de most végre hasít a gép
2600 sempron, abit nf7-s, 1gb ddr ram, r9700, 500gb hdd :cool:

Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Engem izgat kicsit.
Összeraktam egy netezõs gépet Kõbányára 10k-ból, még moncsi kell hozzá 5k-ért, na azon Ubuntu lesz, az mán fix. Szal ismerkedni fogunk hamarost a pinguval.
RAUH-Welt
B E G R I F F
miert akarnak a pingvinhivok mindig mindenkit rabeszelni a linuxra?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem tudom részletezni, mert nincs rajta mit: felraktam nekik a szûz rendszert + openoffice + avast free. És a hét elején hívott anyósom, hogy szanaszét lassult a net, nem enged ezt-azt-amazt, stb.
Most lesz ötödik éve, hogy NOD-ot használok (elõtte idõrendben: McAfee, Norton AV, Kaspersky). Nem feltétlenül a Jorus által említett vonalon, de több tucat "undernet" szájtot látogatok heti szinten - és 5 éve egyetlen vírusom volt, amit 100%-ban a saját f***ságom miatt nyeltem be.
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
Õk itt mind tévednek:Tamaska: mar csak az a kerdes, hogy miert fizessek a Nod -ert, amikor az Avast ingyenes es jobb. Hozzaerto azt mondta hogy a Nod is egy kalap szar. Epp egy picivel jobb az AVG -nel, ami ugyebar egy mocsok hulladek. Norton Antivirus meg allitolag jo, de az igazi az Avast. Ez legalabb tud olyat is, hogy a windows betoltese elott scanneli a gepet, mielott a virus el tudna bujni a windows fileokban.