Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ezek az uj motorok annyira hatékonyak, hogy alapjáraton az életben nem éri el az üzemi hõfokot.
álló helyben 2500/f on nyomatni, persze ne egybõl inditás után.
beindit, vár 10-15 másodpercet, aztán mehet a magasabb fordulat.
fütés venti kikapcs. vár kicsit aztán indulhat a fûtés

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de van rá válasz. az, hogy nincs rá szükség, mert nem lesz jobb.
kapcsold ki a fûtést addig, annyit tudsz segíteni max.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lehet törölni a kérdésemet, mivel nincs rá érdemleges válasz 2010-ben, köszönöm!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Milyen anyagot érdemes applikálni a hûtõ elé? Kartont? Esetleg linóleumot?

2010 van csókolom. a mai autóknál már nincs szükség ilyenre. ha csak nem vmi zsukra lesz.

közben találtam ezt:

http://totalcar.hu/t...pir_a_huto_ele/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

minek?

Sokszor rövid táv.

-=B.B.B.=-

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Csakis retro linóleumból!
CSaládi Skodán anno"kapható tuninig" fosbarna mûbõr volt, kézzel állígatható tekerentyûkkel :-)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
minek?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Milyen anyagot érdemes applikálni a hûtõ elé? Kartont? Esetleg linóleumot?

-=B.B.B.=-

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
nagy a csend. egyébként meg ez nem az a költség amit ugymond muszáj évrõl-évre emelni. voltak évek hogy nem volt emelés. azért én még optimistán várok..

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Álmodj királylány
Szerinted pont most nem fognak emelni mikor minden forint kell a nagy közös kalapba ekkora adó csökkentés után?
Ez csak a jól keresõknek kedvezett igazán a gazdaságot inkább járulék csökkentéssel lehetett volna beindítani, de hát az meg nem olyan hangzatos mint az adócsökkentés, tuti hogy lesz legalább inflációs.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jövõre maradnak az idei autópálya matrica díjak?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
M5, két sáv, budapesti irányban
külsõben 3db 40 tonnás, belsõben én, elõttem egy saab
a leghátsó 40 tonnás ugy érzi, az õ 90-re lõtt tempomatja 91,2 km/h szóval megelõzi a 90,7 km/h-val elõtte menõket. mindkettõt, mert közéjük beférni esélytelen lenne.
nekikezd az elõzésnek
elõttem a saab nehezen tolerálja, villog, dudál
megelõzi õket, de csak nagyon lassan, mert aki elöl volt, ugy gondolja elé ne álljon be senki, szóval gyorsít. vagy emberünknek a szélárnyékból kijöve elfogy a kraft, mindegy. szóval gyenge 5 perces huzavona után az elõzést kezdõ kamionos végre besorol.
elõttem a saab kilõ, én nyugalmasabb tempóban, de gyorsítani kezdek.
de mivel kamionosunk paraszt, ezért RÁFÉKEZ! a mögötte levõ kamionos még tudja szintén vészfékezéssel módosítani a sebességét, a harmadik, aki mellett épp elhaladok, már csak úgy tudja elkerülni az ütközést, hoyg elrántja a kormányt balra.
ha nem gyorsítok annyira sem amennyire teszem, akkor a saját élete/autója védelme érdekében engem nem is észlelve maga mellett simán felken a korlátra.

mivel nem lehet elõzni, ezért nem is közelítheti meg ezután ennyire (mi értelme lenne, csak akkor mehetsz közel, ha elõzésre készülsz fel, ha nem, akkor megfelelõ követési távolságot kell tartani) ergo az ilyen, és hasonló szituációk kimaradnak az életembõl.

