni" az ötletet majd :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

sajnos az alábbi terület egyenlõre még elég sötét nekem, ezért elõre is elnézést a kérdésért:

van arra esély, hogy 720p felvételt kiírjak egy sima (esetleg DL) DVD-re és azt lejátsszam a sima asztali DVD lejátszómon?

Van, de mindenképp DVD formátumot - azaz max. 576 soros felbontást - kapsz.
Lassan nekem is ideje lenne beruháznom egy 1080p-t is tudó hardveres megoldásra.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Hat ez szerintem csak a lejatszotol fugg.
Ha jol ertem te HD tartalmat akarsz lejatszani.
Ha a kovetelmenyeknek megfelel a kodolas, akkor szerintem elkepzelheto hiszen DVD VIDEO-t biztos lejatszik az meg 720x576. De azert erre nem vennek merget.
Probald ki ujrairhatoval.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
sajnos az alábbi terület egyenlõre még elég sötét nekem, ezért elõre is elnézést a kérdésért:

van arra esély, hogy 720p felvételt kiírjak egy sima (esetleg DL) DVD-re és azt lejátsszam a sima asztali DVD lejátszómon?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

általában kis keresgéléssel megtalálható szinte minden dal midiben a neten, mobilos oldalakon..:) küldtem, amit találtam, remélem szereti majd a telefonotok.

Köszönöm szépen! Teszt csak holnap, mert épp 20 km-re vagyok az ominózus készüléktõl:).

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
általában kis keresgéléssel megtalálható szinte minden dal midiben a neten, mobilos oldalakon..:) küldtem, amit találtam, remélem szereti majd a telefonotok.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Dave: Privi ment, köszi elõre is.

lor: Köszi, megpróbálom ezekkel is. Most indulok melóba, majd az ottani gépen. (Hátha itt is van pár vírus...:)) Wav asszem nem jó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csak midi jo?
esetleg wav?

itt semmi?
http://www.google.hu...G=Keresés&meta=

volt vmi progim de most nem talalom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Köszi mindkettõtöknek, holnap megpróbálom így megoldani!

Nem jött össze...:( Pár vírusra és számomra használhatatlan converter trial version-re (nem kívánt zenei aláfestések, 5-6 másodperces limit, stb.) azért szert tettem a hajnali-reggeli órákban. Mit meg nem tesz az ember a felesége kedvéért...:love1:

Ha valaki esetleg képes ezt a mutatványt végrehajtani, és megvan hozzá a háttere is, megköszönném a segítségét. Elküldeném az audio file-t és várnám vissza a midi-vé (vagy bármi T610 által értelmezhetõ formátummá) varázsolt csengõhangot.:help:

cheers

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tam, sztem tudom miért nem megy a Dell-en a wifi! Benn a cégnél nemrég jöttek új laptopok, Dell akármi és egyiken se ment a wifi, vagy ha igen akkor percenként szakadt. A megoldás pedig az volt, hogy a bennük lévõ b/g/n modult be kellett állítani fix g-re és onnantól hibátlanul üzemelnek!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszi mindkettõtöknek, holnap megpróbálom így megoldani!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jankó,Neked egy mp3 to midi konverter fog kelleni
http://www.mp3towav....mp3-to-midi.asp

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy