HRG kezdetü, csoda hogy meg tudom jegyezni

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
elképzelem a rendõrt, amint a bíró úr megkérdezi, hogy mennyivel ment az autó az ütközés elõtt nemsokkal:szerinted egy tapasztalt helyszinelõ rendõrnek mennyi ránézésbõl, vagy a fékcsík megnézésébõl megmondani? közel 100%os biztonsággal?
lát ilyet eleget...
biztosan a rengeteg szemtanú nélküli balesetnél csak tippelnek.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
szerintem amúgy pont a gyorshajtásos csekk a legkisebb ilyenkor, a másik törött autó, és egyéb okozott károk(korlát, oszlop, etc) sokkal mókásabb tényezõ szokott lenni, meg a gyorshatjásért való pontok sem vágják földhöz az embert, a bevont jogsi, a ripityára tört autó, valamint ha szedett is valamit, az lesz inkább a kellemetlen minden téren.azert kivancsi volnek, hogy ilyenkor figyelik-e milyen gumi milyen aszfalton milyen homersekleti viszonyok kozepete huzta azt a bizonyos feknyomot.
ha nem akkor kb bele rugnek siman a feltetelezesukbe egy ugyveddel.
amugy aszt hittem egy miskolci balesettrol beszelsz mert egy hulye fokszvaganes csoka tegnap ugyanezt csinalta.
cssak nem volt kedvem mar elokapni fenykepezot es fotozni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
szerinted egy tapasztalt helyszinelõ rendõrnek mennyi ránézésbõl, vagy a fékcsík megnézésébõl megmondani? közel 100%os biztonsággal?tényleg, láttam is azt az álláshirdetést, hogy a rendõrség beépített traffipax szemû rendõröket keres :} és elõny volt a múltbalátó képesség
tényleg, láttam is azt az álláshirdetést, hogy a rendõrség beépített traffipax szemû rendõröket keres :} és elõny volt a múltbalátó képességrendõrök szedték le az autót az aktuális helyrõl, így helyszinteltek is. gyorshajtáést látják, megy is a csekk, illetve a pontok.