Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
kb egy hete jöttem rá arra, hogy a ctrl-t megnyomva az egeret görgetve nagyobb lesz a honlap. namost tegnap gondolom félrenyomtam, és ez a forum a monditor teljes szélességében van(ez nem baj), viszont a betûk csak max 3mmesek. a mozillás beállításban a betüméret 17 colra van állítva. minden más lap jol mûködik csak ez nem. mit nyomjak?

- gyakori mozilla parancsok csak a ctrl-ost említik. a ctrl 0-ra meg kilog a reklám.
- nem tudom hol kéne állítani. 22es wide-on jo, laposon van most, itt nem jo.

köszi
zs

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hû, ezek a tápok nem egészen olcsóak:D a hûtõ viszont zsír:)
Akkor marad a ddr2. Kíváncsi leszek milyen az alaplapi 3d proci. Mondjuk a full HD-t viszi, akkor rossz nem lehet:)
Mennyi átverés van a piacon a komplett gépek között. És még nem is olcsóak. Gondolom a Core i7-et nem érdemes megvárni, mert horror árban lesz?

alaplapi hd lejátszásra az amd platform jobb.
olvasdvégig link
core i7 drága lesz igen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

simán valós.
komoly vga hiányában a gép talán 80w-ot vesz fel idle, és 150 körül terhelve.
halk táp: corsair vx450 (enermax modu82+ 425w még halkabb, csak nem tudom mennyit szánsz rá)
procihûtõ: ne kisérletezz passzivval, xigmatek hdt1283s a te barátod. (a ninja2 elviszi passzivan, de a z alkatrészeknek, kondiknak nem tesz jót)
ddr3 ilyen alacsony sebességen sz*rt sem ér, mert olyanok a késleltetései, hogy lassabb, mint a ddr2.

Hû, ezek a tápok nem egészen olcsóak:D a hûtõ viszont zsír:)
Akkor marad a ddr2. Kíváncsi leszek milyen az alaplapi 3d proci. Mondjuk a full HD-t viszi, akkor rossz nem lehet:)
Mennyi átverés van a piacon a komplett gépek között. És még nem is olcsóak. Gondolom a Core i7-et nem érdemes megvárni, mert horror árban lesz?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Vásárpolt mr közüleek valaki a Pixmania-nál?

igen

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

extreme.outervision..com/psucalculator.jsp
E szerint az oldal szerint csak 200W-ot venne fel a rendszer.Ez valós lehet?

simán valós.
komoly vga hiányában a gép talán 80w-ot vesz fel idle, és 150 körül terhelve.
halk táp: corsair vx450 (enermax modu82+ 425w még halkabb, csak nem tudom mennyit szánsz rá)
procihûtõ: ne kisérletezz passzivval, xigmatek hdt1283s a te barátod. (a ninja2 elviszi passzivan, de a z alkatrészeknek, kondiknak nem tesz jót)
ddr3 ilyen alacsony sebességen sz*rt sem ér, mert olyanok a késleltetései, hogy lassabb, mint a ddr2.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
extreme.outervision..com/psucalculator.jsp
E szerint az oldal szerint csak 200W-ot venne fel a rendszer.Ez valós lehet?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Az a baj, hog tudomásom szerint kevés még a 64bites alkalmazás:( Photoshop, Indesign,AutoCAD, stb.
Vásárpolt mr közüleek valaki a Pixmania-nál?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
szerintem nincs 1333Mhz-es ddr2 csak 1066-os
de annyi hogy elvileg gyorsabb a ddr3 azonos órajelen, kevesebb fogyassztással
meg az olyan procik amik 333Fsb-vel mennek oda jobbnak kéne lennie, de állíótóélag nem az :)
valahol a prohardvar-en van egy cikk róla

xp jó kérdés tud e egyben ekkora vinyót kezelni, régen sok baki volt vele a nagyobb vinyók kezelését illetõen, bár azokat megoldották, kérdés ennél mi a helyzet, valószínû itt is elvész jó sok GB amit nem is lát majd

mondjuk ha 64 bites op rendszerben gondolkozol akkor már inkább vista, nekem bevált:)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Két kérdés: Xp tud 1T-s winyót kezelni? Vagy fel kell particionálni?
Mi a különbség a DDR2-es, és 3-as 1333Mhz-es ramok között?
Raknék össze egy gépet, ami így nézne ki:
AsRock G43 Twins FullHD lap
E8400
4Gb DDR2, vagy 3-as 1333Mhz RAM
1T-s winyó, ami megy át késõbb a NAS-ba.
450W-s FSP táp
Thermaltake Soprano ház

passzív procihûtõt ehhez tudtok mondani? Ez mennyire csendes táp?
Köszi!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Én FlashGettel húzom, jön mint a tatár.
Megadtad a Rapidos felhasználónév-jelszó páros a Rapgetnek?

