Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

annyira azért nem.
20ért simán hozzá lehet jutni netrõl .)

azota már utánanéztem dolgoknak, köszönöm a segítséget

http://www.pixmania....onsumer-advices

prohardver elimerõen szol rola, és képes a nagyobb fejeseket is meghajtani....most meg már nem is drága

bajom ezekkel továbbra is az, hogy akármelyik géprõl nem lehet rá muzsikát pakolni (programja szükséges), beépített aksisok (megint gép kell neki), de a laposba épített kütyünél is "mobilabb" a dolog

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Nehéz beszerezni, és valószínûleg gecidrága, de elvileg létezik PCMCIA-s SoundBlaster X-Fi.

annyira azért nem.
20ért simán hozzá lehet jutni netrõl .)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vegyél ipod shufflet, vagy kb ugyanazt pepitában, csak olcsóbban: creative zen stonet, vagy a samsungnak is van valami kavicskütyüje most...googlezd ki õket...olcsó, 10K a gigás, 15K a 2 gigás... 2 giga zene bõven elég úgy általában, tud lejátszani simán meg randomban, és ennyi. hátrányuk,hogy belsõ aksisak de hát ugye a kis méret miatt ezt muszáj...meg em jelzik ki az ID3-tageket, mert nincs min:D, meg hogy ha elromlik, akkor egy darab kétszínû LED villogásával akarja lekommunikálni, hogy mi a baja...:D

sandisk is gyárt ilyen egész egyszerû lejátszókat, meg vannak olyanok, amiknek csak SD kártya kell, aztán lejátssza - bár ezek elég ramatyul szólnak néha...a creative zen stone kipróbált, és bevált, jó hangja van egy jó fülessel...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az ogg az free formátum (mp3 az gyakorlatilag nem free), kicsit jobb, mint az mp3, de nem lossless.
A Flac az viszont jelenleg a legelterjedtebb lossless a wav után ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

lehet még kapni normális mp3/lostless lejátszot? nem kellene hogy villogjon meg ilyenekvmikor zenél, + nem bánnám ha sima fejhallgató is csatlakoztatható lenne. (csak jobb minõségû lenne mint a lapos nem?)

köszi

zsolt

Mér ne lehetne? Szerintem ezret. És sima fejhallgató hogy a francba ne lenne csatlakoztatható? Mp3 lejátszó arra van, mindegyikben 3,55 mm jack van ami a fejhallgatók 99,9%ával kompatibilis. Sztem érdemesebb ebbe az irányba menni mint a szgépet berhelni. Márkát nem tudok ajánlani, nem vok egy vájtfülû.
Ha jól emlékszem ogg az a lossless formátum amit viszonylag sok cucc lejátszik. Ha nem akkor tévedtem...
Ipodok is tudnak valami lossless cuccot de én személy szerint kerülném õket ha lehet.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nehéz beszerezni, és valószínûleg gecidrága, de elvileg létezik PCMCIA-s SoundBlaster X-Fi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
egy laposon lehet vmivel javítani a zenelejátszás minõségét? /acer ext 5620/
kicsit kevésnek tûnik a hangerõ, de a fõ baj a minõsége lenne. rengeteg a magas hang és nincs mögötte erõ - csak fülzavarás a nagyobb hangerõ. sima winamppal játszok ált, és törekszek minél jobb minõségben megszerezni a dolgokat(eac-flac-cue...). a fejhallgató 212es vagy 500valahanyas sennheiser - saját hangszoroi borzasztóak.

vagy
lehet még kapni normális mp3/lostless lejátszot? nem kellene hogy villogjon meg ilyenekvmikor zenél, + nem bánnám ha sima fejhallgató is csatlakoztatható lenne. (csak jobb minõségû lenne mint a lapos nem?)

köszi

zsolt

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
nah törlöm is lefele az SP3at az xprõl...egy hulladék lett a gépem, mióta fennt van...valami advanced codec pavcket akart állandóan feltenni,amikor filmet akartam nézni,vagy játszani akartam,de ha hagytam, hogy megpróbálja, akkor mindig kínja volt,meg a nero8nak az egyik cuccával is mindig baja volt,mindig hibaüzit írt ki,bezártam,pár perc múlva megint,aztán rájöttem, hogy az sp3 szenved magának, szal törlöm le....
plusz szedem lefele a Mac Leopárdot...elegem van a windowsból egy életre...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
túl gyorsan válaszoltatok nem volt esélyem ;), így maradt hogy visszafordítgatom angolra :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nincsmit, nagyon szívesen! :D
De amikor nyomtuk a magyar lépéseket, akkor igazán írhattad volna pl., hogy angol vista van fennt ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

kíváncsian várom Ice reakcióját :D

nem marad el ne szarj be! :D csak most keltem fel!

Ha már ennyit ülsz a gép elõtt, akkor ne csak játsz, hanem nyomj végig legalább egy winfos tutorialt ;)

hát az elmúlt bõ 1 hónapban egy szakdolgozat tutorialt nyomtam le,

azon kívül azért nem érzem magam teljesen full lámának a témában, de ahogy érzed...kössz!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tudnátok ajánlani laptopot/notebookot 100.000 alatt, ha lehet valami konkrét üzlettel, linkkel.

