Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ez így van! Fõleg a fekete zongoralakkos verzió :D
Annyira jól néz ki a gép a Samsung 2032BW monitorral, hogy áh. Már csak kéne valami hasonlóan szép billentyûzet. De olyat még nem találtam. A legtöbb vagy béna fos, vagy a megszokott matt fekete...

Logitech DiNovo Edge:D
http://www.aqua.hu/l...ovo&id=termekek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tudom mirol beszelsz, nekem 2233BW van :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

És most egy igazán szakmai hsz: De a Soprano szebb:D

Ez így van! Fõleg a fekete zongoralakkos verzió :D
Annyira jól néz ki a gép a Samsung 2032BW monitorral, hogy áh. Már csak kéne valami hasonlóan szép billentyûzet. De olyat még nem találtam. A legtöbb vagy béna fos, vagy a megszokott matt fekete...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amiben tokeletesen igazad van. sajna a dizajn nagyobb prioritast kapott mint a felhaszanalt anyagok valasztasa. nyilvan be kellett szoritani egy arszint ala. de kulonben ez csak az en velemenyem, lehet hogy neked sosem fog ugy tunni hogy nem jo anyagbol van osszeteve. es boldogan hasznalod majd :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
USB mikrofont keresek, de nem asztalit vagy fejhallgatósat, hanem hagyományos formájút
ilyet ni:
Feltöltött kép

nem tud valaki boltot ahol kapni ilyet (értelmes áron, nem 30e Ft-ért)? amit találtam azok PS3hoz, WII-hez, meg XBOXhoz vannak, gondolom azokat nem tudom PC-vel összepárosítani...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És most egy igazán szakmai hsz: De a Soprano szebb:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ennek egy nagy ajtaja van elol, es tul vekony anyagbol van.

Feltöltött kép

nekem most egy coolermaster cavalier van, annak ful alu az ajto, valahogy minosegibb erzes.

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem Thermaltake Tsunami van már vagy 3 éve, és az tény, hogy a belsõ ajtó az mûanyag, de a külsõ az egy jó nagydarab alu. A belsõt az évente 1x, a másikat naponta többször nyitogatom, és nincs vele semmi gáz ;)
A felül lévõ USB csatlakozók azok nálam teljesen kihasználatlanok, mert mindig rápakolok a gépházra :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mondjuk napi 1x-i kinyitás mellett nem hiszem, hogy zavarni fog:)

20 ezer körül van az ára? akkor azt az egy nyitást is meggondolnám :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
64bites win7 max savszelen jon, nalam 1.1M/sec volt. fel ora tan? drivereknek meg vista 64 jo lesz. nincs olyan program amit eddig nem birtam feltenni a 7-re.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

gondoltam olvastal teszteket, bementel boltokba megnezegetted a dolgokat mielott kiadsz Xszazezer forintot... ;)

elrendezesre es legaramlasra amugy jo a haz, meg jo nagy igy nem lesz nehez benne pakolaszni, nekem az ajto volt osszvissz az egyetlen negativum. ja meg a tetejetre kirakott USB portok. elol vagy oldalt-elol sokkal jobb.

Sajnos élõben nem láttam, mert 3 boltot hívtam fel, ami a belvárosban van, de persze mindegyikben csak rendelésre volt:(
Mondjuk napi 1x-i kinyitás mellett nem hiszem, hogy zavarni fog:) Már csak 64 bites Win7-et, és drivereket kell letöltenem:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

És ezt csak most mondod?:D

gondoltam olvastal teszteket, bementel boltokba megnezegetted a dolgokat mielott kiadsz Xszazezer forintot... ;)

elrendezesre es legaramlasra amugy jo a haz, meg jo nagy igy nem lesz nehez benne pakolaszni, nekem az ajto volt osszvissz az egyetlen negativum. ja meg a tetejetre kirakott USB portok. elol vagy oldalt-elol sokkal jobb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
i7+6gb... mire hasznát veszi az ember másik platformot használ... 64es os-eket meg használunk melóban (itthon is használgattam) úgyhogy ne mutassa be senki, köszi...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

nem rossz, de nekem nem jott be a nyikli-nyakli plasztik ajtaja.

És ezt csak most mondod?:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem rossz, de nekem nem jott be a nyikli-nyakli plasztik ajtaja.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

ebben nehez lesz. a soprano hazra tesom beszelt ra ugye? :)

Még tavaly ajánlotta:) Azóta tetszik:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ebben nehez lesz. a soprano hazra tesom beszelt ra ugye? :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na leadtam a rendelést:
Intel Core i7 2,66GHz 8MB dobozos Socket 1366 i7-920
Scythe Kama Angle Univerzális CPU hûtõ /SCANG-1000/
Gigabyte GA-EX58-UD3R
6GB 1600MHz DDR3 RAM CSX + Metal Cooler (3x2GB)
500GB WD SATA2GP WD5000AADS SATAII 32MB
Pioneer DVR-217FBK SATA DVD
Corsair PSU-550VX 550W
Thermaltake Soprano RS VG7000BWS 101
Gigabyte R485MC-1GH HD4850 1GB PCIe DDR3

Remélem nem csalódok benne:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
cnc program eloallito progija van valakinek?
vagy ismer hasonlot?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
munkahelyi gépemen Real Player van, és állandó jelleggel kirakja a videóablak fölé, hogy töltsem már le. Idegesítõ egy találmány. Bár, ha le akarnék tölteni akkor jó lenne.
A Free verziója nem tudom, hogy képes-e rá, de van valami Real SP Beta, ami tudja és ingyenes is.
http://uk.real.com/realplayer/
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu