Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hali Mindenkinek!

Alsó kategóriás videokártyát szeretnék, amin azért már elindulnak a mostani játékok. Vmi megbízható AGP-s cucc kellene, semmi pucc, semmi extra, csak ha néha rám jön egy kis játszhatnék, akkor ne egy hibaüzenet erejéig tartson a kikapcsolódásom. :) Az igazság az, h próbáltam keresgélni a neten, de amikor "felfedeztem", h már PCI-E videokarik is vannak, amikrõl még csak nem is hallottam, rájöttem, egyszerûbb, ha megkérdezem azokat, akik nálam sokkal jobban vágják a dolgokat.

köszönöm
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A 'Beállítások' menü 'Beállítások' pontjában van egy olyan, hogy 'Kapcsolat', ott be kell állítani egy fix port számot (a 'véletlen port minden indításnál' opciót ki kell venni). Ugyanezt a portot meg kell nyitni a routeren is (hozzá kell rendelni a Utorrent alkalmazáshoz a portot, vagy az akörüli tartományt...ennek módja a routertõl függ).
Aztán a Sebesség kalauz menüpontban a 'Port-átirányítás tesztelés'-sel le lehet ellenõrizni, hogy jól csináltuk-e.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ilyet ír az Utorrent: "nyissak portot a routeren keresztül", állandóan sárga felkiáltójel van. Meg van adva egy port szám, de ezekszerint az nem tetszik neki. Nekem ez a része a számítástechnikának teljesen kínai, szóval megköszönném, ha valaki pár sorban elmagyarázná mit tehetek a gyorsabb letöltsé érdekében. 10 mbites net, de max 30-40 kb/s-sel tölt, pedig sok seed és peer van. Sorozatot töltök mielõtt warezolás kerülne szóba :)

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Nem a géped rossz, hanem a játék a gagyi. A nfs sorozatban már hagyomány, hogy nem költenek pénzt a fejlesztés során optimalizációra... (Érdemes az élsimítást kikapcsolni, rákeresni hogy lehet a grafikát butítani a regisztriben vagy iniben.)

Például nálam az orange boxos játékok gyönyörûen futnak (6600gt 128mb, 1g ram, p4 2.8, ma elképesztõ gatyinak számít), tehát lehet olyan játékot készíteni ami élvezhetõ a régi gépeken.

az orange boxos jatekok mind hl2 modok nem? amikor az a jatek kijott a p4/6600gt meg egy egesz konkret konfignak volt monhato...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
E!

Telefonos kérdést is ér ide írni? Nokia 6233-ra raktam egy MP3 lejtátszót (KD Player). Namost ehhez be kellene állítani, hogy a felhasználói adatokat (ld. mp3 fájlok a memóriakártyán) tudja olvasni mindig. Meg is van a manü, ami erre volna való, de sajna nem aktív (alkalmazás hozzáférés / Hozzáférés adatokhoz / Felhasználói adatok olvasása / Mindig engedélyezve ).
Csak olyat tudok választani, hogy "Nem engedélyezett", meg hogy "Mindig rákérdez". Namost ez utóbbi eléggé idegesítõvé teszi a lejátszó használatát...

Mit kell átkapcsolni mire és hol?

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Tudtam, hogy kell nekem még egy ilyen gondot a nyakamba venni:)
Tudtok valami infót a neten a hálózatokról, amiben alapszinten le vannak írva a dolgok? Mert ebben a kis szerverben annyi mindent lehet állítani, és a sok rövidítéstõl már hullik a hajam:( Elqrni meg nem akarom:(

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

nekem eddig semmivel sem volt problémám sztem a videókártya kurvajó volt a maga korában és ígyis rohattsok pénzem van a gépben

Nem a géped rossz, hanem a játék a gagyi. A nfs sorozatban már hagyomány, hogy nem költenek pénzt a fejlesztés során optimalizációra... (Érdemes az élsimítást kikapcsolni, rákeresni hogy lehet a grafikát butítani a regisztriben vagy iniben.)

Például nálam az orange boxos játékok gyönyörûen futnak (6600gt 128mb, 1g ram, p4 2.8, ma elképesztõ gatyinak számít), tehát lehet olyan játékot készíteni ami élvezhetõ a régi gépeken.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

nekem eddig semmivel sem volt problémám sztem a videókártya kurvajó volt a maga korában és ígyis rohattsok pénzem van a gépben

már elnézést, de attól, hogy sokba került, még nem biztos, hogy jó
a 7300gt megjelenésekor is a középkategória alja volt (!) és ezek az idõk már jó másfél éve elmúltak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

régen ugy volt hogy baloldalt ahol van a downloads, játék, zene mappa, arra jobb gomb és ott belehetett állítani a default mappákat.

MOst is ez az:) Köszi! Miért is lenne a beállítások menüben:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
régen ugy volt hogy baloldalt ahol van a downloads, játék, zene mappa, arra jobb gomb és ott belehetett állítani a default mappákat.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na megvan végre a NAS. Persze a "nextre" kattintgatástól némileg több macera volt (nekem 2óra), hogy egyáltalán a gépem saját tárhelyként lássa.
Amin viszont most fennakadtam:
Hol lehet a flashgetben beállítani, hogy pontosan melyik mappába töltse le a fileokat, és ne a C:/Downloads-ba?
Nekem sehogy sem megy...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem a géped fikázza', hogy a Te stílusodban írjak, hanem a véleményt írta, hogy miért "szaggat" a gép. A 7300 gt valóban nem egy túl jó monitorvezérlõ, és a processzor is öregecske. Jó kombó ez, csak nem az idei játékokhoz. Mint már írták talán segíthet a videokártya legújabb drivere. Ha konkrétan az Undercover-rõl van szó az nem csoda, hogy szaggat :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es ezen akad a nfs undercover? nem meglepo.

legyen akarmi megadva mint minimal konfig, ez sajna akkoris keves. az egymagos procik mar a multe, az a videokartya ujonnan sem volt egy erogep, max 14" monitoron minden low-on futna szaggatas nelkul. csak ugy meg minek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
amd athlon 64 3200+
nvidia geforce 7300 gt 256 mb
1,5 gb ram
160 gb vinyó
windows xp 2.service pack
eladó cuccok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

szinte minden le van húzva low-ra de még ígyis szaggat pedig a gépigény fölött van jóval a gépem

milyen gep?

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
uj driver?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
szinte minden le van húzva low-ra de még ígyis szaggat pedig a gépigény fölött van jóval a gépem
eladó cuccok

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
állítsd rosszabbra a képminõséget vagy vegyél jobb gépet.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
ha a kép olyan mintha szaggatna az azért van mert kicsi az fps?
ha igen hogyan lehet rajta állítani?
eladó cuccok