Nekem két szívfájdalmam van: az Internet Explorer és a Microsoft Project. E kettõ miatt fut virtuális gépen egy XP.
Na ezt tõled hallom elõször. Miért kell IE?
Én is azt használok pár apróság miatt, de amint lesz google toolbar a chrome-ban, váltok.
Nekem két szívfájdalmam van: az Internet Explorer és a Microsoft Project. E kettõ miatt fut virtuális gépen egy XP.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
MAC OSX Leopard mennyire használható,megbízható,programellátottsága,programbeszerzés hozzá...kb ilyesmik érdekelnek...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
MAC OSX Leopard mennyire használható,megbízható,programellátottsága,programbeszerzés hozzá...kb ilyesmik érdekelnek...
Mi a kérdés?
Iphone-om van, de csak a GSM/3G/(talánGPS) van benne plusz, meg van rajta mikrofon. Szval kérdezz
Meg a Touch-nak elvileg magasabb frekin fut a procija, tehát gyorsabb.
Köszi!
Az UltraVNC-t néztem elõször.
Most a teamviewer-t használjuk, de az csak akkor jó, ha én is a gép meleltt vagyok(jelszókiosztás)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Van lehetõség eg XP Home-ba belehekkelni a távoli asztalt vagy kell venni egy Prof edisönt?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
mcintoss féle oprendszerrõl valakinek valami tapasztalata?