azt hittem, írtam már elég sok értelmes, segítõ és komoly hsz-t ebbe a topikba ahhoz, hogy felnõhessek a te mesteri szintedre, és megértsük egymást, hogy a memtest az csak memtest86 lehet...de majd legközelebb írok katalógusadatokat, meg hogy mi van ráírva franciául a hw-re, hátha úgy megértjük egymást...:chin:
és joggal nézlek hülyének, mert nem kell hozzá túl penge logika, hogy rájöjj, hogy nem a windowsos memtestrõl beszéltem (van ilyen egyáltalán?), miközben végülis csak tápot cseréltem, procihûtõt pasztáztam, illetve Orthos-t és Prime95öt futtattam - ezekrõl pedig végülis minden átlag user tudja, mi az...
ne játszd már a nagyokost, nem áll jól. már bocs.
Ezt írtad:
"egész este futott a memtest, nem lett hiba, nem a ram a hibás. délelõtt futott az Orthos, semmi hiba. most a Prime95 Torture Test-je fut már vagy 2 órája, semmi hiba, pedig izzik a vas..."
Aki ram problémát win alól próbál kideríteni (orthos, prime) arról mégis szerinted mit feltételeznek? :chin:
Amúgy van a memtest86 és van a metest.
http://hcidesign.com/memtest/Akkor már megint ki a hüle?
De nem érdekel, nekem olymindegy hogy érdelelnek a tippek vagy nem, én kérek elnézést hogy próbálok akármit is. Ezt a stílust meg inkább rakd zsebre, majd ha korrekt leszel esetleg utána elõveheted...
Te jászd légyszi a nagyokost, jól áll, mint ahogy máskor is. Jah, mikor mehetek hozzád hogy lejtõzõ leckét vegyek?