Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. January 28. - 17:47
ha restartolom a modemet meg a routert akkor csatlakozik, de 1-2-5perc es ujra megszakad. neha birja akar fel oraig is. de ez tok random
a gep egy eves, vista van rajta.
miben keressem a bajt, a routerben vagy a gepben?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 28. - 13:21
AGA: dánke, de mán minden fenn van, ami csajomnak kell, és így van jól, ahogy van.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. January 28. - 01:45
Más: ezek a felhasználóbarát linux kiadások milyen viszonyban állnak a VIA-s cuccokkal? Van itthon néhány, letöltõgépeket kellene belõlük varázsolni, szóval nem kell semmi csillogó-villogó op.rendszer...net, letöltésvezérlõ, torrent kliens és kész. Nem tudom, hogy melyik igényel kevesebb erõforrást. Esetleg az XP-t ki lehet annyira herélni, hogy ne csak a tárhelyigénye csökenjen, hanem a memóriafogyasztása is? Vagy az a múltkor belinkelt modulokból felépíthetõ slax is megtenné?
A viás cuccokkal
Évekig csak ilyen lapjaim voltak!
Lehet csillogó villogó, is akár, kedvesem laptopján (1,7celeron körüli intel, 512 ram integrált hulladék videokari) csont nélkül fut a compiz 3d desktop...
Letöltésvezérlõ torrentkliens van, rengeteg. xp-t hagynám ahogy a slaxot, is mert az csak egy hordozható oprendszer, hosszútávú mûködésre nem nyerõ.
Nekem itt torrentbõl van: azureus, bittorrent, dc, deluge (ez naggyon király, kb egy utorrent) downloaderx (letörtésvezérlõ, de webszivattyúnak csúfolják ) gftp, volkanut, maketorrent.
Ja és jorusnak !!
Keresd meg a synaptic nevû progit!! (Alkalmazás/beállítás/synaptic) itt tudsz progikat telepíteni. ha kell még több arról is írok (vannak még elérhetõségek)
Amit ajánlok!!:
http://www.knoppix.org/
Live cd profin kivitelezve, tökéletes mûködéssel mindennel ami csak kellhet.
Ride everywhere.
.
Posted 2009. January 28. - 00:30
konkrétan egy Mio Moov 330 GPS-rõl van szó, a jelenelgi firmwareje 2 gigáig kezeli az sd karit (bár több fórumon írják, hogy a 4 gigások nagy részét is viszi gond nélkül), az új meg sdhct is kezel elvileg...ügyeskedtem rá Mio Pocketet meg iGo 8-at, írtam is róla - mindezt egy 512es A-Data mezei sd kártyára. szépen futott, nem volt semmi gond. aztán kellett volna még a térképeknek meg az iGo többi részének hely, megpróbáltuk egy 2 gigás mezei sandisk kártyával, és egyszerûen nem látja az eszköz (vagyis ha rákötöm gépre, akkor mint cserélhetõ lmezes meghajtót látja), vagy én nem is tudom, de rohadtul nem tölt be a MioPocket...kipróbáltam egy vadonat új, 2 gigás sandisk ultra II kártyával, ott is hasonló az eredmény...olyan, mint ha nem akarná beolvasni a kártyát, vagy én nem tudom...
kipróbáltam a miopocket összes hibalehetõség-javítását, mindent, de nem megy...az 512es karikról meg simán fut...
Posted 2009. January 27. - 21:29
Posted 2009. January 27. - 21:26
gOSnak a live-cdjét valamiért nem szerette. nem jelentkezett be hanem user/passot kért :/
Posted 2009. January 27. - 21:12
Posted 2009. January 27. - 21:03
Más: ezek a felhasználóbarát linux kiadások milyen viszonyban állnak a VIA-s cuccokkal? Van itthon néhány, letöltõgépeket kellene belõlük varázsolni, szóval nem kell semmi csillogó-villogó op.rendszer...net, letöltésvezérlõ, torrent kliens és kész. Nem tudom, hogy melyik igényel kevesebb erõforrást. Esetleg az XP-t ki lehet annyira herélni, hogy ne csak a tárhelyigénye csökenjen, hanem a memóriafogyasztása is? Vagy az a múltkor belinkelt modulokból felépíthetõ slax is megtenné?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. January 27. - 20:51
Posted 2009. January 27. - 20:07
Ride everywhere.
.
Posted 2009. January 27. - 20:00
Posted 2009. January 27. - 19:36
tápba meg lesz egy arctic cool, meg egy tolja elõrõl.
alaplapra meg valahogy felcsavarozom végre azt a procibordát
Posted 2009. January 27. - 18:23
es ha bejossz a szobaba nem tudod elsore megmondani hogy be van e kapcsova a gep. foleg hogy az elolapi idegesito kek ledek is ki lettek kotve
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. January 27. - 16:58
Még nem hallottad az én gépemet, meg a hifimet, ha csak a ventik (15 db) mennek.
Ipari fül/zajvédõ meg ott lóg a széken, mi?
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. January 27. - 16:26
Posted 2009. January 27. - 15:53
Posted 2009. January 27. - 15:32
Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. January 27. - 15:09
Posted 2009. January 27. - 15:06
45 ezer. Az ismerõsömnek szoftverfejlesztõ cége van, és ennyiért odaadná nekem. Õ is mondta, hogy ez az ár töredéke a tényleges árnak, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire töredéke.Mennyi amúgy az a "fillérek"?
--Trifo
[highlight] The bike way of life [/highlight]