Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. November 16. - 00:00
- gyakori mozilla parancsok csak a ctrl-ost említik. a ctrl 0-ra meg kilog a reklám.
- nem tudom hol kéne állítani. 22es wide-on jo, laposon van most, itt nem jo.
köszi
zs
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2008. November 15. - 22:28
alaplapi hd lejátszásra az amd platform jobb.Hû, ezek a tápok nem egészen olcsóak:D a hûtõ viszont zsír:)
Akkor marad a ddr2. Kíváncsi leszek milyen az alaplapi 3d proci. Mondjuk a full HD-t viszi, akkor rossz nem lehet:)
Mennyi átverés van a piacon a komplett gépek között. És még nem is olcsóak. Gondolom a Core i7-et nem érdemes megvárni, mert horror árban lesz?
olvasdvégig link
core i7 drága lesz igen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 15. - 22:23
simán valós.
komoly vga hiányában a gép talán 80w-ot vesz fel idle, és 150 körül terhelve.
halk táp: corsair vx450 (enermax modu82+ 425w még halkabb, csak nem tudom mennyit szánsz rá)
procihûtõ: ne kisérletezz passzivval, xigmatek hdt1283s a te barátod. (a ninja2 elviszi passzivan, de a z alkatrészeknek, kondiknak nem tesz jót)
ddr3 ilyen alacsony sebességen sz*rt sem ér, mert olyanok a késleltetései, hogy lassabb, mint a ddr2.
Hû, ezek a tápok nem egészen olcsóak:D a hûtõ viszont zsír:)
Akkor marad a ddr2. Kíváncsi leszek milyen az alaplapi 3d proci. Mondjuk a full HD-t viszi, akkor rossz nem lehet:)
Mennyi átverés van a piacon a komplett gépek között. És még nem is olcsóak. Gondolom a Core i7-et nem érdemes megvárni, mert horror árban lesz?
Posted 2008. November 15. - 21:24
igenVásárpolt mr közüleek valaki a Pixmania-nál?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. November 15. - 21:00
simán valós.extreme.outervision..com/psucalculator.jsp
E szerint az oldal szerint csak 200W-ot venne fel a rendszer.Ez valós lehet?
komoly vga hiányában a gép talán 80w-ot vesz fel idle, és 150 körül terhelve.
halk táp: corsair vx450 (enermax modu82+ 425w még halkabb, csak nem tudom mennyit szánsz rá)
procihûtõ: ne kisérletezz passzivval, xigmatek hdt1283s a te barátod. (a ninja2 elviszi passzivan, de a z alkatrészeknek, kondiknak nem tesz jót)
ddr3 ilyen alacsony sebességen sz*rt sem ér, mert olyanok a késleltetései, hogy lassabb, mint a ddr2.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 15. - 20:56
E szerint az oldal szerint csak 200W-ot venne fel a rendszer.Ez valós lehet?
Posted 2008. November 15. - 20:37
Vásárpolt mr közüleek valaki a Pixmania-nál?
Posted 2008. November 15. - 20:01
de annyi hogy elvileg gyorsabb a ddr3 azonos órajelen, kevesebb fogyassztással
meg az olyan procik amik 333Fsb-vel mennek oda jobbnak kéne lennie, de állíótóélag nem az
valahol a prohardvar-en van egy cikk róla
xp jó kérdés tud e egyben ekkora vinyót kezelni, régen sok baki volt vele a nagyobb vinyók kezelését illetõen, bár azokat megoldották, kérdés ennél mi a helyzet, valószínû itt is elvész jó sok GB amit nem is lát majd
mondjuk ha 64 bites op rendszerben gondolkozol akkor már inkább vista, nekem bevált:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. November 15. - 19:03
Mi a különbség a DDR2-es, és 3-as 1333Mhz-es ramok között?
Raknék össze egy gépet, ami így nézne ki:
AsRock G43 Twins FullHD lap
E8400
4Gb DDR2, vagy 3-as 1333Mhz RAM
1T-s winyó, ami megy át késõbb a NAS-ba.
450W-s FSP táp
Thermaltake Soprano ház
passzív procihûtõt ehhez tudtok mondani? Ez mennyire csendes táp?
Köszi!
Posted 2008. November 15. - 18:01
Én FlashGettel húzom, jön mint a tatár.
Megadtad a Rapidos felhasználónév-jelszó páros a Rapgetnek?
A Rapgetnek mindentszart be kellene állítani. Flashgetben meg tök könnyû volt. Csak azt nem ajánlotta az RS-oungary:( De most már jön:)
Posted 2008. November 15. - 13:59
ha köttettem be digitv-s netet, (asszák meg hogy nincs itt lanos net, mondjuk lesz ha rábólintanak végre a tetõtérbeépítésre) és a legnagyobb elvileg náluk a 2048kb/s erre ezt írja az ASZF, hogy Garantált sávszélesség a maximális fel- és letöltési sebesség 20 %-a. ezt most a névleges teljesítmény valós sávszélességére értik vagyis hogy kb 200kb/s-al jön a cucc, az a garantált vagy a valós 200kb/s-ot kéne nekem még 5-el osztani hogy nevetséges 40kb/s a garantáltam?
Ezt most azért kérdem mert a másik albimban is pont ilyen netem volt, de ott 4-5mb/s-al jött ami azért már elég nekem, itt meg konkrétan beállt 1mb/s-ra ami azért gáz, tehát reklamálhatok hogy csak 100-110kb/s a ténylegesem vagy elküldenek anyámba hogy a fent említett 40kb/s (muhahaha), amit a szerzõdés szerint biztosítaniuk kell?
hehe!
írtam nekik mail-t errõl, erre tegnap annyit írt vissza egy csávó hogy tisztelt xy mérjen újra sebességet! Mértem már 2mb-van:)
Szerintetek mit szólna ha visszaírnék, hogy köszi, de csavarj már azon a potméteren még egy kicsit légyszi!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. November 15. - 10:24
elindítom nod32 erre szinte máraz elején kiírja: 2 fizikai lemez MBR szektora. contains trójai Win32/Mebroot.K.
most akkor ez hol van ez a trójai,és hogy lehet kiírtani,mert nem írtja ki magától a nod:chin:
Édemes megpróbálni, hátha: http://www.malwarebytes.org/
Hihetetlen tûnik, hogy mbr vírust kaptál, ez a típus elvileg évek óta kihalt...
Posted 2008. November 15. - 10:21
Sziasztok!
Segítség kéne. Van egy munkatársam, aki .pdf iterjesztésû fileból akar szöveget átmenteni szövegszerkesztõbe. Mivel lehet megtenni? Már próbálkoztam, de nem megy.
Elõre is köszi.
Két probléma lehet:
a)A pdf-ben letíltható a szöveg kimásolása. Ha ezt megtette a doksi készítõje, akkor nem tudsz belõle szöveget másolni.
Lényegtelen milyen acrobat verzióval, vagy acrobat editorral próbálkozol.
b)A szöveg valójában bitmap formátumban van a doksiban (a legerõsebb védelem az egyszerû másolás ellen ). Ez úgy derül ki, hogy erõsen felnagyítod a doksit, és a betûk szõrösödnek...
A lehetséges megoldás karakterfelismerõ program használata.
Posted 2008. November 15. - 10:11
most akkor ez hol van ez a trójai,és hogy lehet kiírtani,mert nem írtja ki magától a nod:chin:
Posted 2008. November 15. - 00:05
Sziasztok!Film zenéket szeretnék letölteni.Tudnátok oldlt javasolni ahonnan leheséges volna?Köszönöm!
a kulcsszó: torrent. ennél többet a fórum szabályait betartva nem segíthetek...régebbi filmeknél esetleg érdemes simán googleal rákeresni, általában a "soundtrack + film angol címe", illetve az "OST + film angol címe" vezet eredményre.
Posted 2008. November 14. - 22:31
Attól függ milyen az a szöveg/pdf/acrobat reader verzió (a régiekkel nem lehet), de általában igen.ABBYY PDF Transformer 2.0
Bár szöveget szerintem simán ki lehet másolni.
Javaslat: update a legújabb acrobat readerre és ctrl+a, másol, beilleszt. Ha nem jó akkor szerkesztés/fájl másolása a vágólapra.
Posted 2008. November 14. - 22:23
Posted 2008. November 14. - 21:07
- 'portable', szóval ne kelljen telepíteni, akár egy pen drive-ról is menjen
- vállalati környezetben is fut
- nem szükséges az adott számítógépen bejelentkezni (az azonosítást természetesen kérje a program, mert a saját emailjeimre lenne szükség, nem a bejelentkezett felhasználóéra).
- ne csak olvasni tudjam a leveleket, hanem küldeni is (a saját nevemben)
A Mozilla Thunderbird, Portable Edition-t néztem ki magamnak, csak most éppen nem tudom kipróbálni a céges hálón, úgyhogy ha valaki használja, erõsítsen meg, hogy ez jó lesz.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2008. November 14. - 19:47
Elõre is kösz, Gábor
Posted 2008. November 14. - 19:32
Én FlashGettel húzom, jön mint a tatár.Te Rapgetet használsz? Van valami spéci beállítás? Mert nekem nem hajlandó tölteni. Simán, ha megnyitom a weben a filet, akkor mûködik, de a Rapget nem:(
Megadtad a Rapidos felhasználónév-jelszó páros a Rapgetnek?