Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. January 16. - 15:00
I`m as fast as nobody!
Posted 2009. January 16. - 13:27
De még vagdossak is?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 16. - 13:26
Én default ezt használom lejátszásra, egy próbát megér:E! és ha az én listámban nincs ilyen? (Faxing service sincs, mert azt is kikattintottam anno az nLiteOS-ben, és azóta arra is lett volna már szükség...)
Nem lehetek ennyire lúzer waze... A vége az lesz, hogy AiX-ra fogok fordítani valami ügyeset és X-en fogok videót nézni. AiX-on legalább szoktam tudni, hogy mit csinálok.
--Trifo
http://smplayer.berlios.de
Aminél ez hibázik, ott jön a GOMplayer:
http://gomlabs.com
Posted 2009. January 16. - 13:24
Nem lehetek ennyire lúzer waze... A vége az lesz, hogy AiX-ra fogok fordítani valami ügyeset és X-en fogok videót nézni. AiX-on legalább szoktam tudni, hogy mit csinálok.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. January 16. - 13:17
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. January 16. - 13:05
Update: a CCCP sem oldotta meg a dolgot, tán neked is a Win saját codecjével megy a WMV lejátszás, ami nálam hiányzik.
Jorus: Ugye a WMP11.CAB-ra gondoltál az XP install CD-rõl? Na, és akkor azzal mithogyan?
--Trifo
Posted 2009. January 16. - 12:28
Posted 2009. January 16. - 12:27
CCCP - Combine Community Codec PackNa 3 méterrõl nézi, akkor nincs azzal baj
Tudok valahonnan letölteni Windows Media Player installt, amihez nem kell Windows validálás? Vagy bármi egyéb megoldás is érdekel, amivel a Media Player Classic rávehetõ Windows Media fájlok lejátszására.
Az elõzõ windowsomból nem hagytam ki a Media Playert, az feltette magának szépen a megfelelõ codecjeit, és ment is minden jól, csak a legutóbbi installkor okosabb akartam lenni a kelleténél...
--Trifo
~2 éve csak ez megy fel
http://www.cccp-project.net
(Nálam MPC simán viszi a *.wmv-ket is.
Posted 2009. January 16. - 12:27
Na 3 méterrõl nézi, akkor nincs azzal baj
Tudok valahonnan letölteni Windows Media Player installt, amihez nem kell Windows validálás? Vagy bármi egyéb megoldás is érdekel, amivel a Media Player Classic rávehetõ Windows Media fájlok lejátszására.
Az elõzõ windowsomból nem hagytam ki a Media Playert, az feltette magának szépen a megfelelõ codecjeit, és ment is minden jól, csak a legutóbbi installkor okosabb akartam lenni a kelleténél...
--Trifo
Miért nem VLC?
Posted 2009. January 16. - 12:24
--Trifo
Posted 2009. January 16. - 12:16
Posted 2009. January 16. - 11:47
burce: nekem 12,1"-be zsúfoltak 1280x800 pixelt, és nemigen okoz gondot Ellenben egy csomót nyerek akkuidõben azzal, hogy nem kell akkora nagy felületet bevilágítani a háttérfénynek. Otthoni desktop replacement laptop 15,4"-en tudja ugyanezt a felbontást. Tiszta fura azt nézni. De a legdurvább az volt, amikor az elõzõ céges géprõl költöztem erre: az a 15,4"-en 1024x768 pixel volt csak. Na, azon aztán látszik minden egyes pixel külön-külön.
Még egy kérdés: jól látom, hogy mostanság a free víruskergetõk körül az Avast-ot szokás szeretni?
--Trifo
Posted 2009. January 16. - 02:54
nem tudom az árbeli különbséget a 15" meg a 17" között, de a 15" mellé dokkoló+külsõ monitor nem játszik?
...már meg is van a 15"-ös :-)
Dokkoló nélkül is menni fog egy másik monitor... ha éppen lesz kéznél :-)
Kösz a segítségeket.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. January 16. - 00:48
Egymást után megy egy csomószor...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 16. - 00:25
Firefox nem játszik, szeretem a Safarit...
Most próba!
Posted 2009. January 15. - 18:28
De nem volt még notim, nem tudom, hogy a gyakorlatban mi a hasznosabb. Cipelés nem annyira számít, erõs vagyok És dolgozni kell rajta. Kicsit desktop-replacement kategória... :-)
nem tudom az árbeli különbséget a 15" meg a 17" között, de a 15" mellé dokkoló+külsõ monitor nem játszik?
Posted 2009. January 15. - 17:49
Na vegre, ujra itt.
Bitfeju haverom atjott melo utan es megoldotta a dolgot. Kb. az tortent amire szamitottam: elsult a keze. Szemmel nem tudtam kovetni hogy eppen mit hol csinal. A gep mar szinte fustolt, ugy nyomta. Tobb fasza virusom is volt, nem csak az az egy trojai, szoval az avg bekaphatja, szart se er. Eloszor nullakkal meg egyesekkel ( nem szo szerint, csak szamomra durva modon ) bombazta manualisan a virusokat amig lehetett, aztan meg mindig nem indult el az xp. Bedobtuk a vinyomat egy sata mobilkeretbe ( szerencsere volt itthon ) es rakotottuk a laptopjara. A sajat virusirtojaval vegignyira a vinyomat, majd visszaraktuk a vinyot a gepembe, es megint manualisan baszkodott valamit. Utana windows update, majd uj virusirto ( avast ), es mehetett a full scan.
Mostmar jo a gep, virusmentes, hasit mint a villam. Meg vagyok elegedve. Igaz hogy cirka 5 orat sz@p@ott vele haver, de megcsinalta. Jobb mint ujkoraban :-)
az AVG nekem is folyton beengedett minden szart.
aztan befizettem a NOD32-re. azota problemamentesek vagyunk. lehet torott NOD-ot is talalni a neten, de szerintem ok pont megerdemelnek annyit, hogy fizessek erte.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 15. - 16:53
De nem volt még notim, nem tudom, hogy a gyakorlatban mi a hasznosabb. Cipelés nem annyira számít, erõs vagyok És dolgozni kell rajta. Kicsit desktop-replacement kategória... :-)
Posted 2009. January 15. - 16:46
Posted 2009. January 15. - 16:40
Két notebook közül segítsetek választani:
15"-os 1680×1050px felbontással
vs.
17"-es 1440×900px felbontással?
(A két gép többi paramétere kb egyezik, a 17-es picivel jobb és kicsit drágább is.)