én ezért üdvözlöm.

feltartani engem nem tartanak fel, mióta saját autóm van, betartom a szabályokat és nem 180-al pályázom (sõt, nem is igazán pályázom már) a négyesen meg igyis-ugyis elõzhetnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
"Nincs is jobb annál", amikor az M1-en "beszitál" az ember elé 130-as tempónál a 89,5 km/h-val száguldó kamion. Persze ettõl még nem jó a tv. , de elég sokszor visszaélnek az erõfölényükkel.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
5*-ös fiam, megdicsérem!;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

én nem errõl beszélek Zoli, hanem amikor 2 nyerges tényleg rohadt kis sebességkülönbséggel (mert az egyiknél 91,2 a másiknál meg 89,7 a valós amit 90 nek érez ahol leszabályoz) elózi egyik a másikat 2,5 kilóméteren keresztül (egyszer lemértem tényleg annyi volt) és babatpusztánál már a 3.ik ilyen van, a debreceni elágazásig meg lesz meg 10 az azért idegesítõ na. egyébként meg tényleg a "fönökeikenek" a qrva anyját.

2,5 km-t megtenni 90 kmh-val (2,5/90)*60= 1,66 percig tart. Ugyanennyi utat megtenni 130 kmh-val (2,5/130)*60= 1,154 percig tart. A különbség nagyjából fél perc (30,7 másodperc). Bár nem ismerem a napi ütemtervedet, és tényleg nem akarok beleszólni az életedbe, de nekem ez így elsõ hallásra nem tûnik nagyon soknak.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szidjuk a kamionosokat topicot akarunk!!!

jézusom srácok....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tudom hogy sokba van és Mo.-on lakunk, de erre találták ki a váltot sofört ha már sokszor késik 1 napot a rendelt tv-m akkor az áruház majd olyantól rendel szállítást aki tud idõben szállítani mert váltott sofõröket alkalmaznak kell ehhez egy kis idõ, de ez lesz. Német és Franciaországban lényegesen nagyobb távolságok vannak és mégsem mennek a kamionok 160-nal mert Párizsból Marseille-be visz árút és otthon akar vacsizni

csak kevés esetben gazdaságos 4 kezesben kamionozni.
pl. ha romlandó/hûtött árut szállít és mehet hétvégén is, akkor van értelme 4 kezezni illetve, ha sürgõs szállítmányról van szó.
majd, ha minden kamionban kettõ ember ül, akkor - hogy maradjunk a TV-s hasonlatnál - nem 60 ezer Ft-ba kerül, hanem mondjuk 80-ba...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem ezt állítom, csak azt hogy rájuk is vonatkoznak a szabályok ahogy rám is.
Véletlenül az unió óta rám is millió új szabály vonatkozik amit kénytelen vagyok betartani ami kényelmetlen nyûgös idõrabló és mégis túlélem.
Csak arra reagáltam, hogy azt mondta mindenhol mehet a kamion 90-nel mert elkésik.
Tudom hogy sokba van és Mo.-on lakunk, de erre találták ki a váltot sofört ha már sokszor késik 1 napot a rendelt tv-m akkor az áruház majd olyantól rendel szállítást aki tud idõben szállítani mert váltott sofõröket alkalmaznak kell ehhez egy kis idõ, de ez lesz. Német és Franciaországban lényegesen nagyobb távolságok vannak és mégsem mennek a kamionok 160-nal mert Párizsból Marseille-be visz árút és otthon akar vacsizni
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Engedd meg hogy Kurvára ne legyek toleráns.
Tehát ha valakinek gazdasági érdeke fûzõdik hozzá akkor tehet a szabályokra ezt akarod mondani?
Mivel ezt állítod.

Zeee, megcsípett valami? Hol állította?
Évente kb 700 ember családja/barátja/ismerõse haragszik nagyon személyautósra/motorosra, mert megölt valakit. A parasztság nem jármûtípus függõ.
Sõt, képzeld, volt az ismeretségemben olyan is, hogy villanyszerelõ hibájából meghalt az anyuka, mert a bojler miatt kicsit rázott a fürdõkád. Akkor most ne legyek toleráns a többi villanyszerelõvel, így veled sem? Bárki hibázhat végzetesen, igen, velem együtt még te is!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
részvétem! de ezt most úgy mondod mintha autós nem okozna balesetet! szerintem többen halnak meg részeg, hülye, barom, figyelmetlen stb. autós miatt, mint kamionos miatt(õk a nagyobbak feltûnõbbek veszélyesebbek, de általában a tapasztaltabb söfõrök is egyben)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító