Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2009. December 06. - 12:20
Kerek 3 heti munka ugrott, egy szar mentés miatt. Bizonyos idõközönként ki szoktuk menteni az adatokat egy külsõ merevlemezre. Tegnap este véletlenül fordítva "mentettünk", a régi fájllal írtuk felül az újat. Van valami lehetõség visszabányászni a tegnapi állapotot vagy semmi esély?
Posted 2009. December 02. - 17:54
Posted 2009. December 02. - 16:33
Persze attól, hogy eltakarított valamit, attól még maradhatott vissza pár dolog...akár a kártevõ forrása, akár egy másik klónja, bármi.
Célszerû lefuttatni a vírusirtót (+trójai keresõket) csökkentett módban, mert sok kártevõ ha fut, képes átverni a keresõt, míg a windows csökkentett módjában többnyire még nem aktivizálják magukat.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. December 02. - 16:00
Posted 2009. December 01. - 21:05
...már ha sikerül telepíteni õket (csökkentett módban sikerülni szokott, ill. az utóbbit nem kell telepíteni, elég futtatni)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. December 01. - 20:38
így történt: msn-en kaptam egy linket, futattam. bezáródott minden msn ablak és láttam a tálcán hogy sorba nyitódnak meg és záródnak be azonnal a párbeszédablakok. én is küldtem mindenkinek a linket.... és állítólag az elõzményeim vannak benne.
milyen vírusírtóval tom leszedni? a galád jól befészkelte magát egy ilyen izébe... rejtett, szerver, rendszer vagy vmi ilyesmi mappába. abba bele se tok lépni, manuálisan nem tom törölni. mit tegyek?
Posted 2009. December 01. - 19:41
Posted 2009. December 01. - 19:25
A Sound Forge 7.0-át használva nem tudok géprõl felvenni. Csak a mikorfont hajlandó felvenni (de annak szar a minõsége).
Ha lejátszok neten keresztül valami hangot, akkor viszont meg sem moccan.
Kérdés tömören: Hogy lehet megcsinálni a progival azt, hogy ne a mikrofont fogadja el forrásként, hanem ami alaplapról kimegy jel a hangszórókba. Tudom, hogy lehet vele ilyet csinálni, mert régen még így mûködött.
Elõre is kösznöm a választ.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2009. December 01. - 15:24
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. December 01. - 12:57
Mondom így: szeretném, igen.zOrg: Ha már RSS, lesz itt egyszer olyan, hogy fel lehessen iratkozni csak bizonyos topicok feedjeire? Vagy már most is lehet, csak béna vagyok és nem találtam meg...
--Trifo
Posted 2009. December 01. - 11:56
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. November 28. - 18:13
#1 Az adott honlap üzewmeltetõjének beállításai alapján. A Bikemagnál csak summary megy ki feedbe. pölö, de van ahol teljes tartalom képpel, van ahol kép nélkül.#1: RSS kérdés
A kliens magát az egész hírt letölti, vagy csak valami rövid summaryt?
Mi van pl. a kétoldalas totalcar cikkekkel?
Iphone és Ipod touch offline olvasgatásra... reggel felcsatlakoznék wifin pl. és lerántja a kedvenc honlapjaimról az új cikkeket... irány meló és útközben offline egész cikket olvashatok?
#2: iTouch-al van itt valaki?
vendég_Charon_*
Posted 2009. November 28. - 15:32
A kliens magát az egész hírt letölti, vagy csak valami rövid summaryt?
Mi van pl. a kétoldalas totalcar cikkekkel?
Iphone és Ipod touch offline olvasgatásra... reggel felcsatlakoznék wifin pl. és lerántja a kedvenc honlapjaimról az új cikkeket... irány meló és útközben offline egész cikket olvashatok?
#2: iTouch-al van itt valaki?
Posted 2009. November 28. - 00:26
Posted 2009. November 27. - 23:05
Trance
Posted 2009. November 27. - 22:17
Posted 2009. November 27. - 22:14
Tudom, hogy gyári XP-s gépet már nem találni, de az igazából nem is kell, mert van neki telepítõlemeze. Engem csak az aggaszt, hogy fel tudom-e majd rá tolni a rendszert (pedig már annyiszor megfogadtam, hogy nemet mondok az ilyen felkérésekre).
Trance
Posted 2009. November 27. - 21:53
gyárilag XP-vel szerintem nemigen fogsz gépet kapni manapság, azt gondolom. de próbálj meg alkudni, hogy akkor nem kérsz vistát, helyette jó az xp azért az árért...
Posted 2009. November 27. - 21:46
Trance
Posted 2009. November 27. - 21:34
RAUH-Welt
B E G R I F F