Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Nekem két szívfájdalmam van: az Internet Explorer és a Microsoft Project. E kettõ miatt fut virtuális gépen egy XP.

Na ezt tõled hallom elõször. Miért kell IE?
Én is azt használok pár apróság miatt, de amint lesz google toolbar a chrome-ban, váltok.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Márinnyó:

Használtan / újonnan:

-Gigabyte EP31-DS3L alaplap: 11k / 15k
-Intel Core2Duo 6300: 15k / 22k
-Geil Value 2x1Gb DDR2: 3k / 6k
-Gigabyte GeForce 8500GT PCI-E: 8k / 11k
-Gigabyte 460W Táp: 6k / 11k
-3,5" helyen kártyaolvasó: 0,5k / 2k
-Samsung 250 Gb 16Mb Cache SATA: 8k / 12k
-Samsung DVD-RW: 3k / 5k
-Analóg TV Tuner (PCI): 6k / 8k
-Windows Vista Home Basic (matrica+DVD): 10k / 25k

Cuzammen használtan: 70k
Cuzammen újonnan: 117k

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

MAC OSX Leopard mennyire használható,megbízható,programellátottsága,programbeszerzés hozzá...kb ilyesmik érdekelnek...

Én nem vagyok hc user, de nekem soha semmi nagy gondom nem volt még vele. Fõképp, h az a vágóprogram amit használok, csak mac-re van.

ezt ajánlom, ha még nem rágtad át magad rajta: http://wiki.beszelju...ex.php/Kezdõlap
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát arra kéne hogy ami nincs mac-re akkkor ne kelljen a laptopon szivni vele.
Annyi hogy itthon van még 1,5Gb ramom,amit beletennék.

amúgy coerl futna rajta meg archicad,esetleg PS

Árban mit kóstál egy ilyen?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mihez képest? :) Normál felhasználók szemszögébõl korszerû, modern konfig, ami minden igényt kielégít, még Sala féle játékok is futnak rajta. Egyébként meg elavult, alsó-közép kategóriás vas.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ez milyen gép ma?

-Gigabyte EP31-DS3L alaplap
-Intel Core2Duo 6300
-Geil Value 2x1Gb DDR2
-Gigabyte GeForce 8500GT PCI-E
-Gigabyte 460W Táp
-3,5" helyen kártyaolvasó
-Samsung 250 Gb 16Mb Cache SATA
-Samsung DVD-RW
-Analóg TV Tuner (PCI)
-Windows Vista Home Basic (matrica+DVD)

mac lehet hogy elvette az eszem,de kell egy win-es gép is..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hangkari driverét.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Az USB problémát megoldották,valamit a biosban nyomtak el.Haver ujrarakta elöször a Windows-t,mert így akarta megoldani a problémát,de nem attól lett jó végül.Hanem most meg nincs hang.Videónál csak képet játszik le,audionál el sem indul,hibaüzenet jelenik meg,hogy vagy nincs haneszköz,vagy egyéb blabala.Mit kéne letölteni hozzá?XP van fent.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

MAC OSX Leopard mennyire használható,megbízható,programellátottsága,programbeszerzés hozzá...kb ilyesmik érdekelnek...

Megbízhatóság: tulképp egy Unix oprendszerrõl beszélünk és annak egy nem is rossz implementációjáról, vagyis megbízható. Azzal a megjegyzéssel, hogy szerintem a tigris stabilabb. Legalábbis nálam, egy G4-es PowerPC gépen kevesebb probléma van vele, mint az intelesen a Leoparddal. Ezzel együtt a Leopard a munkaeszköz napi 8+ óra használattal és lehet rá alapozni. :)

Programok: attól függ, mire akarod használni. Általánoságban minden van rá, ami Windowsra. Speciális programokkal, igényekkel lehetnek problémák. Nekem két szívfájdalmam van: az Internet Explorer és a Microsoft Project. E kettõ miatt fut virtuális gépen egy XP. Ha hardcore játékos vagy, akkor sem az OS X az ideális választás.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Mi a kérdés?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Iphone-om van, de csak a GSM/3G/(talánGPS) van benne plusz, meg van rajta mikrofon. Szval kérdezz :)

Meg a Touch-nak elvileg magasabb frekin fut a procija, tehát gyorsabb.

szóval idõközben meglett a touch-om, de ma észrevettem (1 hónapja van meg), hogy ha meg meg érintem a képernyõt akkor egy kicsit megráz. mint egy kosárlabda, vagy bevásárló kocsi. csípést kevésbé, inkább csak a pattanás hangját lehet hallani. érdekes, hogy ha egymás után 20szor megérintem, mindegyiknél ráz (szóval nem én vagyok feltöltõdve). még érdekesebb, hogy ez az egész csak délelõtt volt, most minden rendben van.

:o

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Köszi!
Az UltraVNC-t néztem elõször.
Most a teamviewer-t használjuk, de az csak akkor jó, ha én is a gép meleltt vagyok(jelszókiosztás)

Én céges gépeknél is használom a teamviewer-t. Elég ha a gép be van kapcsolva, onnantól kezdve akár az otthoni pc-rõl is elérem a benti gépet (ctrl-alt-del, felhasználónév, jelszó és teljesen olyan mintha bent lennék), újraindítás, felhasználóváltás, de még a csökkentett mód is mûködik.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én a www.logmein.com szolgáltatását használom, ez webes, csak ajánlani tudom, ráadásul egy alapszintig teljesen ingyenes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi!
Az UltraVNC-t néztem elõször.
Most a teamviewer-t használjuk, de az csak akkor jó, ha én is a gép meleltt vagyok(jelszókiosztás)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Van lehetõség eg XP Home-ba belehekkelni a távoli asztalt vagy kell venni egy Prof edisönt?

Én nem csináltam meg de elvileg lehet:
http://www.mydigital...p-home-edition/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Van lehetõség eg XP Home-ba belehekkelni a távoli asztalt vagy kell venni egy Prof edisönt?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vagy le van merülve az elem a lapban és amikor kihúzták törlõdött a bios ahol tán alapból nincs beállítva az usb. bár ezt kétlem .)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az alaplapbol jonnek ki azok az usb portok egybol? hatlapi csatlakozo ott ahol minden masnak is van kimenete oder

alul a pci slotok korul, vagy az elolapra kivezetve vannak? mert ha az utobbi eset, akkor csak elfelejtettek visszadugni a lapra.

ha az elso, akkor passzolok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
kicserélték a gépen a tápot.Ezek után a két usb portra bármit csatlakoztattam,semmire nem reagált,semmi nem jelent meg.Mi lehet a hiba,és hogy lehetne elhárítani?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

mcintoss féle oprendszerrõl valakinek valami tapasztalata?

Mi a kérdés?
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?