Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. December 29. - 14:35
a pc3200 jelölés = 400mhz
nem tudom mennyivel akarsz többet, de:
http://www.ipon.hu/w...ddr_400mhz/9577
3500-ért veszel egy 512-eset. ebbõl illik kettõt venni, hátha van dual channel, és akkor jó vagy.
ugye nem laptopban akarsz ramot cserélni?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. December 29. - 14:11
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2008. December 29. - 11:53
Lehet, ezt nem tudom...Nem lehet h burce kolléga DirectX 10-re gondolt?
A DX10-et máshogy támogatja a két márka? Vagy esetleg a DX9-et is?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2008. December 29. - 10:51
Posted 2008. December 29. - 10:13
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. December 29. - 10:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 29. - 09:35
Melyik a jobb AGP ati 9550 128mb vagy AGP nvidia 6600 GT 256mb?
Posted 2008. December 29. - 09:24
3gHz intel dual core
asus p5gc lap
vmi cooler haz+tap
1TB vinyo + regi 400-as
alaplapi video kartya 1080p-t is jatszi konnyedseggel viszi
zsir
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. December 28. - 19:53
Hû, köszi a választ. Csak alig értek belõle valamit... Ilyenekhez nem nagyon értek a gépen. Odáig értem, hogy K jelû, de azt hol látom? Gondolom a tömörítés alatt sem a zip meg hasonlókat érted... El tudod ezt nekem egyszerûbben is magyarázni?
A státuszsorban: az ablak alján található.
A ma elterjedt videomatériák legtöbbje ami digitális formátumú valamilyen szinten tömörítve van (nem zip hanem mpg1,mpg2,mpg4...),vagy legalábbis az eredeti csökkentett mintavételezésû változata. Ha nem tudod ez mit jelent akkor legyen elég annyi hogy ez az az ok ami miatt nem vághatsz meg akárhol egy videot csak a kulcskockájánál, anélkül hogy valami negatív effektet ne kapj eredményül.
Van egy trükk arra hogy mégis kulcskockák között vágd szét a filmet anélkül hogy újra kelljen tömöríteni, ha a film utolsó kulcskockája utáni blokkban történik a vágás, de ez is a formátumtól függ hogy sikerül-e.
Kulcsfontosságú hogy vágáskor mindig kulcskockával induljon az új darab.
Arra nem árt figyelni hogy a video kép és hangtömörítés veszteséges, tehát ha egyszer be lett valami "csomagolva" a következõ kicsomagolás után soha többet nem kapod vissza azt az eredményt mint ami a becsomagolás elõtt volt. Ugyanez igaz az újratömörítésre is ellentétben a zippel stb. Érdemes tehát minél kevesebbszer tömöríteni már ha a minõség a fontos. (A veszteség többnyire nem jelentõs azért, vagy mondhatnám inkább nem felismerhetõ)
Virtualdubban a kitomorites azt jelenti hogy elmented a videot decompressed formátumban
Itt találsz infokat:
http://www.freeweb.h...an/leiras3.html
Soksok info mindenféle ilyennel kapcs. a fórumban:
http://www.freeweb.h...sman/index.html
Posted 2008. December 28. - 19:08
mozilla állandóan kitörli a CRC listámat,hol tudom ezt beállítani hogy ne törölje ki?
minden más egyebet törölhet csak ezt nem !meg a könyvjelzõimet sem.
Posted 2008. December 27. - 02:15
A video tipusatol fugg ,hogy a kivagas kezdopontja hol lehetseges.
Minden tomoritett videotipusnal tobbnyire van egy keyframe (index kepkocka) ami jelzi a lejatszonak a kovetkezo x db. blokkot. A kulcskockak surusege attol fugg, hogy mit allitott be aki keszitette.
Na most a kerdesedre a valasz:
Avi formatumu filmeket a (K) jelu frame-nel (vdub) mpeg-et ha jol tudom az (I) jelunel (statuszsorban latszik) lehet es kell vagni kulonben lag lesz a filmben vagy nem ott fogja vagni ahol szeretned. Ezt csak ugy tudod pontosabban megcsinalni ha kitomorited az egesz filmet , megvagod es visszatomorited. Vagy ha jaratos vagy a tomoritesben, akkor megprobalhatod csak azt a reszt kivagni (elotte es utana levo K-kocka),kitomoriteni szetvagni,betomoriteni es visszailleszteni. Ez viszont csak akkor fog mukodni ha tokeletesen ugyanazzal encode-olsz mint az eredeti volt (talan gspot megmondja), illetve tokeletesen ugyanaz az fps erteke is.
Hû, köszi a választ. Csak alig értek belõle valamit... Ilyenekhez nem nagyon értek a gépen. Odáig értem, hogy K jelû, de azt hol látom? Gondolom a tömörítés alatt sem a zip meg hasonlókat érted... El tudod ezt nekem egyszerûbben is magyarázni?
Posted 2008. December 26. - 18:54
bocs a semmiért,esetleg törölhetõ a hsz.
Bocs Leslie
2-vel jövök már
Posted 2008. December 25. - 21:00
Posted 2008. December 25. - 19:01
94 óta biztosan Még anno a Rage is tudta.
Nem lehet h burce kolléga DirectX 10-re gondolt?
Posted 2008. December 25. - 13:27
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. December 25. - 11:27
Köszi!
Posted 2008. December 25. - 10:36
Posted 2008. December 25. - 09:30
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. December 25. - 01:06
Esetleg helyes az az elképzelésem, hogy az Ati kártyák hárdveresen nem támogatják a DirectX-et? (Az nVidia tudom, hogy igen... és az Intel..?)
Szerk.:
Nem találom: az MSI-nek van nemzetközi garanciája?
Posted 2008. December 24. - 22:58
Mer' egy állat vagyok !