http://speedshop.hu/...php?kategoria=j
Jómagam egy MSI Wind-et nyúzok nyár közepe óta, ha visszakeresel már írtam a tapasztalataimról a topikban.
"In idem flumen bis non descendimus"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Tudnátok ajánlani laptopot/notebookot 100.000 alatt, ha lehet valami konkrét üzlettel, linkkel.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

a routeren nem lett semmi elallitva, szoval nem hiszem hogy barmit b.szogatnom kellene rajta. meg nem is nagyon akarom, mert rohadtul nem ertek hozza. rossz halozati bellaitas szinten santit, tekintve hogy az se nagyon lett allitva. Mielott hazamentunk karacsonyra, meg tokeletesen mukodott. annyi talan, hogy amikor otthon voltunk, es megprobalt csatlakozni a wifi-re akkor folyamatosan ledobalta. ugy hogy az en xp-s gepem, vagy tesom szinten vistas laptopja mellette gyonyoruen ment. aztan visszajottunk ide, es itt nem is latta az itthoni halozatot. akkor reseteltem a routert meg a modemet, es meglatta oket, de azota meg ilyen 0.1megas net van rajta. a 10 helyett. azt tudom hogy a torrentezes belassitja a netezest, de amikor ezt probalgattuk pont nem volt bekapcsolva, altalaban csak ejszakara szoktam bekapcsolni, hogy ne lassitsa a bongeszest.

tehat nem megy se le se feltoltes, lerakjuk az asztalra a ket notit, masfel meterre a nem takarasban levo routertol, es az egyik hasit, a masik meg dial-upos emlekeket idez elo.

egy AVG-s scant mar lenyomtam, talan most adok neki valami spybotot is csokkentett modban vagy nemtom.

tippek meg johetnek.

Nekem akkoriban volt hasonló gondom a notin mikor még elég friss volt a vista, kb. 1-1,5éve. Valami atheros wlan van a gépben, és amikor a winupdate felrakott egy új drivert hozzá, akkor produkált hasonlót. Eszközkezelõben a drivert visszaálitottam a korábbira, és jó lett. Majd kb 1honappal késõbb kijött egy újabb driver, amivel már minden okés. Ha még nem próbáltad, akkor egy drivercserét csinálj, talán:confused:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ez mar szinte keplet lesz:
laptop+Vista+ido= lassulas :D

Probald kideriteni hogy a vista a gaz tenyleg, vagy esetleg a wireless. (Gondolom wireless-es router van ami allitgathato ;) )
Pl megpingeled a routert a geprol es megnezed hogy a tiedhez kepest milyen ertekeket ad.
Nemtudom egy oprendszer eseten mi okozhatja meg az alabbiakon kivul
- Sok temp, vagy cache adat.
- Rossz halozati beallitas
- Kemprogramok, virusok (amik rossz halozati beallitast is okozhatnak)
Az is lehet hogy valami zavarja, a jelerosseggel nincs gond?
Ha esetleg csutkan hasznalod a netet (foleg az uploadot) akkor meg ne csodalkozz hogy neki nem marad ;) Bar egy korrekt routernek ezt is meg kellene oldani.

a routeren nem lett semmi elallitva, szoval nem hiszem hogy barmit b.szogatnom kellene rajta. meg nem is nagyon akarom, mert rohadtul nem ertek hozza. rossz halozati bellaitas szinten santit, tekintve hogy az se nagyon lett allitva. Mielott hazamentunk karacsonyra, meg tokeletesen mukodott. annyi talan, hogy amikor otthon voltunk, es megprobalt csatlakozni a wifi-re akkor folyamatosan ledobalta. ugy hogy az en xp-s gepem, vagy tesom szinten vistas laptopja mellette gyonyoruen ment. aztan visszajottunk ide, es itt nem is latta az itthoni halozatot. akkor reseteltem a routert meg a modemet, es meglatta oket, de azota meg ilyen 0.1megas net van rajta. a 10 helyett. azt tudom hogy a torrentezes belassitja a netezest, de amikor ezt probalgattuk pont nem volt bekapcsolva, altalaban csak ejszakara szoktam bekapcsolni, hogy ne lassitsa a bongeszest.

tehat nem megy se le se feltoltes, lerakjuk az asztalra a ket notit, masfel meterre a nem takarasban levo routertol, es az egyik hasit, a masik meg dial-upos emlekeket idez elo.

egy AVG-s scant mar lenyomtam, talan most adok neki valami spybotot is csokkentett modban vagy nemtom.

tippek meg johetnek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

...

Akkor rosszul értettétek, már meg van és a Genius lett a kettõ közül, és hangzásilag sincs vele gond(meg szépen passzol a cseresznye íróasztalomhoz) csak a fent leírt hibát produkálja a bekapcsolásnál így alig két hetesen

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ahhoz lehet, hogy kell QT Pro is, hogy kezeljen .mov-ot. De fasztudja.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Lesedtem egy 30napos trialt az Adobe After Effects CS4 -bõl.
.mov-ot nem kezel, meg valahogy nem jöttem á, hol van benne ilyen dolog. Ezért gondoltam, hogy kérdezek :)

most meg probálkozom, köszi ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Ha már ennyit ülsz a gép elõtt, akkor ne csak játsz

kíváncsian várom Ice reakcióját :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

gyóvan na, kicsit nem vagyok képben miután ma reggelig bezárólag 20 órát ültem a gép elõtt ;) szóval nagyon köszönöm a segítséget, legközelebb majd jobban megpróbálok odafigyelni arra amit írtok :D

Ha már ennyit ülsz a gép elõtt, akkor ne csak játsz, hanem nyomj végig legalább egy winfos tutorialt ;)

Mondjon valaki, olyan progit, amivel videót tudok szerkeszteni..

Konkrétan ki kellene takarni egy részt..
.mov kiterjesztés ha számít.

Hááát az a baj, hogy nekem csak "ágyúval verébre" ötleteim vannak. Pl. Adobe Premier, vagy vmi Ulead, esetleg Sony Vegas...
Na de a google a "free video editing software" kifejezésre ajánlott néhány oldalt:
Top 5 Free Video Editing Software Programs
Free video editing software list for all platforms.
Ha ráérsz érdemes próbálkozni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök