Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. február 08. - 14:39
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2009. február 08. - 14:18
a tápot kicseréltem a VX450-re, ugyanúgy leáll, és a másik gép (amirõl írok) meg simán fut a Seasonic-al, szóval nem a táp a hibás. egész este futott a memtest, nem lett hiba, nem a ram a hibás. délelõtt futott az Orthos, semmi hiba. most a Prime95 Torture Test-je fut már vagy 2 órája, semmi hiba, pedig izzik a vas...kipucoltam a gépet, kiporszívóztam, rendberaktam a procihûtõt, kapott friss pasztát, nem is megy 65 fok fölé a hõmérséklet terhelve, de ennek ellenére ugyanúgy újraindul idõnként...
szoftveres problémára gyanakszom, de ahhoz meg nem értek, hogy mi lehet...elindítottam egy virus scant, de újraindult, ahogy a spyware terminator közben is...
Írta 2009. február 08. - 13:02
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. február 08. - 12:28
Noob kérdés, ne tessék nevetni.
Mi határozza meg, hogy egy géphez 32 v. 64 bites op. rendszer kell?
Sõt, azt is érdemes belekalkulálni, hogy igaz hogy már lassan vége a vistának is, de pl a fél éves toshibámhoz nincs hardware támogatás a 64 bithez.
(újabb, régebbi, sp-s, sp mentes vista, win7 mind kipróbálva...)
Így maradtam 32-es.
Írta 2009. február 08. - 01:30
És kinti it fórum nincs; sehol egy hely ahova elvihetnéd csekkoltatni?
Max veszel mindkettõbõl újat; kipórbálod az új cucokkal hog ymi a rossz; és a maradék jó eladod...
nem vagyok fent egy angol it forumon sem
veszek uj cuccokat, kiderul mi a gazos, ami szar az kuka, ami nem azt eladom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 08. - 01:05
Max veszel mindkettõbõl újat; kipórbálod az új cucokkal hog ymi a rossz; és a maradék jó eladod...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. február 07. - 22:47
akarmelyik szamtech bolt 40-50 fontot ker alaphangon ha bele kell nyulni a gepedbe. es azzal meg csak annyit erek el hogy megtudom mi a baja de megjavulni nem fog
60ert meg kapok egyuj procit. szerinted?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 07. - 22:26
[/quote]
honnan kellene tudnom? nem lehet bekapcsolni az a baja. ennyi. senki se tudja megmondani, en nem birom kideriteni, kidobom az egeszet a faszba.[/QUOTE]
Necsináld már...
Beviszed akármelyik számtech boltba és kimérik.
Vagy amiket kidobnál hozd haza nekem majd kitesztel(tet)em.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. február 07. - 21:44
[/quote]
honnan kellene tudnom? nem lehet bekapcsolni az a baja. ennyi. senki se tudja megmondani, en nem birom kideriteni, kidobom az egeszet a faszba.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 07. - 21:11
Köszönöm imi72.
A Hirens-ig értem, de onnan kicsit zavaros nekem.
gondolom a bootcd-vel (annak valamelyik programjával) készítette elõ a lemezt
ha az xp+install+sata címszavakra rákeresel, kiderül, hogy több megoldás is szóba jöhet és úgy néz ki nem mindenkinél ugyanaz a megoldás
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. február 07. - 20:21
Írta 2009. február 07. - 20:10
lapod is halott? vagymi?mondjatok nekem olcson jot alaplapot
semmi extra nem kell hogy legyen rajta, wifi/esata/sli stb
E5200-at teszek bele meg DDR2-es ramokat. valami gigabyte? nem art ha csendes es huzhato
amugy p43 lapokat nézegess, vagy p35-öt.
giga vagy asus
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2009. február 07. - 18:45
szal nem muszaj 64bites ringyozt feltenned ha nem akarsz
És itt a lényeg, ez nagy segítség...köszönöm.
Írta 2009. február 07. - 18:39
Írta 2009. február 07. - 17:57
athlon 64 ota az amd-k tamogatjak a 64bites oprendszert. de lefele mind kompatibilis, szal nem muszaj 64bites ringyozt feltenned ha nem akarsz
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2009. február 07. - 17:17
Mi határozza meg, hogy egy géphez 32 v. 64 bites op. rendszer kell?
Írta 2009. február 07. - 16:49
semmi extra nem kell hogy legyen rajta, wifi/esata/sli stb
E5200-at teszek bele meg DDR2-es ramokat. valami gigabyte? nem art ha csendes es huzhato
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 07. - 16:43
... Mi lehet a gond? Vagy mit csinálok rosszul? Az lehet a baj, hogy Sata-s vinyók vannak benne, és az XP ezt nem komálja?
Igen, az XP-ben nincs benne a sata lemez támogatása. Le kell szedni a meghajtóhoz a drivert.
Legutóbb M-a-TT kollégának akadt ilyen problémája: #9730, és õ is így járt sikerrel #9731
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. február 07. - 16:08
linket kerek olyanra amit ha felrakok 100%, hogy menni fog
es nem csak ilyen bejelentkezes segito keptarolo live lofaszok lesznek a gepen
rendes msn kell ami telepites utan latom, hogy ott van es mukodik
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 07. - 15:50
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ismerõsöm azt mondta, hogy töltsek le hozzá a HP oldaláról valami SCSI drivert (http://h20000.www2.h...5&swEnvOID=1093), tegyem rá floppy-ra, és amikor telepítés közben kiírja a hibaüzenetet, tegyem be a floppyt és telepítsem fel. Mivel nem tudom, hogy pontosan melyik drivert kell letöltenem, ezért kipróbáltam pár driverrel, de amikor beraktam a floppyt, nem történt semmi.
Mi lehet a gond? Vagy mit csinálok rosszul? Az lehet a baj, hogy Sata-s vinyók vannak benne, és az XP ezt nem komálja?
[highlight] The bike way of life [/highlight]