Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2008. december 20. - 22:11

Fater 430 ezret rakott a zsigulijába és neki sem fájt, megkérdeztem.
Írta 2008. december 20. - 21:43

Én sem értem, hogy miért vannak olyan sokan oda érte...
Ezen a héten 2600km.
60 Pécs-Villány-Pest.
40 Pesten belül.
És nekem is fáj...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 20. - 21:37

Írta 2008. december 20. - 21:15

2 hónap alatt 5000 km fele pest belváros fele négyes pest-szolnoknekem azert kellene az automata valto, mert a bal terdem mar nagyon kivan. egy-ket dugoban araszolas 1-ben, es be is dagad. nagyon kemeny a kuplung a caddyben. hatrafele eselytelen kilatni belole, a tukorbol meg nem tudom jol megitelni a tavolsagokat [meg nem tolattam bele semmibe kemenyebben, de ez csak ido kerdese].
semmi baja a térdemnek

be kell ismernem, az uj focus egy jól sikerült autó. motor, váltó, fék, rugózás... mintaszerû.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. december 20. - 21:08

de nem mindig jo az sem
most gondolkozom kormany cseren es lehet akkor mar velurt veszek es kesztyuvel hasznalom majd
kormanyt en igyekszem ket kezzel fogni
en maniam valoszinuleg, de ugy jo az
a szaund meg kintrol jon :-)
mit elveznek a nepek a full bor belsoben?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. december 20. - 20:39

Nekem is inkább a Lexus.annyiert mar kapsz rendes autot is
evo 6.5 Tommi Mak
Én speciel jobban tolatok a partnerral, mint a focussal

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 20. - 20:31

így hát így jártam

Írta 2008. december 20. - 20:30

most már ez is szempont.
osztom kölyök véleményét.
meg kell szokni. ilyen 45°os utcákon meg kicsit el kell fordítani a szekeret, hogy kiláss az oldalablakon...
volt már nekem is pár autó a seggem alatt: régi transit, új dobozos transit, renault master, fiat scudo, pug boxer, meg néhány nagyobb autó...
annyiert mar kapsz rendes autot is
evo 6.5 Tommi Mak
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 20. - 20:25

18as felni, ultetorugok aztan kesz is

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 20. - 20:18

Vannak azért apró trükkök, amik megkönnyítik a dolgot és elõbb-utóbb rutinszerûvé válik.
Meg ha az embernek sokszor kell rámpához állnia, hamar belejön a tolatásba és nem 20-30, hanem 2-3 centi marad!

Van új Caddy-nk is és belül tényleg faszább, mint a Partner, de abban azt szeretem, hogy olyan igénytelen és a halálog lehet nyomni neki!
A Caddy nagyon traktoros. Szerintem kétszer olyan hangos, mint a Partner.
(Tudom, hogy erõs támadó felület, nem szeretem a francia autókat, de valahogy ez most így jött ki.)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 20. - 20:17

remélem szilveszterre visszakapom

Jók ezek a dobozosok, de csak melózni

Írta 2008. december 20. - 19:33

Egy vezeték nélküli, 4 szenzoros, kijelzõs tolatóradar pedig 18 ezer Forint.
Írta 2008. december 20. - 19:22

na jacsak a vezetooldali van "gorbitve". a masik sima egyszeru. gondoltam veszek bele olyan kis felragaszthato plusztukrot.
amugy jo kis verda, tele van pakolva, CD-s radio 4 hangszoroval, futheto elektromos tukrok, elektromos ablakok, ABS, ASR, meg vezetooldali legzsak. meg eugye eleg sokmindenben kb ugyanaz mint egy 5-os golf.
az elözõ még polo/ibiza alapokra épült, piperetükrök voltak rajta oldalt, fapados volt 0 rendelhetõ xtrával. és iszonyat fostalicska volt minden tekintetben.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 20. - 18:59

amugy jo kis verda, tele van pakolva, CD-s radio 4 hangszoroval, futheto elektromos tukrok, elektromos ablakok, ABS, ASR, meg vezetooldali legzsak. meg eugye eleg sokmindenben kb ugyanaz mint egy 5-os golf.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 20. - 18:56

ja ez má jobb kicsit. már legalább rendes tükrök vannak rajtaez az uj.
ilyen csunya kek, [lenne ha kilatszodna a kosz alol - 10ezer merfold mosas nelkul] csak a masik oldalon van a toloajto, es ezen az oldalon a kormany
Írta 2008. december 20. - 18:52

ilyen csunya kek, [lenne ha kilatszodna a kosz alol - 10ezer merfold mosas nelkul

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 20. - 18:48

Írta 2008. december 20. - 18:44

muszerfalra nem teszek semmit, folyton belesutne a nap allitom.
a konyoktamasz a borkormany meg a kormanyrol baszogathato radio szerintem hulyeseg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 20. - 18:39

bar amiota jol all a jobboldali tukrom joval egyszerubb.
az en automat elore iranyulo haladasra csinaltak
konyoktamaszt mikor hasznaljatok?
az ott kozepen az?
tam:rakjal vmi plusz tukrot muszerfalra
vagy kintre a masik fele
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. december 20. - 18:37

nem is az a szar benne. (ha lemezelt oldalú) hanem ha járdára merõlegesen vagy 45fokban parkolsz. na onnan kitolatni, az kb orosz rulett.
lemezes bizony. utalom is. orral elore soha sem parkolok, csak ha ul mellettem valaki. de inkabb akkorse. a baj akkor van, mikor 45fokban talalkozik ket ut egymassal, de nem autopalya-szeru felhajtosavval, hanem sima elsobbseg tablaval. beallsz szogbe, es kajak nem latod hogy most akkor balrol jon-e valaki vagy nem. volt mar egy-ket ilyen, echte orosz rulett filing.
ja ok azt tudtam h ceges az auto, de még mielött keményebben beleronygolnál vmibe lehet h jobban megerne ha sajat zsebböl vennél bele aztán meg barmikor kiszedheted és átrakod sajat verdaba vagy eladod
nagy gond a reggeli hideg is? miért rossz a fûtés?
nem rongyolok bele semmibe, sokkal ovatosabb vagyok, altalaban az van, hogy kiszallok a kocsibol, es latom hogy meg lett volna siman 20-30 centi hatrafele. inkabb vagyok tul ovatos mint lekarcoljak valami draga verdat aztan komotosan beolajoznak es
ez ilyen kiszerelhetos- megoldas amugy? es ugy ki lehet szerelni, hogy nem marad nyoma?
ja es reggelre nagyon csunyan le tud hulni. brr
RAUH-Welt
B E G R I F F