Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez kéééész... :D http://prohardver.hu...sz_841-946.html Érdemes végigolvasni (#871-tõl 946-ig). :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
(fck) OFF

WinXP Pro SP3
Airport Express + Edimax WLAN USB adapter
és
nem
nem
nem
nem
az istennek sem
tudok egy kibebabrált
itthoni hálózatot összehozni.

Kifogott rajtam - immár másodízben.
Túlnõ a képességeimen.

Fenti két, gyakorlatilag használatlan eszköz bagóér' eladó...

ON
"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha a kép méretére gondolsz, mint keretméret, akkor a lényeg, hogy a minõséget kell rontanod (a tömörítését). Gyakorlatilag minden képmanipuláló programban van rá mód, az ingyenes Irfanviewban is.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel egy 1mb-os gif-et át tudok méretezni kb. 100 kb-ra úgy, hogy közben a keretméret változatlan legyen?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Profit kértél. :)
Ez a legjobb ötletem: http://www.google.hu...a=&aq=3&oq=bann

Végül a Selteco Bannershop-pal megcsináltam, 3 órát szenvedtem vele, majd kiderült, hogy mivel csak próbaverzió, ezért nem lehet lementeni. Váááá....

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Profit kértél. :)
Ez a legjobb ötletem: http://www.google.hu...a=&aq=3&oq=bann
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Photoshop?

Egyszerûbb.... ???

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Photoshop?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudtok nekem ajánlani profi bannerszerkesztõ programot?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

A cél szentesíti az eszközt:
http://archistat.ext...images/Dia*.jpg
*: 1-tõl 141-ig

Ez erdekelne hogy talaltad ki a filenevet. Wget-el, vagy curl-al probalkoztal, vagy proba cseresznye alapon, esetleg ismered a phD-t? :D

En még a screencapture progikat ajanlom ilyen celra billentyukombinacioval kb 5 perc alatt megvan az egesz

A simpleviewer nekem tetszik, le is huztam gyorsan. Ezert is jo a forumot olvasgatni :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Bemásoltam mindkettõt. Nah mind1, hétfõn majd bemegyek a bankba...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Nem teljesen ide tartozik, de jobb topikot nem találtam. Mit takarthat a hiper-szuper otp internetbank általt küldött (igazából nem küldtek semmit, hosszas kutatás után találtam egy fület) "a feldolgozás során elutasítva" üzenet? Devizát utaltam volna külföldi számlára, utaltam már így külföldre többször is, semmi gond nem volt vele. Az összeg természetesen rendelkezésre áll a számlán.

Elõre is kösz, Gábor

IBAN/SWIFT kód hiányzik vagy hibás?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem teljesen ide tartozik, de jobb topikot nem találtam. Mit takarthat a hiper-szuper otp internetbank általt küldött (igazából nem küldtek semmit, hosszas kutatás után találtam egy fület) "a feldolgozás során elutasítva" üzenet? Devizát utaltam volna külföldi számlára, utaltam már így külföldre többször is, semmi gond nem volt vele. Az összeg természetesen rendelkezésre áll a számlán.

Elõre is kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
A cél szentesíti az eszközt:
http://archistat.ext...images/Dia*.jpg
*: 1-tõl 141-ig

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Szerintem ez bukta, mert ugyan a flash movie-t még le lehet rántani, de a képeket biztos, hogy kívülrõl szedi. Lófarkas, a rekurzív wget sem ment? Kis szerencsével ott vannak a képek a könyvtárstruktúrában.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
ez amolyan minden jog fenntartva - dolog. a készítõ direkt így csinálja. órán is csak vetít.

a simple viewer meg csak egy kisméretû program. képeket jelenít meg. elég okosan, de semmi több. nem tulajdonos által - legalábbis ahogy én kivettem - pedig csak nézegetni lehet vele

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Esetleg az nem segítene ha az oldal elkészítéséhez használt programot kipróbálnád? A jobb alsó sarokban ott a neve SimpleViewer.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát az a baj, hogy azt a flesh csinálja, szóval html alapú letöltõk nem tudnak vele mit kezdeni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

http://archistat.ext...vb1_6/vb1_6.htm

kedves fórumtársak. az lenne a kérdésem hogy az alábbi diasort lehet e valahogy nyomtatni, vagy csak simán (nem prt src-rel) "lelopni".

tanulnom kéne belõle valahogy, de igy - hogy se nagyítani nem lehet se pl 6 diánként kinyomtatni - nekem nem megy.

Rápróbáltam wgettel, nem jó, csak a nyitólapot húzza le. Sztem kérd el az anyagot attól aki az oldalt csinálta, vagy próbálkozz más progival amivel weboldalakat lehet letölteni.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
http://archistat.ext...vb1_6/vb1_6.htm

kedves fórumtársak. az lenne a kérdésem hogy az alábbi diasort lehet e valahogy nyomtatni, vagy csak simán (nem prt src-rel) "lelopni".

tanulnom kéne belõle valahogy, de igy - hogy se nagyítani nem lehet se pl 6 diánként kinyomtatni - nekem nem megy.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]