Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. június 27. - 14:13
1ébként a fõ ablakon belül az egyes fájlok kis ablakait át lehet méretezni és egymás mellé pakolni; ha csak egy monitorod van, akkor kb. ugyanott vagy.
Másik opció, ami 2003-nál mûködik: elsõ fájl megnyit, majd egy másik Excel ablak üresen megnyit a Start menübõl, Ctrl-o stb.
Írta 2009. június 27. - 12:58
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 27. - 11:27
Ha valaki tudja, hol és milyen beálllítással érhetõ el ez a "többablakos mód" kérem ossza meg velem!
Iszonyat az Office 2007 interfésze...
Írta 2009. június 24. - 13:44
8152 Mb a lemez mérete és 8336 Mb az az 1 fájl (HD film) amit ki akarok rá írni. a nero kilökte a hibaüzit h akarom e túlirni mert lehet h szar lesz a lemez, vagy akár tönkremehet az író is ezt mondta
na most akkor mi legyen?
beállításokba túlírás beállítást csak sima 4,4G-s dvd-re lehet bekalibrálni. DL DVD re nem :wallbange
Írta 2009. június 22. - 17:27
Írta 2009. június 22. - 12:11
Aki használ explorer 8-at....be tudom állítani h ha linkre kattintok automatica uj lapon nyissa meg ne új ablakban?
eszközök-internetbeállítások-általános-lapok(alulról a 2.),beállítások-lapolt böngészési beállítások(itt nézelõdj)
Írta 2009. június 21. - 14:39
Írta 2009. június 20. - 16:22
van valami olyan free progi ami ezt a adaptert nekem felismeri es telepiti?
szedtem le valami Broadcom vezerlot, de ez nem ismeri fel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 10. - 11:29
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. június 10. - 08:36
IE-nél a racionalitás nem mûködik. Keress rá a problémára a Kugliban. Talán van megoldás. (Az utolsó pont, ha jól értelek.)
Hej, egy ilyen hecket kerestem!
Úgy tûnik megvan! Köszönöm!
Írta 2009. június 10. - 00:35
Írta 2009. június 10. - 00:31
Ellenben azt kell mondjam, hogy a Vista messze stabilabb, mint az elõzõ laptopomon az XP volt. Downgradelni nem nagyon akarom, mert lehetnek driver gondok (a HP egyben adott egy dvd-t rajta a Vistás driverekkel). Játszani nem játszok rajta, a tervezõi progi meg fut lazán, így nagy gondom nem is lenne, ha a hálózat kezelése nem lenne ennyire botrányosan szar. Egyszerûen képtelen együtt dolgozni XP-s gépekkel, bármit is próbálok tenni vele. Saját magán és Vistán kívül egyszerûen nem hajlandó más oprendszerrel kommunikálni. Linux-os gép látta gond nélkül de a "szerelem" csak egyoldali volt, a Vista már nem volt hajlandó felismerni A 7-re leszek kíváncsi még.
nekem ~egy honapja mar fent van a 7 RC
rosszat nem tudok mondani rola, a HP driverrel volt egy kis szivas, de aztan az is megoldodott. ha valami azt irja ki hogy "not supported OS" akkor a fajlra jobb klikk, tulajdonsagoknal kompatibilitas -> vista, es futtatas rendszergazdakent es mar ugrik is fel szepen. HP driver ota volt egy masik program amit ugyanigy kerultem meg, mar nem emlekszem mi volt az. minden program amit az XP-s gepen hasznaltam most is fent van es mukodik szepen. az opera nekem vista alatt is szivozik, 7 alatt is. de semmi mas bongeszo nem, es ugyis a FF a legjobb.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 10. - 00:16
Írta 2009. június 09. - 22:53
Írta 2009. június 09. - 22:44
A 7 javított pista, a fent említett takarításokból a felét(!) alapból tartalmazza, ettõl gyorsabb.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. június 09. - 22:34
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. június 09. - 22:25
Akkor félre értettelek A mínusz jel alatt ezek szerint mást értettünk (én személy szerint kötõjelet:D).
Én a laptopomon (dualCore2 2,4 ghz, 4 gb ram, nVidia 9600 GT, 320 gb vinyó) Vistát használok, de visszasírom az idõket, amikor még linuxszal kellett megoldanom a privát kis dolgaimat Nekem jobban feküdt minden része, mint ennek a szörnyû Vistának. Csak sajnos a meló miatt kénytelen vagyok Windows oprendszert használni, meg ezt adták a géphez legálisan...
Az egy asztali vinyóját is kinyírja.
Sok melóval épkézláb szintre hozható a vista, akkor már csak a kompatibilitással van gond; de ha business akkor legálisan downgradelhetsz XP-re! Mivel mi céges notijaink is pistával voltak elsõ dolgom volt XP-síteni õket. Dolgozni vistával? (Mi progijaink el se igazán indulnak...)
//Kb 30 szolgáltatást kell gyomálálni, minden logolást, indexelést, jelentést, optimalizálást, szokásos swap file/ramdisk tweak, aero (meg egyáltalán a témák, másodlagos bejelnetkezés és járulékos vackai) kikapcs, testreszabott vackokat is ki. De ennyi idõ alatt fenn egy xp is
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. június 09. - 18:43
Írta 2009. június 09. - 18:25
CSS szerkesztõk!
IE alá kellene DIV-et középre igazítani.
Más böngészõkön (FF2, FF3, Chrome) középre igazítja a "margin:auto" értékkel, az IE alatt ez nem egyértelmû. Fix margin értékkel mûködik, de nincs középen.
Ötletek?
Errõl van szó, béta verziós állapotban látható jelenleg:
link
css
csinálj egy sima kezdõlapot, ami erre a lapra linkel, és három dolog szerepel rajta:
1. Továbblépés Ducsai Judit honlapjára
2. Az oldal Firefox 2.0+, Opera 9.0+, illetve Google Chrome alapú böngészõkre lett optimalizálva.
3. és a fenti böngészõkhöz kis ikonok, ahonnan le lehet tölteni..
Írta 2009. június 09. - 16:53
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"