Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ha most a lelkiismeretemre akartál ezzel hatni, nem, nem a zolle vagyok.
tõlem aztán lehet bármelyiket szídni :)
Én is ezt tettem. Nem az autó a hibás.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Hát amíg nem volt itthon Swift, addig a Golfokra volt igaz ugyez. A csóró yuppik hozták be mint, a Gorenje hûtõt és rongyoltak vele át mindenen. Na most akkor a Golfosok is köcsögök mindörökké? Valószínûleg azért vesznek sokan Suzukit, mert egyszerû és megbízható. Nem berögzült szimbólum, mint egy Golf vagy egy A-osztály. Autó és kész. A biztosítási díjak meg világosan megmutatják melyik autó törik a legtöbbet. Nem a Suzuki.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nekem is ezt mondták miskolcon :D karácsony elõtt már nem jon meg jogsid szerintem

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a Zokmányirodába a nõszemély aztmondta, hogy nem rajtuk múlik, mert mire a pestiek megcsinálják, bla bla bla.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
talán pont emiatt ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

utána kereken 2 hét mire megkapod a kártyát (ki tudja hogy most az ünnepekkor ez hogy megy)

Erõsen megvoltam lepve, de nekem ~1hét alatt megjött. Pedig ugye nem is pest.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
arra kaphattál ideiglenest is.
de csere, és új miatt nem adnak - a pecsételt 2 oldalasra nekem 3 hónapra bevonták minden kategóriámat elsõ körben.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah
én 9napra kaptam meg
/elhagyás, nemtom, ez biztos nem számit/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha 50-150e-t és 3 hónap eltiltást akarsz kockáztatni, nosza!

a rendõr csak a plasztikkártyát köteles elfogadni.
a vizsgaigazolásod 3 munkanappal a sikeres vizsga után vehetõ át.
a kategóriád ettõl az idõponttól él, szóval ha tegyük fel az okmányirodás papírral megfognak, mert nem bírsz magaddal, érdemes az"otthonfelejtettem" cselt bevetni.
(és reménykedni)
már msot foglalj idõpontot az okmányirodába, vagy ugorj át szhbattára miatta(rögtön fogadnak)
utána kereken 2 hét mire megkapod a kártyát (ki tudja hogy most az ünnepekkor ez hogy megy)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha nekem meglesz holnap a forgalmi vizsgám (igyekszem majd..:D), tehát megkapom a harmadik "M" betût is a vizsgakönyvbe, akkor utána mi a hivatalos menet? az autósiskola kiállít valami papírt, amiket hozzácsapok a vizsgakönyv+eü-kártya+orvosi igazolás+személyi&lakcímkártya csomaghoz, bemegyek az okmányirodába, és imádkozom, hogy akarjanak dolgozni és még karácsony elõtt megjöjjön a kis plasztikkártyám?

edit: közben meglett, itt ni:

http://kozadat.local...id=39594#MIDDLE

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem 1.4, 1.6, 1.8-as turbómotorok, az újabb BlueTec dízelek, a széria felénel meg hibridek.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
A 2012-es magyar A-B mercik milyen motorokkal lesznek szerelve? Mond valamit a magyar sajtó róluk?
èrdekelne mert tölem 8km re van a merci gyár, ahol a mai A-B osztályt szerelik.
A érdekell, hogy mi lessz itt, meg MO-n. Vagy ha MO-n akkor itt semmi:chin:
Azért nem tudom elképzeli, hogy 2012-ben rendel valaki egy B-osztályt és majd bekarikázza, hogy made in GER vagy HUN legyen.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Race of the Champions, mindjárt vége is van.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyébként ezt a dolgot már rég megváltoztathatták volna. Miért Wattban mérik, hogy milyen izzót rakhatok a kocsiba? Miért nem fényerõben?

Viszont reszkessen, aki szembejön ködlámpával! Most került fel a Nivára két sárga, 170 W-os ködlámpa. Ha én ezzel rávillantok valakire?! Az egész erdõt bevilágítja :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Én meg azt szeretem, mikor ledudálnak belsõ sávban párhuzamos közlekedésnél városban, 60nál... villogtatva meg anyázva, akkor szoktam szépen lelassitani 45-50re. Mikor meg elmegy melletem mutogat és kiabál, hogy jobbra tartás van.

igen, sokan elég sajátságosan értelmezik kreszt, meg a városban egyébként nem létezõ jobbratartást :)
valaki mentõst is ver ezért :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ha a szemembe vilagitanak rovid ideig a xenon lampajukkal, attol nem lesz bajom.

Poc, vezetsz?
És ha igen (de csak akkor) mögötted jött már SUV? ;) mert utasként a visszapillantóból, meg az oldalsóból nem téged vakít.

egyébként szvsz nem csak a xenon itt a lényeg, hanem a magasság.
a halogén is szar pont abban a magasságban

bagós témában igazad van, de ez már off.

a ma forgalomban lévõ autók kb 80%-ában (kb tipusfüggetlenül) minden valószínûség szerint nincs sem használható tükör sem irányjelzõ...

hmm ebben van valami, de akkor az irányjelzõk és a tükrök ezekszerint a bmw-kben, A8-S8, ML-ekben, stb a leghasználhatatlanabbak? ;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Én meg azt szeretem, mikor ledudálnak belsõ sávban párhuzamos közlekedésnél városban, 60nál... villogtatva meg anyázva, akkor szoktam szépen lelassitani 45-50re. Mikor meg elmegy melletem mutogat és kiabál, hogy jobbra tartás van. hát mondom anyádba biztosan. Legdurvább mikor rendõrök száguldoznak városba megkülönböztetõ jelzés nélkül telefonálva. :)

Igen a másik meg mikor outon berobbansz belsõsávban (70el) haladó mögé és csodálkozik h rádudálsz, meg letolod. Bár mondjuk mostanában már nem idegesitem magam megelõzõm jobbrol egy rövid dudaszoval kisérve.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

keveset vezetsz

a ma forgalomban lévõ autók kb 80%-ában (kb tipusfüggetlenül) minden valószínûség szerint nincs sem használható tükör sem irányjelzõ...

nem vezetek sokat (havi 2.500 km, fele budapest belterület) de ezzel egyetértünk.
sok a láma, sok az agresszív, és sok, aki nem tudja mire való a ködlámpa, meg a belsõ sáv. segítek: ködlámpát ködben igy ne csodálkozz ha reflektorral megyek mögötted. belsõ sáv elõzésre, országúton jobbratartási kötelezettség van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
magadból indulsz ki már megint :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem Thez a tükrök rögzítésének masszívságára gondolt:D