Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. December 10. - 08:40
Posted 2008. December 10. - 00:22
feltettem, de ez még többet eszik mint a chrome. (és még többet mint a szétcustomizált firefoxom) :sadface:SRWare Iron
SRWare Iron
SRWare Iron
...
A Chrome kódja - "szemét" nélkül.
"I'm lovin' it..."
de legalább gyors.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. December 10. - 00:02
Pdf készítésre ajánlom Cute PDF Writer (ingyenes)
http://www.cutepdf.c...ePDF/writer.asp
Ezek után bármibõl tudsz PDF-et csinálni, ami tud nyomtatni. Ugyanis a használata: nyomtatás indítása, Cute PDF Writer kiválasztása, ok. Után megkérdezi a filenevet.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. December 09. - 23:25
Openoffice -szalal bármit tudsz menteni pdf-be (már amit meg tud nyitni, de az nagyjából minden.)
Egyébként van txt pdf converter de semmi értelme..
max annyi hogy a szakdogát pdf-be kell beadni
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. December 09. - 22:55
A hölgy azt mondta anno, hogy ne fizessük azt már be
De azóta jött még 2
Jogilag lehet követelésük a 10.07 szerzõdésbontás után?
Posted 2008. December 09. - 22:27
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. December 09. - 18:52
Vinyót jó eséllyel tudsz cserélni (csak tudni kell, hogy SATA-s vagy nem), de ha nagyon szemetek voltak a tervezõk, akkor nagyon szét kell hozzá szedni a gépet. Ha szerencséd van csak egy panel fedi, és befoglaló kerettel is könnyû elbánni. A memóriára kb. ugyanez igaz, csak annak is jó elõbb kideríteni a típusát. Ezen kívül nem sok lehetõséged van, illetve USB-n, FireWare-n, vagy PCMCIA-n keresztül bõvítheted a géped.
Ezekkel tisztában vagyok, persze. De én most a komplett belsõségre gondolok...proci, alaplap, hûtés, MINDEN. De akkor ha jól veszem ki a szavaidból ez nem szabványos...
Posted 2008. December 09. - 18:30
Egyébként van txt pdf converter de semmi értelme..
Ride everywhere.
.
Posted 2008. December 09. - 18:11
pdf converter kell hozzá?
Posted 2008. December 09. - 16:00
Vinyót jó eséllyel tudsz cserélni (csak tudni kell, hogy SATA-s vagy nem), de ha nagyon szemetek voltak a tervezõk, akkor nagyon szét kell hozzá szedni a gépet. Ha szerencséd van csak egy panel fedi, és befoglaló kerettel is könnyû elbánni. A memóriára kb. ugyanez igaz, csak annak is jó elõbb kideríteni a típusát. Ezen kívül nem sok lehetõséged van, illetve USB-n, FireWare-n, vagy PCMCIA-n keresztül bõvítheted a géped.Nem igazán vagyok képben...a notebook házak mennyire szabványosak?
Az ok, hogy az ember megveszi a normál asztali gépházat és szinte bármit bele tud tenni, de ez igaz egy noti-házra is? Vagy az belül úgy van kialakítva, hogy csak a házon belüli egységeket lehessen felcsavarozni?
Posted 2008. December 09. - 15:51
SRWare Ironnagyon édes ez a chrome.
eltávolításra reakció
http://dolog.uw.hu/googlechrome.jpg
"Valami rosszat mondtunk?"
SRWare Iron
SRWare Iron
...
A Chrome kódja - "szemét" nélkül.
"I'm lovin' it..."
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2008. December 09. - 15:45
Az ok, hogy az ember megveszi a normál asztali gépházat és szinte bármit bele tud tenni, de ez igaz egy noti-házra is? Vagy az belül úgy van kialakítva, hogy csak a házon belüli egységeket lehessen felcsavarozni?
Posted 2008. December 08. - 18:19
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. December 08. - 16:27
nevén nevezve Gigabyte GA- M57SLI-S4be nem megy bele egy PHENOM X4 ugye? vagy belemegy csak nem mûködik?
Posted 2008. December 08. - 08:54
Posted 2008. December 06. - 21:55
TotalCMD vagy Sajátgép fájlkezelõ izé, jobbkatt (v hosszú jobbkatt) a fájlra, társítás, program választása, mindig ezzel a programmal történjent kipipálni, programot kiválasztani, OK.
vagy Windows Intézõben, eszközök -> mappa beállítások azon belül fájl típus fül
Posted 2008. December 06. - 21:50
TotalCMD vagy Sajátgép fájlkezelõ izé, jobbkatt (v hosszú jobbkatt) a fájlra, társítás, program választása, mindig ezzel a programmal történjent kipipálni, programot kiválasztani, OK.Ha egy filetípust társítottam egy programhoz és vissza akarom csinálni, hogy újra "semleges" legyen, mit kell tennem?
Posted 2008. December 06. - 21:26
eltávolításra reakció
http://dolog.uw.hu/googlechrome.jpg
"Valami rosszat mondtunk?"
Posted 2008. December 06. - 21:20
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. December 06. - 20:02
Valószínûleg a társított programban kell kiszedni azt a fájltípust az alapértelmezettek közülHa egy filetípust társítottam egy programhoz és vissza akarom csinálni, hogy újra "semleges" legyen, mit kell tennem?