Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
office 2007hez meg van plugin, azzal tudsz menteni pdfbe, ha esetleg azt használsz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

SRWare Iron
SRWare Iron
SRWare Iron
...

A Chrome kódja - "szemét" nélkül.
"I'm lovin' it..."

feltettem, de ez még többet eszik mint a chrome. (és még többet mint a szétcustomizált firefoxom) :sadface:
de legalább gyors.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
De szakdogát nem írsz txt-ben :-) (...jó esetben)

Pdf készítésre ajánlom Cute PDF Writer (ingyenes)
http://www.cutepdf.c...ePDF/writer.asp

Ezek után bármibõl tudsz PDF-et csinálni, ami tud nyomtatni. Ugyanis a használata: nyomtatás indítása, Cute PDF Writer kiválasztása, ok. Után megkérdezi a filenevet.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Openoffice -szalal bármit tudsz menteni pdf-be (már amit meg tud nyitni, de az nagyjából minden.)
Egyébként van txt pdf converter de semmi értelme..

max annyi hogy a szakdogát pdf-be kell beadni :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Olyankor mi van, ha a Fibernettel felbontottuk a szerzõdést 10.07ével és van még mindig net, plusz ugye jönnek a csekkek.
A hölgy azt mondta anno, hogy ne fizessük azt már be :D
De azóta jött még 2 :D

Jogilag lehet követelésük a 10.07 szerzõdésbontás után?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát kb. minden modellnek más az alaplapja, szóval szinte semmi se szabványos.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Vinyót jó eséllyel tudsz cserélni (csak tudni kell, hogy SATA-s vagy nem), de ha nagyon szemetek voltak a tervezõk, akkor nagyon szét kell hozzá szedni a gépet. Ha szerencséd van csak egy panel fedi, és befoglaló kerettel is könnyû elbánni. A memóriára kb. ugyanez igaz, csak annak is jó elõbb kideríteni a típusát. Ezen kívül nem sok lehetõséged van, illetve USB-n, FireWare-n, vagy PCMCIA-n keresztül bõvítheted a géped.

Ezekkel tisztában vagyok, persze. De én most a komplett belsõségre gondolok...proci, alaplap, hûtés, MINDEN. De akkor ha jól veszem ki a szavaidból ez nem szabványos...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Openoffice -szalal bármit tudsz menteni pdf-be (már amit meg tud nyitni, de az nagyjából minden.)
Egyébként van txt pdf converter de semmi értelme..

Ride everywhere.

.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
még egy jó kérdés txt-bõl hogy tudok pdf-et csinálni egszerûen?
pdf converter kell hozzá?

a bringaszállító

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nem igazán vagyok képben...a notebook házak mennyire szabványosak?
Az ok, hogy az ember megveszi a normál asztali gépházat és szinte bármit bele tud tenni, de ez igaz egy noti-házra is? Vagy az belül úgy van kialakítva, hogy csak a házon belüli egységeket lehessen felcsavarozni?

Vinyót jó eséllyel tudsz cserélni (csak tudni kell, hogy SATA-s vagy nem), de ha nagyon szemetek voltak a tervezõk, akkor nagyon szét kell hozzá szedni a gépet. Ha szerencséd van csak egy panel fedi, és befoglaló kerettel is könnyû elbánni. A memóriára kb. ugyanez igaz, csak annak is jó elõbb kideríteni a típusát. Ezen kívül nem sok lehetõséged van, illetve USB-n, FireWare-n, vagy PCMCIA-n keresztül bõvítheted a géped.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

nagyon édes ez a chrome.
eltávolításra reakció :)

http://dolog.uw.hu/googlechrome.jpg

"Valami rosszat mondtunk?" :)

SRWare Iron
SRWare Iron
SRWare Iron
...

A Chrome kódja - "szemét" nélkül.
"I'm lovin' it..."
"In idem flumen bis non descendimus"

• vendég
Nem igazán vagyok képben...a notebook házak mennyire szabványosak?
Az ok, hogy az ember megveszi a normál asztali gépházat és szinte bármit bele tud tenni, de ez igaz egy noti-házra is? Vagy az belül úgy van kialakítva, hogy csak a házon belüli egységeket lehessen felcsavarozni?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Belemegy és müködik, de a HT lassabb lesz:

http://www.gigabyte....?ProductID=2287

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
olyan alaplaba ami eredetileg sima AM2-es volt abba nem mûködnek az AM2+ -os procik ugye?
nevén nevezve Gigabyte GA- M57SLI-S4be nem megy bele egy PHENOM X4 ugye? vagy belemegy csak nem mûködik?

a bringaszállító

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Sziasztok!The Idoru- t hallgat valaki?Nem tudjátok honnan lehetne letölteni zenéit.Kerestem,de 1-2 számuk van csak fent!Köszi!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

TotalCMD vagy Sajátgép fájlkezelõ izé, jobbkatt (v hosszú jobbkatt) a fájlra, társítás, program választása, mindig ezzel a programmal történjent kipipálni, programot kiválasztani, OK.

vagy Windows Intézõben, eszközök -> mappa beállítások azon belül fájl típus fül

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Ha egy filetípust társítottam egy programhoz és vissza akarom csinálni, hogy újra "semleges" legyen, mit kell tennem?

TotalCMD vagy Sajátgép fájlkezelõ izé, jobbkatt (v hosszú jobbkatt) a fájlra, társítás, program választása, mindig ezzel a programmal történjent kipipálni, programot kiválasztani, OK.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nagyon édes ez a chrome.
eltávolításra reakció :)

http://dolog.uw.hu/googlechrome.jpg

"Valami rosszat mondtunk?" :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ha a film AC3 hangsávot tartalmaz akkor az AC3 kodek tulajdonságainál feljebb tudod hangosítani.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
A laptopomnak (gondolom ez általános) kisebb intenzitású a hang-kimenete mint az asztalinak. Néhány halkabb filmnél vagy számnál ez gondot okoz, az utólagos erõsítéssel (hifi) is. Van valami külön program amivel ilyenkor kicsit lehet erõsíteni az outputot? Vagy melyik lejátszó a leghangosabb(nagyon nagy eltérések vannak néha)?

Ha egy filetípust társítottam egy programhoz és vissza akarom csinálni, hogy újra "semleges" legyen, mit kell tennem?

Valószínûleg a társított programban kell kiszedni azt a fájltípust az alapértelmezettek közül