Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

szerintem nem varjak el senkitol, hogy barmit is megoldjon
/ezt valahogy nem birjatok felfogni/
menjen ugy ahogy eddig
ha felebredt almabol ne idegeskedjen
a tobbiek kozott o sem tud tempot menni hiaba szeretnetek itt nagy szamokkal dobalozni, ott o is csak annyival megy.
de amint van hely eltolja.

az nem alvas hogy 50 helyett 49-el mesz. foleg ha a forgalom tempoja is annyi. az a bajsag hogy mindenki mashogy vezet. van aki faradt, van akinek viszket a segge es meg kell epp vakarni, van akinek a gyerek uvolt a hatso ulesrol stb stb stb. es akkormegerkezik IQhuszar Jani es Arpi vagy kiatokom 150-nel a hungarian. es emberunk segget vakarva belenez a tukorbe, lat benne egy autot, amirol feltetelezi hogy X-el megy, ergo befer ele mert o most jol lekanyarodniakar. mondjuk akar index nelkul is, mert o ilyen rohadek KRESZ-t nem ismero felelotlen majom. de az az auto a tukorben 3X+100-al jon, ergo nem fer be. es a 8dugos brembo a hutott tar.ox betettel is ugyanugy robban darabjaira amikor belerongyol a csomagtartoba az evo.

versenyezzen_a_kocsog_a_palyan_az_ut_nem_arra_valo. aki ezzel vitatkozni akar annak kivanom hogy mikor szabalyosan megy at a zoldon akkor szalljon o bele racsing pistike a tuning puntoval. aztan akkor majd atertekelodnek a velemenyek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Köszi!
Mert vettem egy litert, csak nem nagyon ismerem a módszert. Majd olvasgatok a neten.

védõkesztyû, védõszemüveg, ecsettel felviszed, vársz, majd drótkefével levakarod amikor már feloldotta.
olyan szép amikor hat: Csámcsog a kromoFuck | Flickr - Photo Sharing! :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ez nem gyors volt, hanem eszetlen, közveszélyes száguldozás. Remélem a kedves édesanyja fog elõtte sávot váltani, mert nem számít ilyen idiótákra

Pont linkelték máshol is ezt a videót, és most itt is láttam. Ugyanezt gondolom...
Legyen szó autóról, bringáról vagy akár gyaloglásról, az ilyen mentalitástól kiráz a hideg, kívánom, hogy egyedül menjenek a halálba.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

biztos hogy leszedi
a homokfuvás passz

Köszi!
Mert vettem egy litert, csak nem nagyon ismerem a módszert. Majd olvasgatok a neten.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Csináltattatok már homokfúvást lemezfelnin? Milyen árkategóriát képviselhet 2 garnitúra tisztítása? A kromofág szerintem a gyári festést nem szedi le, vagy igen?

biztos hogy leszedi
a homokfuvás passz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Csináltattatok már homokfúvást lemezfelnin? Milyen árkategóriát képviselhet 2 garnitúra tisztítása? A kromofág szerintem a gyári festést nem szedi le, vagy igen?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
vhogy én mindet elég egyértelmûen értettem...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

az elobb meg ertetted most mar nem?
leirtam azt vagy nem?
nem kell felremagyarazni.

Hol irtam, hogy értem?
ídezz legy kedves!
Te magyarázol félre mindent, mert értelmezhetetlenül írsz, hogy aztán úgy magyarázhasd, ahogy neked a legkényelmesebb.
Remekül megtanultam magyarul olvasni és az olvasottakat értelmezni, de hozzád a Bletchley Park szakember gárdája is kevés lenne.
Részemrõl téma lezárva.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás

leirtam azt vagy nem?

zeezoltano: sajnalom baratnodet.
nagyon sok hasonlo peldat lehet felsorolni.
pl olyat is amikor miskolcon az avason egy kerekparos utott el egy holgyet aki belehalt seruleseibe.
/kocsog kerekparosok!/

vagy osztálytársnõm, akikbe belementek átmenve a piroson 140el és az áldozatok csrogtak hazafele a zöldön 50el... ilyenek sajnos vannak, minden csoportba, klaszterbe, társaágba van genyó ember

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Persze nem szó szerint, de a már idézettekbõl nekem ez jön le.

Azért izgalmas lenne egyszer egy érthetõen, pontosan megfogalmazott poszt tõled.

leirtam azt vagy nem?

zeezoltano: sajnalom baratnodet.
nagyon sok hasonlo peldat lehet felsorolni.
pl olyat is amikor miskolcon az avason egy kerekparos utott el egy holgyet aki belehalt seruleseibe.
/kocsog kerekparosok!/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem egy barátnõmet Szolnokon a belvárosban ( Zebrán) ütötték el motorral csak egy a bibi hogy a rendõrségi szakvélemény szerint ami alapján ítéletet kapott a delikvens 165 és 180km/h között haladt és kemény 2m-es féknyom volt mielõtt elhajította a gépet az ütközés miatt úgy hogy basszamegajókurvaanyjátmindenilyenfelelõtlenbarom. A véleményemet mindenki szemébe szívesen elmondom. A barátnõm 3 hónap kóma után halt meg a kis köcsög mivel rendesen be volt öltözve megúszta kulcscsont és és borda valamint ujj törésekkel. 12hónap fogházat kapott mivel még semmilyen ügye nem volt még gyorshajtása se. Ez nem volt nehéz mert a 19-et nem töltötte még be mikor a balesetet okozta. A barátnõm 23 évet élt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
most kezdek csak forgalomban vezetgetni,csinálom a jogsit,hááát...itt miskolcon is elég sok ilyen gyors nép járkál.elõször rohadt zavaró dolog volt,de simán megszokható.ha mész a saját tempódban,kiszámíthatóan mit csinálsz nem nagyon lehet probléma

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

jah kerem
nekem meg mas jon le.
ha nem irtam le akkor nincs ilyen
az, hogy te ezt szeretned latni az nem az en gondom.
en ilyet nem irtam/mondtam.

a velemenyem le van irva, de kb pont az ami beloled is kipattanni latszik
mindenki egybol csak a gyorshajtasra ugrik a tobbi faszjoskara soha senki semmit nem mond.

Akkor félreérthetõ voltál. A videó meg a gyors menõcsávókról szólt, nem a faszjoskakrol.
Azért egy kis ellentmondást vélek felfedezni.:)
Azért izgalmas lenne egyszer egy érthetõen, pontosan megfogalmazott poszt tõled.
Nekem nem szokott fájni.:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem feltûnt a lényeg
feltûnési viszketegség
Másképp miért készülnének ilyen balfasz videók?
Majd az APEH megkérdezi, töki, mibõl van a naoon raj verda,ha már a rendõrség kiadta az adataidat a renccám alapján,- ami elvileg egy 1500-ös kockaladáé, mellesleg- ha a retves festõvállalkozásodból egy kilót veszel ki havonta, cicókám? Iggen, a bankszámládba is szabad betekintésünk van, ilyen a magyar demokrácia, a seggedbe is benézün, mielõtt rájönnél, hogy viszket...kezdhetsz, számlákat vásárolni, ha kell telszám, szólj.
Jaa, és a Janié? Jaaa, anyutól van karira? Rokinyugiból, dázsvírem?
Az igazi nagyhatalom eljár, s aztán baszhatod. :-)
A többi meg napi része a magyar közlekedésnek, szóra sem érdemes
Ez van
Prosztók vagyunk

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah kerem
nekem meg mas jon le.
ha nem irtam le akkor nincs ilyen
az, hogy te ezt szeretned latni az nem az en gondom.
en ilyet nem irtam/mondtam.

