Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Miért, ugyanezt 2003-ban be lehet állítani vhol?

1ébként a fõ ablakon belül az egyes fájlok kis ablakait át lehet méretezni és egymás mellé pakolni; ha csak egy monitorod van, akkor kb. ugyanott vagy.

Másik opció, ami 2003-nál mûködik: elsõ fájl megnyit, majd egy másik Excel ablak üresen megnyit a Start menübõl, Ctrl-o stb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na ez engem is erdekelne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Excel 2007-ben hogyamagasságosban tudom beállítani, hogy minden egyes dokumentumot KÜLÖN ablakban nyisson meg? Mi az isten ez az "új" divat, hogy van EGY ablak, és mindent azon BELÜL pakol? (Ezek nem szoktak 2-3-4 táblázatot egymás MELLÉ kipakolni és úgy vizsgálni?

Ha valaki tudja, hol és milyen beálllítással érhetõ el ez a "többablakos mód" kérem ossza meg velem!

Iszonyat az Office 2007 interfésze...
"In idem flumen bis non descendimus"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
egy dual layeres dvd-t túl lehet írni? :chin:

8152 Mb a lemez mérete és 8336 Mb az az 1 fájl (HD film) amit ki akarok rá írni. a nero kilökte a hibaüzit h akarom e túlirni mert lehet h szar lesz a lemez, vagy akár tönkremehet az író is :D ezt mondta
na most akkor mi legyen?

beállításokba túlírás beállítást csak sima 4,4G-s dvd-re lehet bekalibrálni. DL DVD re nem :wallbange

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tenkju

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

Aki használ explorer 8-at....be tudom állítani h ha linkre kattintok automatica uj lapon nyissa meg ne új ablakban?

eszközök-internetbeállítások-általános-lapok(alulról a 2.),beállítások-lapolt böngészési beállítások(itt nézelõdj)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Aki használ explorer 8-at....be tudom állítani h ha linkre kattintok automatica uj lapon nyissa meg ne új ablakban?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
van egy generic Bluetooth adapter bigyom amit USB-be bedugok, es a windows7 felismer. de szoftverem az nincs hozza. nem tudom mi a markaja.

van valami olyan free progi ami ezt a adaptert nekem felismeri es telepiti?

szedtem le valami Broadcom vezerlot, de ez nem ismeri fel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Megjelent a 4-es Safari, OSX-re, Windows-ra. Elég gyors. :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

IE-nél a racionalitás nem mûködik. Keress rá a problémára a Kugliban. Talán van megoldás. (Az utolsó pont, ha jól értelek.)

Hej, egy ilyen hecket kerestem!
Úgy tûnik megvan! Köszönöm!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

az mi?

Hogy újra próbálom, butus :P :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ellenben azt kell mondjam, hogy a Vista messze stabilabb, mint az elõzõ laptopomon az XP volt. Downgradelni nem nagyon akarom, mert lehetnek driver gondok (a HP egyben adott egy dvd-t rajta a Vistás driverekkel). Játszani nem játszok rajta, a tervezõi progi meg fut lazán, így nagy gondom nem is lenne, ha a hálózat kezelése nem lenne ennyire botrányosan szar. Egyszerûen képtelen együtt dolgozni XP-s gépekkel, bármit is próbálok tenni vele. Saját magán és Vistán kívül egyszerûen nem hajlandó más oprendszerrel kommunikálni. Linux-os gép látta gond nélkül de a "szerelem" csak egyoldali volt, a Vista már nem volt hajlandó felismerni :) A 7-re leszek kíváncsi még.

nekem ~egy honapja mar fent van a 7 RC

rosszat nem tudok mondani rola, a HP driverrel volt egy kis szivas, de aztan az is megoldodott. ha valami azt irja ki hogy "not supported OS" akkor a fajlra jobb klikk, tulajdonsagoknal kompatibilitas -> vista, es futtatas rendszergazdakent es mar ugrik is fel szepen. HP driver ota volt egy masik program amit ugyanigy kerultem meg, mar nem emlekszem mi volt az. minden program amit az XP-s gepen hasznaltam most is fent van es mukodik szepen. az opera nekem vista alatt is szivozik, 7 alatt is. de semmi mas bongeszo nem, es ugyis a FF a legjobb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Blog; TinyXP telepítése közben a gép megfeküdt. Holnap retry.

az mi?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Blog; TinyXP telepítése közben a gép megfeküdt. Holnap retry.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Több mint érdekes ha stabilabb a vista; ott vagy driver vagy egyébb gebasz lehetett. Sajna melóban nem pont ez jellemzõ a gépekre (sajna mert lassan több a vistás).

A 7 javított pista, a fent említett takarításokból a felét(!) alapból tartalmazza, ettõl gyorsabb.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ellenben azt kell mondjam, hogy a Vista messze stabilabb, mint az elõzõ laptopomon az XP volt. Downgradelni nem nagyon akarom, mert lehetnek driver gondok (a HP egyben adott egy dvd-t rajta a Vistás driverekkel). Játszani nem játszok rajta, a tervezõi progi meg fut lazán, így nagy gondom nem is lenne, ha a hálózat kezelése nem lenne ennyire botrányosan szar. Egyszerûen képtelen együtt dolgozni XP-s gépekkel, bármit is próbálok tenni vele. Saját magán és Vistán kívül egyszerûen nem hajlandó más oprendszerrel kommunikálni. Linux-os gép látta gond nélkül de a "szerelem" csak egyoldali volt, a Vista már nem volt hajlandó felismerni :) A 7-re leszek kíváncsi még.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Akkor félre értettelek :) A mínusz jel alatt ezek szerint mást értettünk (én személy szerint kötõjelet:D).

Én a laptopomon (dualCore2 2,4 ghz, 4 gb ram, nVidia 9600 GT, 320 gb vinyó) Vistát használok, de visszasírom az idõket, amikor még linuxszal kellett megoldanom a privát kis dolgaimat :) Nekem jobban feküdt minden része, mint ennek a szörnyû Vistának. Csak sajnos a meló miatt kénytelen vagyok Windows oprendszert használni, meg ezt adták a géphez legálisan...

Az egy asztali vinyóját is kinyírja.
Sok melóval épkézláb szintre hozható a vista, akkor már csak a kompatibilitással van gond; de ha business akkor legálisan downgradelhetsz XP-re! Mivel mi céges notijaink is pistával voltak elsõ dolgom volt XP-síteni õket. Dolgozni vistával? :D (Mi progijaink el se igazán indulnak...)
//Kb 30 szolgáltatást kell gyomálálni, minden logolást, indexelést, jelentést, optimalizálást, szokásos swap file/ramdisk tweak, aero (meg egyáltalán a témák, másodlagos bejelnetkezés és járulékos vackai) kikapcs, testreszabott vackokat is ki. De ennyi idõ alatt fenn egy xp is ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
vagy kérdezd le a böngészõ típusát és annak megfelelõ oldalt jeleníts meg, ha másképp nem megy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

CSS szerkesztõk!
IE alá kellene DIV-et középre igazítani.
Más böngészõkön (FF2, FF3, Chrome) középre igazítja a "margin:auto" értékkel, az IE alatt ez nem egyértelmû. Fix margin értékkel mûködik, de nincs középen.
Ötletek?
Errõl van szó, béta verziós állapotban látható jelenleg:
link
css

csinálj egy sima kezdõlapot, ami erre a lapra linkel, és három dolog szerepel rajta:

1. Továbblépés Ducsai Judit honlapjára
2. Az oldal Firefox 2.0+, Opera 9.0+, illetve Google Chrome alapú böngészõkre lett optimalizálva.
3. és a fenti böngészõkhöz kis ikonok, ahonnan le lehet tölteni..

:D:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
IE-nél a racionalitás nem mûködik. Keress rá a problémára a Kugliban. Talán van megoldás. (Az utolsó pont, ha jól értelek.)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"