Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
LCS:

1. kabbe ;)
2. megint
3. a ranger 10 littyót eszik és kitaposom a belét

thommey:
nekem olyanom van, ha érdekel kérdezz

még egy apró részlet a pickup mellett: visszaigényelhetõ áfa... de pszt. és mégegyszer mondom a pickup nem egyenlõ az suv-val.

és majd gondoljatok erre a párbeszédre, amikor bútort, tv-t, kutyaólat, bringát, hûtõt vesztek, aztán háromszor bepróbáljátok a lehajtott ülésre, utána meg káromkodtok, hogy összebaszódott a kárpit. aztán hívtok egy fuvarost. vagy a havert, akinek van pickupja. az én barátaim így csinálják :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

szilentekkel hogy allunk?
vki vkit ajanlani?

"Silent! I kill you!"

bocsibocsibocsi...
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szilentekkel hogy allunk?
vki vkit ajanlani?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az összes Fiat ilyen, nyugodj meg. Nekem is nyöszörgött mindig valami, vagy folyt valami. Viszont SOHA nem hagyott cserben.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha már ennyire belemerültünk az autós témába, akkor egy én kicsit leszólnám a fiat scudot...
kicsit több, mint egy éves, de zörög, kattog, recseg...
kényelemtõl sem esek hanyatt, ennyit még egy japán is nyújt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Szerintem meg aki a SUV/nagyautóok vérét kívánja, az még sosem ült ilyenben. Múltkor sikerült kipróblni egy Excursiont. Eddig azt hittem nagy autóm van. Az az érzés nem olyan, mint egy százcsillagos jellegtelen Avensis. Persze sokat fogyaszt, de aki ilyet vesz megteheti. Autónézés közben betértünk a Ford szalonba. Persze jó a Fusion, de nekem megakadt a szemem a Ranger DoubleCab-on. Mindössze 4,4M-ért megkapod, ami egy jól felszerelt Astra kombi ára. Azóta gondolkozom, hogy ha nekem tetszõ árban beszámítanák a Chevyt+fizetek be lóvét, akkor 4 éves részlettel kibírható röhögve. És fel tudok jönni a földúton esõben is, nem kell fuvart szervezni 4 bála szénához, ha el kell menni a tüzép telepre kerítésért, meg betonvasért, ha kiönt a duna, nem kell megkerülni a hegyet, biztonságban érzem magamat benne, és ha télen ki kell menni az Alpoka, akkor mi van. Fogyasztásban ugyanúgy 10L körül. És az évi 10000KM-em nem fogja hamar leamortizálni.
Most meg feltekerek a BigHit-el Dobogókõre:D

Csináltam egy képernyõmentést errõl a hozzászólásodról, hogy meglegyen az utókornak bármikor - így, ezzel a kis képpel a nickneved alatt.
A jelenlegi avataroddal együtt hogyismondjam: több, mint komikus...
"In idem flumen bis non descendimus"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Szerintem meg aki a SUV/nagyautóok vérét kívánja, az még sosem ült ilyenben. Múltkor sikerült kipróblni egy Excursiont. Eddig azt hittem nagy autóm van. Az az érzés nem olyan, mint egy százcsillagos jellegtelen Avensis. Persze sokat fogyaszt, de aki ilyet vesz megteheti. Autónézés közben betértünk a Ford szalonba. Persze jó a Fusion, de nekem megakadt a szemem a Ranger DoubleCab-on. Mindössze 4,4M-ért megkapod, ami egy jól felszerelt Astra kombi ára. Azóta gondolkozom, hogy ha nekem tetszõ árban beszámítanák a Chevyt+fizetek be lóvét, akkor 4 éves részlettel kibírható röhögve. És fel tudok jönni a földúton esõben is, nem kell fuvart szervezni 4 bála szénához, ha el kell menni a tüzép telepre kerítésért, meg betonvasért, ha kiönt a duna, nem kell megkerülni a hegyet, biztonságban érzem magamat benne, és ha télen ki kell menni az Alpoka, akkor mi van. Fogyasztásban ugyanúgy 10L körül. És az évi 10000KM-em nem fogja hamar leamortizálni.
Most meg feltekerek a BigHit-el Dobogókõre:D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
allroad kottró erre a jó megoldás. jó városban is, földútra meg felemeled és hello. pakloni is lehet bele, kényelmes, biztonságos, haladni is lehet vele. meg azért mégsem egy teherautó...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na lcs tok jol megfogalmazta amire gondoltam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyébként többek szerint pont nekem lenne jó. Csak szerintem meg drága, ezért nem veszek. Inkább két kocsi és plusz garázs bent a faluban.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
legyen egyre több suv és akkor a suvos nagyarc a suvostól nem fogja átlátni a forgalmat, meg majd ha a disznótoszó ütközik egy másik õsemberrel, akkor lesz mindegy a méret :)

meg nehogymá egy euro akárhányas, 2.5 tonnás vasdarab kevesebb károsanyagot bocsásson ki, mint egy ugyanolyan hasznos (városban) kombi, miközben a sport utility vehicle (ugye a neve alapján is tipikus városi autó :)) 60%-kal többet eszik.
ez így sehogy sem jön össze. jójó tudom: "ha nem nyomom neki 13-ból megáll"

ellenben olyan cukimuki, amikor egy rocsi "magasságú" fazon kiszáll, de inkább leszáll onnan a magasból azt ott törpéskedik mellette, amíg matat a kulcsért ;)

szerintem inkább ciki a suv, nem is tudom kinek áll jól.... talán Snoop-nak? nálunk inkább olyan felkapaszkodó és erõlködve önkifejezõ, forgalomban kompenzáló hatású...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Jah, mivel a GTR az ket ajto, 4kerekhajtas, a GT-bol meg van 4ajtos, hatso kerekes verzio. nekem meg olyan kell. es csak 280LE, nem 330 :D plusz lenyegesen olcsobb.

Micsoda érvek autóvásárláskor. :D

Én meg kíváncsi leszek, hogy tavaszra milyen gépben fogok ülni. Nem biztos, hogy dicsekvésre méltó vas lesz a dologból. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Jah, mivel a GTR az ket ajto, 4kerekhajtas, a GT-bol meg van 4ajtos, hatso kerekes verzio. nekem meg olyan kell. es csak 280LE, nem 330 :D plusz lenyegesen olcsobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ohhh bocsánat. :D

Nna, ebben sincs több hely, mint a V6-os Mondiban.
Leejted a 40-es Torx fejet és két hétig keresed. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem GTR.

GT-T ;)

Posted Image

RB25DET

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tam guríts le inkább egy sört az én egészségemre is. ;)
Ja és gyûjt a GTr34-re. :D ;) miller :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
azért én is kibírnám ám terepjáró nélkül... de ha hozzászokik az ember, akkor már nem adja lejjebb. én megfertõzõdtem a pickup érzéssel odakünn. azon meg már nem lehet változtatni, hogy az autó státuszszimbólum. mer ugye egy chevrolet epica és egy 5ös bömbi között sem olyan sok a különbség. mégsem jár egy önmagát fontosnak gondoló fõnök epicával.

pont ez a szám szólt ma nálam az m6oson ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

magasabb, biztonságosabb és nagyobb arcod lesz tõle meg nem elhanyagolható a négykerékmeghajtás.

...kényelmes, átlátod a forgalmat, biztonságos, és ha leesik a hó, akkor sincs gond.

Mondtad volna 200 éve! ;)
http://paradissa.com...7e33-gialai.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem nincs autom, a cegem autojat hasznalom. nem volt valasztasi lehetosegem, ezt kaptam.

amugy pont nem rolad beszeltem, hanem azokrol akik soha nem mennek ki a 4kerekhajtasu autojukkal a varosbol. Mert van beloluk sok. Itt legalabbis nagyon. Vagy peldaul a szomszed csaj a Range Rover Sport-tal. 22-es alufelni per35 gumikkal. rengeteget offroadkodik vele gondolom. Ho ebben az orszagban soha nem esik. tehat akkor miert is kellett ilyet vennie? miert nem lett volna jo egy 3as bmw?

tudom persze savanyu a szolo, azt vesznek a penzukbol amit akarnak. vegyen mindenki traktort mert az jo neki.

RATM - know your enemy

"Yes I know my enemies
They are the teachers who taught me to fight me
Compromise, conformity, assimulation, submission
Ignorance, hypocrisy, brutality, the elite
All of which are American dreams"

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
te, neked milyen autód is van? mer az egyémben nagy motor van, de euro4es vagy mi. akkor kitiltanád a régi szar autókat is, mert azok sokkal jobban szennyezik a levegõt. ja, és mondjuk egy bmw x5 motorja sokkal kevesebb károsanyagot bocsájt ki, mint egy fauvé tdi.

és ha anyu nem a városban lakik? és anyu nyaralni is jár a családdal? és ha egyszer kimegy az autópályára és ott mennek belé?
aki megteheti, azzal jár, amivel akar. akkor is, ha soha nem fogja az suv-jét terepen használni. nem titkoltan nem is arra valók már. kényelmes, átlátod a forgalmat, biztonságos, és ha leesik a hó, akkor sincs gond.
gti-t, wrx-et, evo-t meg csak versenyzõk vehetnének. mondjuk.