a velemenyem le van irva, de kb pont az ami beloled is kipattanni latszik
mindenki egybol csak a gyorshajtasra ugrik a tobbi faszjoskara soha senki semmit nem mond.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Persze nem szó szerint, de a már idézettekbõl nekem ez jön le.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
idezz legy kedves!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

szúszá, feleslegesen túráztatod magad

Nem túráztatom, csak idegesít kissé, hogy valaki egy ilyen videónál nem a barmokat hibáztatja (sõt, õk a példaképek), hanem a közlekedés többi résztvevõjét.
Mert amit ezek mûvelnek az nem közlekedés, nem városba való, ha Hamilton ülne a kormánynál, akkor sem.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás

szerintem nem varjak el senkitol, hogy barmit is megoldjon
/ezt valahogy nem birjatok felfogni/
menjen ugy ahogy eddig
ha felebredt almabol ne idegeskedjen
a tobbiek kozott o sem tud tempot menni hiaba szeretnetek itt nagy szamokkal dobalozni, ott o is csak annyival megy.
de amint van hely eltolja.

igen a fizikat nem lehet megbaszni, ezert van az, hogy ketszeres sebessegnel neki is negyszeres a mozgasi energiaja.
de az eszkoz ami a mozgasi energiat felemeszti /fek/ az nem ugyanaz.
/ezert reszben para a komoly fekszerkezettel szerelt autoval forgalomban kozlekedni. mert tolsz egy jo feket es barki beled szalhat hatulrol/

nts: jah mertem 400km-bol utolso 100km varosi neha neha elfelejtve, hogy most figyelni kene 10 az atlagom.

bazmeg az 1.4 206 eszik ~8,5 városba :D meg 10-11 rakacáramenet ;)

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás

Eredeti szerzõ: H.Zoli

Eredeti szerzõ: lor
ugye mindenki csak azt latja, hogy gyorsan mennek es elozgetnek?
Ez nem gyors volt, hanem eszetlen, közveszélyes száguldozás. Remélem a kedves édesanyja fog elõtte sávot váltani, mert nem számít ilyen idiótákra
de a sajat savjat nem talalo alfa fel sem tunt senkinek
amiatt nem lehet baleset csak attol, hogy vki gyorsan hajt.
vegulis nem meglepo
amugy is mindenhol a gyorshajtas van megjelolve elso szamu hibaforrasnak
De feltünt, csak nem mindegy, hogy 60-al kóvályog, vagy 150-180-al szlalomozik a Hungárián, Róbert Károlyon forgalomban.
semmi mast nem var el az ember toluk csak azt, hogy ugy menjenek tovabb ahogy eddig tettek.
ez megy autosoknal is
a gyorsabb gondolkodik es remenykedik, hogy a lassu nem akarja majd felebredve almabol megoldani azt a helyzetet ami mar reg meg is oldodott.
Tehát sávot váltani sem szabad, hanem fel kell készülni a gyakorlatilag tükörbõl észlelhetetlen, bármely irányból 3X-os sebességgel szlalomozó barmokra. Szeretném, hogy egyszer egy ilyen faszkalap belém jöjjön hátulról, a doboz alá és ha olyan szerencsés, hogy az alváz vége nem ölte meg, akkor biztos pofán rugdosnám 40-szer, csak úgy viccbõl, hogy megmutassam neki, én is vagyok olyan vagány mint õ.
Tettem már ki BMW-t a padkára, hasonló stílusban ment az 1-es fõúton, én meg szabályosan elkezdtem elõzni. Nem mert megállni reklamálni, nagy mázlija volt, hogy nem a doboz sarka, vagy út menti fa lett az akció vége.
erted
ha alszol aludj
itt voltam de mar el is tuntem
/amugy el nem birod kepzelni egy jo fek jo gumikkal mire kepes/
Azért a fizikát nem lehet megb@szni. 2X akkora sebességrõl neki is 4X akkora a féktáv.

szúszá, feleslegesen túráztatod magad