Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
amberek
felraktam ezt
http://www.szoftverb...v3-50-ZO10.html

ez eddig ok
de hogy mukodik?
valahogy be kene juttatni jol a gepbe a duvdek listajat

edit: vagy ajanljatok olyat ami mukodik faszan
eddig advanced disk katalog volt de az is tort meg nem tud konvertalni
szal vmi egyszeru ket gombos free verzio kene
aztan csainalok egy excellt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rakj fel egy virusirtot, futtasd le a gepen a tesztjet, aztan telepitsd le. aztan rakj fel egy masikat. stb. igy nem kutyuljak ossze egymast, de tobb oldalrol le leszel fedve

amugy nalam siman mennek a warez prn livestream stb oldalak, es megsincs virusom egyse.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ok. Kösz a válaszokat. Most olyan van, hogy Spyware Terminator, meg Avira Antivir Personal. Ezek ingyen letölthetõ programok. Csak azért érdeklõdöm, mert elég furán viselkedik a gép.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

skypehoz olcsó füles/mikrofon kombó (aka headset) ajánlás plíz

opc1: jack és kábeles
opc2: valami wájörlessz megoldás (ergo amíg Klárám telefonál a közelben én tudom használni a gépet)

2. kérdés: http://forum.bikemag...postcount=11131

Ha ez az az eee, amelyikre gondolok, akkor a maga 7"-es kijelzõjével ennyiért se venném meg. A Wind már inkább általánosan használható masina, még ha drágább is. De mindenképpen érdemes vásárlás elõtt megtapogatni mindkettõt.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
skypehoz olcsó füles/mikrofon kombó (aka headset) ajánlás plíz

opc1: jack és kábeles
opc2: valami wájörlessz megoldás (ergo amíg Klárám telefonál a közelben én tudom használni a gépet)

2. kérdés: http://forum.bikemag...postcount=11131

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
bloke: rosszindulatú dolgok ellen kategóriánként egy-egy program elképzelhetõ. Pl 1 db víruskergetõ, 1 db spyware/malvare kergetõ, 1 db tûzfal, vagy ilyesmi.

De ha nemigev van bekapcsolva semmi extra szolgáltatás a gépeden - remote registry, telnet service, meg hasonlók - és ésszel netezel, akkor meglehetsz akár ezek nélkül is.

--Trifo

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Lehet, de általában felesleges. Avast pl. jó választás lehet.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most biztos megint nagy baromságot kérdezek, de lehet a gépen többféle vírusvédelmi program? Ha igen, tudnátok ajánlani valami ingyenesen letölthetõt?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
az a recsegés vagy az integrált hangkártya sajátja, meg a gép belsõ elektronikus "zaja", vagy pedig rossz a kábele a mikrofonnak, és így az egész kábel egy nagy antennaként fogható fel...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Fülhallgatós mikrofon új, tegnap vettem. Fülhallgató része egész elfogadhatóan szól.
Levettem, de semmi. Csináltam próbahívást, recsegés halltatszik, meg zúgás. Olyasmi, mint amikor keresem a rádióadót.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Köszi Dave, megcsináltam amiket leírtál.
De most itt tartok, ezeket nem lehet huzigálni. :

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Alatta lévõ két négyzetet be kell pipázni?

ennek így most szólnia kéne, ha jók a hardverek, és nincs megszakadva a kábel...a speciális beállításokt hagyd, esetleg a mikrofon erõsítésére próbálj rá, hátha gyenge a jelszint, bár ezt nem hiszem...de elõtte húzd le a sima potméterét ott a kiválasztás pipa felett.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Köszi Dave, megcsináltam amiket leírtál.
De most itt tartok, ezeket nem lehet huzigálni. :

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Alatta lévõ két négyzetet be kell pipázni?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
USB-s wifit kérj kölcsön és kiderül ki a ludas. Megfelelõ jelszitneseténa router szokott.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

van egy laptop, es nem szeret az internethez tartosan csatlakozva maradni. itt van egy szobaban a routerrel, a jel tokeletes. ha a szomszed gyengebb jelu halozatahoz csatlakozok, arrol nem szakadozik le.

ha restartolom a modemet meg a routert akkor csatlakozik, de 1-2-5perc es ujra megszakad. neha birja akar fel oraig is. de ez tok random

a gep egy eves, vista van rajta.

miben keressem a bajt, a routerben vagy a gepben?

a wifi adapter driver-frissitese orvosolhatja a problemat.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

tam: a winfos kezeli a wifit? mert ott elég sok dolgot be lehet állítani ugye, transmit rate, channel, ilyesmi...azokkal érdemes ügyeskedni, meg csomagmérettel..

beepitett wifi adapter, nem kulso

szivesen piszkalnam en ezeket, de nem tudom mit mire... nekem aztan semmit nem mond hogy transmit rate meg chanel. windows kezeli amugy igen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
rózsaszín dugaszba kell bedugni. majd windowsban jobb alsó sarok, az óra mellett a hangszóró ikonra nyomsz, ott beállítások/tulajdonságok, a hangerõ beállítását átnyomod felvételhez, az összeset bepipálod, majd utána leokézod. megjelennek ugye a csúszkák, ott felhúzod a mikrofont, illetve kiválasztod (be kell pipálni a csúszka alatt egy mezõben). ezután sima windows hangrögzítõvel ki tudod próbálni, hogy egyáltalán jel jön e be...

persze minden feltételezi, hogy a hw-s, meg az sw-s hangeszközeid drivere fel van telepítve (ezt eszközkezelõben tudod megnézni), illetve hogy jó helyre dugod be a mikrofont, és fel van tekerve -ha van rajta, mert headset- a potmétere.

de végülis ezt is most írom le fél év alatt 10edszerre, hogy hogy kell a mikrofont aktív bemeneti hangeszközzé tenni..;)

tam: a winfos kezeli a wifit? mert ott elég sok dolgot be lehet állítani ugye, transmit rate, channel, ilyesmi...azokkal érdemes ügyeskedni, meg csomagmérettel...vagy ha külsõ az adapter, akkor szoktak hozzá adni saját drivert, az szokott mûködni, bár nekem a trendnet usb-s adapter mindenképp kidöglik, a huzamosabb ideig töltök le rajta...100 mbit utp kábel rulez..

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Köszi AGA, akkor ezek szerint a támogatottsággal nem lesz gond.
A live cd-s op. rendszerek lehetõsége kilõve, mivel ezekben az itthoni kütyükben nem hogy cd nincs, de még a merevlemezt is úgy kell belehekkelni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valaki tudna segíteni mit mûveljek a mikrofonommal, hogy tudjak bele beszélni? Már minden lehetséges dolgot végigpróbálgattam Enté segítségével, de csak nem akarja az igazat. Jó helyre van bedugva.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szemet voltam es radugtam egy utp kabellal, igy mar egy oraja stabilan tolt lefele 120k-val. ugy dontottem a wifi adapterrel van a gond. kizarasos alapon.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, egy ilyen kérdésre engem is érdekelne pár ötlet, mert megígértem, hogy ránézek egy hasonló problémákkal küszködõ gépre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök