Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Megveszem, nem aggódok rajta tovább, de az biztos, hogy a mai világaban autót venni és eladni is nagyon nehéz... Szurkolok nektek Charon!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kb a deichkind feat nina - bon voyage óta szeretnék egy ilyet
és most itt a vissza nem térõ alkalom :)
b*ssza meg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

218 paci
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

1: 99'-es Toyota Avensis (1,6-os, 5 ajtós) 170000km-el, de valós futással és megbízható tulajtól, mindig szakszervízben szervizelt téli-nyári gumi felnin. Nem volt törve, itt-ott kicsit karcos. A tulaj kölcsönadta két hétre, hogy próbáljam ki aztán ha tetszik, akkor vigyem...

Ezek után még kérdés?
Az említett autószerelõ rokon kicsit 100e felettit vett jóval többért, mint 1.5 misi. Vedd meg! :)
Ennyiért ilyen feltételekkel nem is szabad gondolkodni, szeretni fogod.

mi esetünk: Hétvégén autópiac - ragaszkodnak hozzá, hogy menjünk és nézzünk körbe. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

És nem tetszett?
Ez olyan, mint "GretaGarbo"-é, ugye?

Igen olyan, csak ez liftback és szép zöld.

Iljics:Tavaly adtam el a Zastavát, abban 40000-vot 26 évesen beleültél és új szaga volt! Azt hiszem Enté még utazott is benne, de Nagybub biztos.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ez nekem is nagyon törésgyanús. Kopter hiba, de általában a nepperek is elkövetik: ha a mûszerfalon van ködlámpa kapcsoló de a kocsin nincs az is elgondolkodtató.
Általában ha törik az eleje a legolcsóbban akarják cserélni; "lemarad" a fényszórómosó, ködlámpa. "Már a nagy lökhárítós modelll..." viszont a hátuljáról, beltérrõl egyetlen fotó sincs.

Leht hogy van olyan is,de én pl most vettem a Focus-ba ködlámpás világításkapcsolót,pedig nincs is ködlámpám... ;)

Egyébként lehet olyan 10 év körüli autót találni amit nem törtek meg és valós a km állása is ?

Tudok egy 97-es nexia sedant, kb 7000 km van benne :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

1: 99'-es Toyota Avensis (1,6-os, 5 ajtós) 170000km-el, de valós futással és megbízható tulajtól, mindig szakszervízben szervizelt téli-nyári gumi felnin. Nem volt törve, itt-ott kicsit karcos. A tulaj kölcsönadta két hétre, hogy próbáljam ki aztán ha tetszik, akkor vigyem...

És nem tetszett?
Ez olyan, mint "GretaGarbo"-é, ugye?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
off

olee: te nem vagy véletlen fent a mondeo fórumon?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

amugy meg le kell szarni, hoyg torott-e meg valos-e a km allas

rendesen legyen megjavitha ha tortek
es ha 300ekm is van benne kapjon szervizt rendesen

Mondjuk ezt én is így gondolom. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mondeo ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A problémám hasonló a Charonéhoz: Szeretnék egy megbízható kombi autót olyan 1,5misi körül, de már elég rég óta. Ti mit tennétek?
2: 01'-02'-es Focus, vagy Astra kombi kereskedõtõl, ismeretlen futással, szervízháttérrel, stb. De ez majd három évvel fiatalabb, és talán 5-6 év múlva is ér még valamit...
Ti melyiket választanátok és miért?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nagy ritkan
nagyon ki kell fogni
amugy meg le kell szarni, hoyg torott-e meg valos-e a km allas

rendesen legyen megjavitha ha tortek
es ha 300ekm is van benne kapjon szervizt rendesen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Egyébként lehet olyan 10 év körüli autót találni amit nem törtek meg és valós a km állása is ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

a szívemnek ez tetszik a legjobban :http://www.hasznalta...creenwidth=1280
:P

Ez nekem is nagyon törésgyanús. Kopter hiba, de általában a nepperek is elkövetik: ha a mûszerfalon van ködlámpa kapcsoló de a kocsin nincs az is elgondolkodtató.
Általában ha törik az eleje a legolcsóbban akarják cserélni; "lemarad" a fényszórómosó, ködlámpa. "Már a nagy lökhárítós modelll..." viszont a hátuljáról, beltérrõl egyetlen fotó sincs.
"In idem flumen bis non descendimus"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az a feladata, hoyg rommá törjön. ezálltal véd emg téged.. nemde?

Rommá törik az biztos, de nem úgy mint a maiak.:)
Sokkal gyengébb konstrukció, de a motor miatt nagyon szerethetõ autó. Mint írtam, az összes akkori tervezésû autó ropi a maiakhoz képest

Találtam is töréstesztet:
http://www.totalcar....ek/tores/lancer
Itt találtam:http://toresteszt.linkcenter.hu/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

900 kiló.
ilyenünk van megy mint a golóóó

az a 900 az inkább 1 tonna, a golóóó emg másképp megy ;)

Ha a biztonság fõ szempont, akkor nem ajánlom annyira, mert nem nagyon masszív az eleje. Voltam ilyet menteni és láttam, hogy a másikhoz képest mennyire tört meg. Mondjuk az összes 93-94-es tervezésû ilyen kategóriás japán kocsi ilyen. Amikor tervezték, akkor még nem volt ez a biztonságmánia és szigorú törésteszt. Hirtelen ennyi jutott eszembe róla.

Az a feladata, hoyg rommá törjön. ezálltal véd emg téged.. nemde?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nekünk is japán autónk van, annak is elég feszes a futómûve.
mondeo-t nézz.az olyan tiszteletreméltó autó:) és szerintem annyira nem is értékvesztõ.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

a szívemnek ez tetszik a legjobban :http://www.hasznalta...creenwidth=1280
:P

A volt melóhelyemen maradt egy pár ilyen ótó (olyan nem névre kiadott, hanem gazda nélküli szaladgálós autóvá lefokozott kocsik voltak, bõven 200K futásteljesítmény fölött, amit vitt boldog-boldogtalan, fõleg kezdõk és bénább csajok kapták,ütötték-vágták õket karbantartás és ellenõrzés nélkül) és elég sokszor elkértem hétvégére. Szerettem. Ha meg tudsz barátkozni a beltérrel és tényleg jó állapotban van, akkor nem fogsz benne csalódni. A motor elpusztíthatatlan. Volt, hogy amikor vittem volna haza pénteken, gondoltam megnézem az olajat. Tök száraz a pálca, irány a benzinkút. 2 liter olaj után már a nívó vége beleért az olajba. Azt hiszem 3 liter kell bele a cserénél, tehát ebbe nem volt több 0.5 L-nél és semmi baja nem lett, pedig ki tudja mióta ment olaj nélkül. A motor nagyon erõs és pörgõs, az eleje meg könnyû,, ezért nehéz úgy tempósan elindulni, hogy ne pörögjön ki a kerék. A futómû elég feszes (rossz úton ráz mint a picsa:)), viszont jól bírta a strapát, nem karbantartásigényes. A hirdetett kocsin viszont alaposan átnézném, mert gyárilag 175/70R13 méretû gumi volt rajta. Nagy sebességnél (150-160 km/h fölött) nem volt valami stabil, de ne száguldozz, fõleg ne gyerekkel. Ha a biztonság fõ szempont, akkor nem ajánlom annyira, mert nem nagyon masszív az eleje. Voltam ilyet menteni és láttam, hogy a másikhoz képest mennyire tört meg. Mondjuk az összes 93-94-es tervezésû ilyen kategóriás japán kocsi ilyen. Amikor tervezték, akkor még nem volt ez a biztonságmánia és szigorú törésteszt. Hirtelen ennyi jutott eszembe róla.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
mi bátyám kocsiját valami használtautókkal foglalkozó cégtõl vettük, apa elvitte megnézni.

elsõre tényleg szép a lancer.de miért nincsen rajta elöl a jel?
és káprázik a szemem vagy tényleg van eltérés a moorháztetõ meg a bal elsõ sárvédõ közt?:S vagy a fény megy rá rossz irányból?
és a bal elsõ sárvédõ és motorháztetõ közt fur a hézag nem?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ez gyönyörû, vedd ezt ;)