Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
szia,

Firefox és https://addons.mozil...fox/addon/10137

telepíted és megjelenik jobboldalt a link, h milyen formátumban tudod letölteni (itt most flv, mp3, mp4), nekem mp4ben lejött a video, vlc-vel pedig lejátszom.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Segítség kellene.
Ezt kellene lagalább 2 féle mozgókép fájlban lementeni.

A Tubetilla-n kifogott.
:-(
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Köszi!
Én is így gondoltam, mert annyira nem lehet hülye a gyártó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Okozhat kárt a vinyóban egy laptop táska mágneszárja? Kívül van és van közte egy ütéscsillapító réteg és a Wind gyári tokja.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Formázás nélkül át tudja tenni a szöveget, csak ugye kéne a formázás is.
Jogtárból meg mindig a legfrissebb Jtár Plusz van, évek óta megy gond nélkül, aztán most egyik napról a másikra döglött le. Ami érdekes, h a gép bekapcsolás utáni elsõ alkalommal még átteszi a dolgokat szépen, és csak onnantól jön elõ a probléma. De arra jutottunk, hogy egy teljes újratelepítés kell valszeg. Egy Dell Workstationrõl van szó, de hiába van erre tervezve, azért megsínyli, hogy 3-4 éve megy már 24/7.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Ha eddig ment a másolás és csak egy ideje akadozik, akkor passz, de nem hiszem, hogy vírus.
Ha soha nem ment, akkor valami védelem okozhatja a hibát (a program írói nem mindig örülnek ha a termékeikbõl csak úgy kimásolgatják a szöveget...ilyennel már én is találkoztam a melóban...ott a nyomtatás pdf-be, majd a pdf ocr programmal történõ "elolvasása" eredményeként kaptam meg a szöveget, de ez nagyon macerás volt).

Complex jogtárból lehet másolni, legalábbis ami nekem van (háromnyelvû 2007 v 2008) abból lehet.
Én megpróbálnám elõször notepadbe beilleszteni, hátha a rendes szszerkesztõk valami formázási zûr miatt nem veszik be. Notepadben úgysincs formázás, uh az eleve kiirt minden ilyesmit.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Szerintem is a TCP kapcsolatoknál ütötted ki a plafont: http://smallvoid.com...-max-limit.html
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Elõfordulhat, hogy a torrentkliensben túl sok le- és feltöltési szálat adtál meg.

Detto ugyanez a gondom. Biztosan nem sávszél a gond, sokkal inkább a kliensben van elrejtve a turpisság, mert másik (kliens) mellett nincs gond.

Erre engem is érdekelne egy megoldás...
Nekem még akkor is áll a net, ha amúgy a torrenten át csak kb. modemes netnyi adatforgalom van.

Szóval 2 nap kísérletezés után arra jutottam, hogy leginkább a sok szál a ludas. Ha csak egy dolog megy (az 150 max connectionnel, ami igazából átlag ~100) akkor még majdnem max sávszél mellett is szalad a net. Viszont ugye modemes sebességnél is lehet, hogy kommunikál 200+ klienssel, ha úgy van beállítva és ez akaszt is mindent rendesen.

Néha azonban kevés szállal is lehal a web, ez sztem a kliens bugja (uTorrent, 1.9beta, de 1.8 is csinálta): errõl olvastam több helyen is. Újraindítom és akkor jó.

Na evvan. UPC meg bekaphatja egyébként, mert csak, meg mert na.

Aktuális civil

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha eddig ment a másolás és csak egy ideje akadozik, akkor passz, de nem hiszem, hogy vírus.
Ha soha nem ment, akkor valami védelem okozhatja a hibát (a program írói nem mindig örülnek ha a termékeikbõl csak úgy kimásolgatják a szöveget...ilyennel már én is találkoztam a melóban...ott a nyomtatás pdf-be, majd a pdf ocr programmal történõ "elolvasása" eredményeként kaptam meg a szöveget, de ez nagyon macerás volt).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Mást sem hajlandó a vágólapról betenni?
Esetleg ez? http://support.micro...kb/840872/en-us

De, más úgy néz ki, gond nélkül megy (böngészõbõl bármelyik szövegszerkesztõbe - szerkesztõkbõl egymásba, a formátumot is megõrzi)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
HTPC-t építgetek az egyik "régi" gépbõl (P4 2.8 ghz, nem olyan rossz az, és legalább csendes), és mindenképp kellene valami olcsó agp-s videókártyát venni a HD- és egyéb videók hw-s dekódolásához, illetve mivel az alaplapin nincs semmiféle tv-kimenet. s-video ahogy nézem minden karin van szinte a d-sub mellett.

a jövõre való tekintettel viszont a HDMI-kimenetben gondolkodtam, ámde ma leesett a tantusz, hogy az is csak digitális jel, és a HDMI csak egy digitális videó+digit. hang "egyben. tehát a DVI-bõl simán lehet HDMI-jelet csinálni, és nem kell mellé hang, hogy a tv felismerje, igaz? (a hang erõsítõrõl menne..)

illetve ha HDCP-kompatibilis az a DVI-kimenet, akkor akár egybõl rá is köthetem a fullhd tvre, és élvezhetem a fullhd videókat, nem? meg a legtöbb lcd tv-n már van azért van sima dvi bemenet...

