Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. február 10. - 20:10
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. február 10. - 18:58
köszi a segitséget azért ámám:)
Írta 2009. február 10. - 18:39
Eddig csak annyit sikerült, hogy ac-t letiltva a rendszer szerint nem volt egyátalán hangkártya, pedig 2 pci helyre is beraktam. Win meg lin tökmindegy, ugyanaz a helyzet.
Az linkelt indexes cikkekre az ott dolgozó programozó barátom ezt írta ma skypeon:
"tech rovatot ne olvass
be kéne zárni, sóval behinteni a helyét"
Igaza van.
Ja, távirányító:
Elemcsere csodákat tesz, Mivel ritkán kell ezért elõször mindenki a távirányító hibájára gondol.
Szóval meg tudod javítani 2 AAA elem segítségével és néhány ujjal
Ride everywhere.
.
Írta 2009. február 10. - 17:37
viszont
nem oldotta meg a problemat, tovabbra sem bootol. nezem a kis kijelzojet, es annyit sikerult kiszurnom, hogy a 2 crucial ram halott, mivel ha azok valamelyike vagy mind2 van benne, akkor a C1 pontnal all meg a POST. a konyveben hatul pedig az szerepel, hogy ez a Detect memory fazis.
ha a Geil ramokat teszem bele, akkor nem akadunk meg itt, akkor eljut egeszen az FF-ig, ami a Boot attempt. nomost attemptolja nekem ezerrel, de akkorse jo.
most asszem megyek es veszek egy processzort es irok a crucialnak emailt hogy csereljek ki a ramjaimat amiutan azok mennek fel ebayre jol.
E!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 10. - 17:23
Írta 2009. február 10. - 17:21
Nekem is csinált már ilyet... Mikor meguntam, elemet cseréltem :-)nem annyira számitogépes kérdés,de nem találtam jobb helyet neki..
az érdekelne,hogy a házimozi távirányitoján a fel ill. le lépkedõ gombok,valamint a hangerõ szabályozó gombok,elkezdtek nem müködni..de a többi minden jo..kérdés,hogy itt vmi elromlott esetleg?vagy csak elnyomtam vmit?
Hiába is, drága az áram!
Írta 2009. február 10. - 17:18
mit?hol?
a távirányítót, a gomboknál
valószínû koszos lett a felület a nyákon amihez hozzáér a gomb ha benyomod. töröld le a gombot is meg a nyákot. akár sima papírtörlõvel.
Írta 2009. február 10. - 16:45
Írta 2009. február 10. - 16:38
nekem a hátlapon van cmos clear az usb portok mellett az asus-onlol
cserebe meg szerencse hogy hazajottem ebedelni
most hozta a futar az uj alaplapomat. este szereles es nagy-nagy remenykedes
Abit ip35 pro xe amugy a valasztott.
olvasom az elejen a ficsoroket, maris tetszik: external cmos clearing switch
remélem jó lesz az abit.
a bios-ban elsõre el fogsz veszni mondjuk
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 10. - 15:34
Írta 2009. február 10. - 15:19
Írta 2009. február 10. - 15:16
az érdekelne,hogy a házimozi távirányitoján a fel ill. le lépkedõ gombok,valamint a hangerõ szabályozó gombok,elkezdtek nem müködni..de a többi minden jo..kérdés,hogy itt vmi elromlott esetleg?vagy csak elnyomtam vmit?
Írta 2009. február 10. - 14:59
Amúgy meg a "0123456789" megvolt már '73 nov. 29-én, akkor se halt meg senki. volt más hasonló nevezetes nap, a Final Countdown, 987654321, amit szeretnek világvége dátumnak felfogni, pedig ez csak egyféle oprendszer önkényes idõszámítási módszere. Ez 2001 április 19-e volt.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. február 10. - 14:47
cserebe meg szerencse hogy hazajottem ebedelni
most hozta a futar az uj alaplapomat. este szereles es nagy-nagy remenykedes
Abit ip35 pro xe amugy a valasztott.
olvasom az elejen a ficsoroket, maris tetszik: external cmos clearing switch
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 10. - 13:21
Írta 2009. február 09. - 16:43
Írta 2009. február 09. - 16:27
szemben a Linuxszal, amely csupán a Windows gyengébb másolata,
Ezt komolyan mondotta?
Eszembe jutott a kislány híres mondása a Jurassic park 1-ben (Ekkor még hírben sem volt only Win a világ) "Ez unix, ezt ismerem!"
Komolytalan egy cikk.
Jorci!
Ubuntu hátrányait Kérdezd azoktól akik mostanában kipróbálták a linuxot, és utálják Én inkább nem szidom, Már megtettem párszor, és meg akartak lincselni
Ride everywhere.
.
Írta 2009. február 09. - 15:11
Írta 2009. február 09. - 13:33
Írta 2009. február 09. - 13:19
A megközelítõleg 50 konfigból amin próbáltam már linuxot, kb 10 volt ati kártyás.. Még nekem is kedvencem volt egy darabig az ATi, belereszeltem kalapáccsal és hegesztõpisztollyal a drivert hogy menjen.. hogy örültem.
Aztán vettem egy "szar " Nvidia kártyás gépet, és Láss csodát.. Addig azt hittem Linuxra olyan rehadtnehéz minden videodrivert felrakni, és hogy randábbak a játékok mint wendózon...
Intelvga meg alapból benne van a disztrikben, kivétel persze a mandriva meg hasonlók..
Ride everywhere.
.