A Rapgetnek mindentszart be kellene állítani. Flashgetben meg tök könnyû volt. Csak azt nem ajánlotta az RS-oungary:( De most már jön:)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

ha köttettem be digitv-s netet, (asszák meg hogy nincs itt lanos net, mondjuk lesz ha rábólintanak végre a tetõtérbeépítésre) és a legnagyobb elvileg náluk a 2048kb/s erre ezt írja az ASZF, hogy Garantált sávszélesség a maximális fel- és letöltési sebesség 20 %-a. ezt most a névleges teljesítmény valós sávszélességére értik vagyis hogy kb 200kb/s-al jön a cucc, az a garantált vagy a valós 200kb/s-ot kéne nekem még 5-el osztani hogy nevetséges 40kb/s a garantáltam?

Ezt most azért kérdem mert a másik albimban is pont ilyen netem volt, de ott 4-5mb/s-al jött ami azért már elég nekem, itt meg konkrétan beállt 1mb/s-ra ami azért gáz, tehát reklamálhatok hogy csak 100-110kb/s a ténylegesem vagy elküldenek anyámba hogy a fent említett 40kb/s (muhahaha), amit a szerzõdés szerint biztosítaniuk kell?

hehe!

írtam nekik mail-t errõl, erre tegnap annyit írt vissza egy csávó hogy tisztelt xy mérjen újra sebességet! Mértem már 2mb-van:)
Szerintetek mit szólna ha visszaírnék, hogy köszi, de csavarj már azon a potméteren még egy kicsit légyszi! :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

elindítom nod32 erre szinte máraz elején kiírja: 2 fizikai lemez MBR szektora. contains trójai Win32/Mebroot.K.

most akkor ez hol van ez a trójai,és hogy lehet kiírtani,mert nem írtja ki magától a nod:chin:

Édemes megpróbálni, hátha: http://www.malwarebytes.org/

Hihetetlen tûnik, hogy mbr vírust kaptál, ez a típus elvileg évek óta kihalt...

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Sziasztok!

Segítség kéne. Van egy munkatársam, aki .pdf iterjesztésû fileból akar szöveget átmenteni szövegszerkesztõbe. Mivel lehet megtenni? Már próbálkoztam, de nem megy.
Elõre is köszi.

Két probléma lehet:

a)A pdf-ben letíltható a szöveg kimásolása. Ha ezt megtette a doksi készítõje, akkor nem tudsz belõle szöveget másolni.
Lényegtelen milyen acrobat verzióval, vagy acrobat editorral próbálkozol.

b)A szöveg valójában bitmap formátumban van a doksiban (a legerõsebb védelem az egyszerû másolás ellen :D). Ez úgy derül ki, hogy erõsen felnagyítod a doksit, és a betûk szõrösödnek...

A lehetséges megoldás karakterfelismerõ program használata.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
elindítom nod32 erre szinte máraz elején kiírja: 2 fizikai lemez MBR szektora. contains trójai Win32/Mebroot.K.

most akkor ez hol van ez a trójai,és hogy lehet kiírtani,mert nem írtja ki magától a nod:chin:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sziasztok!Film zenéket szeretnék letölteni.Tudnátok oldlt javasolni ahonnan leheséges volna?Köszönöm!

a kulcsszó: torrent. ennél többet a fórum szabályait betartva nem segíthetek...régebbi filmeknél esetleg érdemes simán googleal rákeresni, általában a "soundtrack + film angol címe", illetve az "OST + film angol címe" vezet eredményre.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

ABBYY PDF Transformer 2.0
Bár szöveget szerintem simán ki lehet másolni.

Attól függ milyen az a szöveg/pdf/acrobat reader verzió (a régiekkel nem lehet), de általában igen.
Javaslat: update a legújabb acrobat readerre és ctrl+a, másol, beilleszt. Ha nem jó akkor szerkesztés/fájl másolása a vágólapra.

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Sziasztok!Film zenéket szeretnék letölteni.Tudnátok oldlt javasolni ahonnan leheséges volna?Köszönöm!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Használ valaki olyan email kliens programot, ami megfelel a következõ feltételeknek?
- 'portable', szóval ne kelljen telepíteni, akár egy pen drive-ról is menjen
- vállalati környezetben is fut
- nem szükséges az adott számítógépen bejelentkezni (az azonosítást természetesen kérje a program, mert a saját emailjeimre lenne szükség, nem a bejelentkezett felhasználóéra).
- ne csak olvasni tudjam a leveleket, hanem küldeni is (a saját nevemben)
A Mozilla Thunderbird, Portable Edition-t néztem ki magamnak, csak most éppen nem tudom kipróbálni a céges hálón, úgyhogy ha valaki használja, erõsítsen meg, hogy ez jó lesz.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
1 hete feltelepítettem az új SATA-s 500 gb-s winchesteremre az xp-t, közben a szóban forgó merevlemez mellett használtam a gépen egy 120 gb-s IDE-s winchestert is. A tegnapi bekapcsolásnál (hozzányúlás nélkül) már nem látta a gép az IDE-s winyót', ugyanez ma is, tehát most sem használható. Masteren van jumperelve az IDE-s, szóval ez nem lehet probléma, ötlet?

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Te Rapgetet használsz? Van valami spéci beállítás? Mert nekem nem hajlandó tölteni. Simán, ha megnyitom a weben a filet, akkor mûködik, de a Rapget nem:(

Én FlashGettel húzom, jön mint a tatár.
Megadtad a Rapidos felhasználónév-jelszó páros a Rapgetnek?
"In idem flumen bis non descendimus"