összefoglalva: ha nekem minél olcsóbban kell egy AGP-s videókari, ami tud hardveres HD dekódolást, illetve van rajta egy analóg tvkimenet, és akarom a jövõben hdtv-hez is használni, akkor egy sima HDCP-s DVI-vel ellátott kártya bõven elég lesz, igaz? (az újabb fajtákból...)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

A uTorrent meg szerintem lehet hogy bugos. Nekem egy regebbi routerem van es nalam odaig tud fajulni hogy a router is lehal no net resetig, vagy esetleg megy a browser de routerbe mar nem lehet belepni.
Bugosnak azert gondolom mert korabban sose csinalt ilyet az eszkoz (kiveve ha tenyleg halozati gond volt), uT eseten is csak a kettovel ezelotti frissites ota. Ez tobbyire akkor jon elo ha 5-6 letoltes van sok K-val nehanynal nem.

nekem egy WRT54GL van, az se mai típus, de ismerõs a dolog. bent hagyok estére 3-5 nagyobb (200 mega feletti) letöltést, amik tudnak jönni stabilan 150-250K-val (összesen van olyan 700K), és másnap reggel minden website timeout, de gyakran a DNS-szervert se találja. csak a router resetelése segít, én se tudok belépni a routerbe olyankor, még másik géprõl sem...fura, mert ha 1 vagy 2 filet hagyok bent, és azok jönnek teljes sávszélen (700K/2*250-350K), akkor semmi baja nincs a égvilágon.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Mást sem hajlandó a vágólapról betenni?
Esetleg ez? http://support.micro...kb/840872/en-us

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
HELP!
A Kerszövbõl a szövegszerkesztõk nem, vagy rosszul emelik át C+P-tel a szöveget. OpenOffice szerint a vágólap nem olvasható.
Clipbrd.exe-t futtatva; "A vágókönyv szolgáltatás elérhetetlen vagy nem indult el. Kérje meg a rendszergazdát, hogy indítsa el a szolgáltatást."
Hogy tudom ezt megtenni? Mellesleg nem volt semmi sem elállítva, lehetséges, hogy vírus okozza?
Minden tanácsnak örülök!

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Az FF nekem is 700-ig fel tud kuszni a fizikai memoriaban, eleg ha sokszor frissitesz egy php-s weboldalt es no.

A uTorrent meg szerintem lehet hogy bugos. Nekem egy regebbi routerem van es nalam odaig tud fajulni hogy a router is lehal no net resetig, vagy esetleg megy a browser de routerbe mar nem lehet belepni.
Bugosnak azert gondolom mert korabban sose csinalt ilyet az eszkoz (kiveve ha tenyleg halozati gond volt), uT eseten is csak a kettovel ezelotti frissites ota. Ez tobbyire akkor jon elo ha 5-6 letoltes van sok K-val nehanynal nem.
Pl rendszer logba szokott olyat irni hogy
TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Vagyis hogy tul sok egyideju kapcsolat van es elertem a biztonsagi limitet ? En?? :D Szoval kisebbre van allitva a kliensben de ennek ellenere.... Es megegyszer mondom korabbinal nem csinalta ugyanannyi letoltesnel sem.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Nem emlékszem, hogy én hol találtam a leírást, ami alapján sikerült beállítanom úgy, hogy legyen net, de.. :
"A másik dolog, hogy a sokak szerint több kapcsolat(connection) = nagyobb sebesség. Ez nem így van. Erõsen befolyásolja a letöltési sebességet a sok kapcsolat és sok egy idejüleg futtatott torrent. Mert a peerek közötti kommunikáció elveszi a feltöltési sávszélességet. Torrentet pedig 1-2-nél többet nem érdemes egyszerre futtatni. Jegyezzük meg hogy feltöltési sebesség lehet állandó, de a letöltési sebesség csak ritkán. LAN-on esetleg, de interneten nem."

http://utorrent.hu/m...e=article&sid=2

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Erre engem is érdekelne egy megoldás...
Nekem még akkor is áll a net, ha amúgy a torrenten át csak kb. modemes netnyi adatforgalom van. (ezt közben megoldottam, kevés volt a hely a lemezen)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
cFosspeed?

valami nekem is remlik de mar nem emlekszem hogy mi volt a megoldas
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Detto ugyanez a gondom. Biztosan nem sávszél a gond, sokkal inkább a kliensben van elrejtve a turpisság, mert másik (kliens) mellett nincs gond.
És nagyjából egyik napról a másikra történt ez a változás, úgyhogy azt is el tudom képzelni, hogy szolgáltatófüggõ.

Mintha tamáskának is lett volna ilyen gondja, ha jól emlékszem, õ azzal a hogyishívjákkal, a forgalomirányító programmal oldotta meg.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"