Ráadásul én is autóvásárlás elõtt vagyok.

Hátha ez segít valamit.'94- es évjáratból golf, avagy civic, mi a véleményetek?
Sokfelõl hallottam már ezt-azt, gondoltam itt is megkérdezem, hátha tanulok valamit.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
:prosze: csodaszép egy valami ez a monzaMa tekerés közben kénytelen voltam vészfékezni Ráckevén a Savoyai kastény elött, mert annyi szép régi Opel volt egyrakáson. Valami Opel oldtimer találkozó volt. Persze a fényképezõ is ilyenkor merül le, de azért egy két szépséget elkaptam.
Robnak is lõttem egy Monzát.![]()
Valahogy jobban odavagyok az ilyen régi az autókért, mint a mai sz@rokért. Lehet, hogy vénülök?![]()
Képek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
2,0 170 paci?
ez mikori autó lenne?
mert az két literesek 130-141 lovasok, nem 170.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem mindegy. Most akkor melyik?Csak úgy:
Egy éves hónapos...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Angliában is gyártanak Micrát. De ott inkább a beszállító lehet a hibás.Pedig ez már japán autó.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]