Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Hátha tud vki segíteni:
Kerek 3 heti munka ugrott, egy szar mentés miatt. Bizonyos idõközönként ki szoktuk menteni az adatokat egy külsõ merevlemezre. Tegnap este véletlenül fordítva "mentettünk", a régi fájllal írtuk felül az újat. Van valami lehetõség visszabányászni a tegnapi állapotot vagy semmi esély?

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
köszönöm szépen! megoldva a probléma :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha szerencséd van, akkor eltakarította (min. karanténba rakta), meg kell nézni a log fájlt, hogy mit csinált.
Persze attól, hogy eltakarított valamit, attól még maradhatott vissza pár dolog...akár a kártevõ forrása, akár egy másik klónja, bármi.
Célszerû lefuttatni a vírusirtót (+trójai keresõket) csökkentett módban, mert sok kártevõ ha fut, képes átverni a keresõt, míg a windows csökkentett módjában többnyire még nem aktivizálják magukat.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
és az AVG-t ha futtatom mit csinál vele? Mert kiszúrta hogy van, de meg is oldotta a problémámat?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Malwarebytes' Anti-Malware, Spyware Terminator, SpywareBlaster, Dr. Web CureIt!
...már ha sikerül telepíteni õket (csökkentett módban sikerülni szokott, ill. az utóbbit nem kell telepíteni, elég futtatni)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
nagyon kellene a segítségetek! van pár trójai a gépemen!! mit csináljak??

így történt: msn-en kaptam egy linket, futattam. bezáródott minden msn ablak és láttam a tálcán hogy sorba nyitódnak meg és záródnak be azonnal a párbeszédablakok. én is küldtem mindenkinek a linket.... és állítólag az elõzményeim vannak benne.

milyen vírusírtóval tom leszedni? a galád jól befészkelte magát egy ilyen izébe... rejtett, szerver, rendszer vagy vmi ilyesmi mappába. abba bele se tok lépni, manuálisan nem tom törölni. mit tegyek?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A windows hangerõszabályzóján állítsd be a megfelelõ felvételi eszközt, illetve annak a hangerejét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Gyors választ kérnék attól, aki már találkozott aproblémámmal illetve megoldásával.
A Sound Forge 7.0-át használva nem tudok géprõl felvenni. Csak a mikorfont hajlandó felvenni (de annak szar a minõsége).
Ha lejátszok neten keresztül valami hangot, akkor viszont meg sem moccan.
Kérdés tömören: Hogy lehet megcsinálni a progival azt, hogy ne a mikrofont fogadja el forrásként, hanem ami alaplapról kimegy jel a hangszórókba. Tudom, hogy lehet vele ilyet csinálni, mert régen még így mûködött.
Elõre is kösznöm a választ.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Yeee! Nagyon várom. Vagy ha az nem, akkor valami olyasmi, mint a "napi rutin" Index fórumaiban.

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

zOrg: Ha már RSS, lesz itt egyszer olyan, hogy fel lehessen iratkozni csak bizonyos topicok feedjeire? Vagy már most is lehet, csak béna vagyok és nem találtam meg...

--Trifo

Mondom így: szeretném, igen.
"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
zOrg: Ha már RSS, lesz itt egyszer olyan, hogy fel lehessen iratkozni csak bizonyos topicok feedjeire? Vagy már most is lehet, csak béna vagyok és nem találtam meg...

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

#1: RSS kérdés

A kliens magát az egész hírt letölti, vagy csak valami rövid summaryt?
Mi van pl. a kétoldalas totalcar cikkekkel?

Iphone és Ipod touch offline olvasgatásra... reggel felcsatlakoznék wifin pl. és lerántja a kedvenc honlapjaimról az új cikkeket... irány meló és útközben offline egész cikket olvashatok?

#2: iTouch-al van itt valaki?

#1 Az adott honlap üzewmeltetõjének beállításai alapján. A Bikemagnál csak summary megy ki feedbe. pölö, de van ahol teljes tartalom képpel, van ahol kép nélkül.
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
#1: RSS kérdés

A kliens magát az egész hírt letölti, vagy csak valami rövid summaryt?
Mi van pl. a kétoldalas totalcar cikkekkel?

Iphone és Ipod touch offline olvasgatásra... reggel felcsatlakoznék wifin pl. és lerántja a kedvenc honlapjaimról az új cikkeket... irány meló és útközben offline egész cikket olvashatok?

#2: iTouch-al van itt valaki?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
fú de utálom a C nyelvet, fúúúúúú....

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Jaja, tudom és sajnos az elsõként belinkelt AMD-s verzióhoz nincs XP driver (az AMD oldalán sem), úgyhogy repül a listáról, marad az Intel-es (ahhoz van).

Trance

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azért a legtöbb normális és viszonylag új laptopnak vannak a gyártó weboldalán driverei..

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
120 a plafon, az fölé nem fog menni. Ez is beleférne még és erõsen elgondolkoztat, hogy inkább ezt ajánlom neki, mert talán az Inteles cuccokhoz hamarabb találok drivereket (vagy az eddigiekkel volt szerencsém).
Tudom, hogy gyári XP-s gépet már nem találni, de az igazából nem is kell, mert van neki telepítõlemeze. Engem csak az aggaszt, hogy fel tudom-e majd rá tolni a rendszert (pedig már annyiszor megfogadtam, hogy nemet mondok az ilyen felkérésekre).

Trance

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
van az auchanban ehhez hasonló asus gép, T4200-as, 250 hdd, 512 mb-os nvidia kártya (g102m vagy mi..), 4 giga ram - 140ezerért. 1080p-t csont nélkül viszi, és a CoD4 is simán fut a monitor natív felbontásában. haverom most vett egyet, best buy szerintem, bár nem tetszik a fényes felülete...érdemes azt is megnézni esetleg, ha belefér az a +20ezer.

gyárilag XP-vel szerintem nemigen fogsz gépet kapni manapság, azt gondolom. de próbálj meg alkudni, hogy akkor nem kérsz vistát, helyette jó az xp azért az árért...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nem nem, semmi játék, max. filmnézés, meg a szokásos irodai dolgok. Az ismerõs a feleségének szánja, õ pedig semmi keménykedésre, meg újdonságra nem vágyik (a számítástechnika terén), így szeretné a megszokott XP-s programverziókat a gépen látni (meg ebben legalább én is tudok neki segíteni...a Vista és a Win7 nekem még fehér folt).

Trance

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha jatszani nem akar vele, akkor olyan mindegy hogy mennyi memoriaja van a videokartyanak. filmet nezni jo lesz. vistat en nem eroltetnem, nem lehetne inkabb 7-et belealkudni valahogy? mondjuk az xp is ra kell hogy menjen, csak akkor magadnak kell hozza talalni drajvereket, mert a gyari cd-n vistasok lesznek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F