Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem csak akkor fájt a térdem vezetéstõl, amikor eltörtek a mondiban az ülésállítgató fogaskerekek és úgy mentem ki 3 szor Palermoba. Különben nem.

Fater 430 ezret rakott a zsigulijába és neki sem fájt, megkérdeztem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rühellem a bõrt.

Én sem értem, hogy miért vannak olyan sokan oda érte...

Ezen a héten 2600km.
60 Pécs-Villány-Pest.
40 Pesten belül.
És nekem is fáj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Persze, mert megtartották ezeket az elemeket a régibõl. És ezek már ott is kategóriaelsõk voltak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nekem azert kellene az automata valto, mert a bal terdem mar nagyon kivan. egy-ket dugoban araszolas 1-ben, es be is dagad. nagyon kemeny a kuplung a caddyben. hatrafele eselytelen kilatni belole, a tukorbol meg nem tudom jol megitelni a tavolsagokat [meg nem tolattam bele semmibe kemenyebben, de ez csak ido kerdese].

2 hónap alatt 5000 km fele pest belváros fele négyes pest-szolnok
semmi baja a térdemnek :)

be kell ismernem, az uj focus egy jól sikerült autó. motor, váltó, fék, rugózás... mintaszerû.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem mondjuk bor kormanyom van
de nem mindig jo az sem
most gondolkozom kormany cseren es lehet akkor mar velurt veszek es kesztyuvel hasznalom majd

kormanyt en igyekszem ket kezzel fogni
en maniam valoszinuleg, de ugy jo az
a szaund meg kintrol jon :-)

mit elveznek a nepek a full bor belsoben?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

annyiert mar kapsz rendes autot is :)

evo 6.5 Tommi Mak

Nekem is inkább a Lexus.

Én speciel jobban tolatok a partnerral, mint a focussal :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
alap, néztem, de a jó az 3+ M,a mit meg egy autó számomra nem nagyon ér meg. (mondhatni kur*ára nincs ennyi pénzem, illetve ha eladósodni kell, az lakás miatt legyen, ne autóért... abban se fõzni, se aludni nem lehet hosszútávon :P)

így hát így jártam ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jah, csak abba nem nagyon lehet versenyre pakolni a bringákat :)
most már ez is szempont.

osztom kölyök véleményét.
meg kell szokni. ilyen 45°os utcákon meg kicsit el kell fordítani a szekeret, hogy kiláss az oldalablakon...
volt már nekem is pár autó a seggem alatt: régi transit, új dobozos transit, renault master, fiat scudo, pug boxer, meg néhány nagyobb autó...

annyiert mar kapsz rendes autot is :)

evo 6.5 Tommi Mak

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat mert a golf helyett vehettel volna egy Caddy Life-ot, es ez wagen is meg kisteher is, de korablakos, sokszemelyes es van benne hangszigeteles [a sima caddy tenyleg ultrazajos]. ket toloajto oldalt, plusz nagy felfele nyilo hatul, osszevissza varialhato meg minden.

18as felni, ultetorugok aztan kesz is :D idealis bringasverda

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondjuk én írtó sokan hajtok dobozosokat (Hiace, meg Partner), de nem szokott gondot okozni sem a tolatás, sem a kilátás.
Vannak azért apró trükkök, amik megkönnyítik a dolgot és elõbb-utóbb rutinszerûvé válik.

Meg ha az embernek sokszor kell rámpához állnia, hamar belejön a tolatásba és nem 20-30, hanem 2-3 centi marad! :D

Van új Caddy-nk is és belül tényleg faszább, mint a Partner, de abban azt szeretem, hogy olyan igénytelen és a halálog lehet nyomni neki!
A Caddy nagyon traktoros. Szerintem kétszer olyan hangos, mint a Partner.
(Tudom, hogy erõs támadó felület, nem szeretem a francia autókat, de valahogy ez most így jött ki.)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
el se hiszem.. ma kikerült egy elektromoshoz az autóm.. :love:
remélem szilveszterre visszakapom :)

Jók ezek a dobozosok, de csak melózni :( bárcsak átalakíthatóak lennének legálisan soxemélyesre, akkor nem lenne most golfom :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A könyöktámaszt én autópályán pl. folyamatosan használom. Ha nem bõrbõl van egy kormány, akkor undorító fogása van. Hacsak nem fa. Na a kormányról vezérlõs bizbaszt viszont én sem használom. Mondjuk most nem is mûködne, mert nem az eredeti fej van a kocsiban.
Egy vezeték nélküli, 4 szenzoros, kijelzõs tolatóradar pedig 18 ezer Forint.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

csak a vezetooldali van "gorbitve". a masik sima egyszeru. gondoltam veszek bele olyan kis felragaszthato plusztukrot.

amugy jo kis verda, tele van pakolva, CD-s radio 4 hangszoroval, futheto elektromos tukrok, elektromos ablakok, ABS, ASR, meg vezetooldali legzsak. meg eugye eleg sokmindenben kb ugyanaz mint egy 5-os golf.

na ja

az elözõ még polo/ibiza alapokra épült, piperetükrök voltak rajta oldalt, fapados volt 0 rendelhetõ xtrával. és iszonyat fostalicska volt minden tekintetben.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak a vezetooldali van "gorbitve". a masik sima egyszeru. gondoltam veszek bele olyan kis felragaszthato plusztukrot.

amugy jo kis verda, tele van pakolva, CD-s radio 4 hangszoroval, futheto elektromos tukrok, elektromos ablakok, ABS, ASR, meg vezetooldali legzsak. meg eugye eleg sokmindenben kb ugyanaz mint egy 5-os golf.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

ez az uj.

ilyen csunya kek, [lenne ha kilatszodna a kosz alol - 10ezer merfold mosas nelkul :D] csak a masik oldalon van a toloajto, es ezen az oldalon a kormany :)

Feltöltött kép

ja ez má jobb kicsit. már legalább rendes tükrök vannak rajta
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez az uj.

ilyen csunya kek, [lenne ha kilatszodna a kosz alol - 10ezer merfold mosas nelkul :D] csak a masik oldalon van a toloajto, es ezen az oldalon a kormany :)

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
Tam, ez a régebbi caddy vagy az újabb ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
holtter tukrot mostmar tenyleg kene feltenni, csak mindig elfelejtem. Az is nagyhalal a dobozos kocsiknal, ha az utasoldali hatso kerek vonalaban van egy kocsi, abbol pontosan semmi nem latszik. rohadtul oda kell figyelni.

muszerfalra nem teszek semmit, folyton belesutne a nap allitom.

a konyoktamasz a borkormany meg a kormanyrol baszogathato radio szerintem hulyeseg.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en igyekszem nem tolatni
bar amiota jol all a jobboldali tukrom joval egyszerubb.

az en automat elore iranyulo haladasra csinaltak

konyoktamaszt mikor hasznaljatok?
az ott kozepen az?

tam:rakjal vmi plusz tukrot muszerfalra
vagy kintre a masik fele

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nem is az a szar benne. (ha lemezelt oldalú) hanem ha járdára merõlegesen vagy 45fokban parkolsz. na onnan kitolatni, az kb orosz rulett.

lemezes bizony. utalom is. orral elore soha sem parkolok, csak ha ul mellettem valaki. de inkabb akkorse. a baj akkor van, mikor 45fokban talalkozik ket ut egymassal, de nem autopalya-szeru felhajtosavval, hanem sima elsobbseg tablaval. beallsz szogbe, es kajak nem latod hogy most akkor balrol jon-e valaki vagy nem. volt mar egy-ket ilyen, echte orosz rulett filing.

ja ok azt tudtam h ceges az auto, de még mielött keményebben beleronygolnál vmibe lehet h jobban megerne ha sajat zsebböl vennél bele aztán meg barmikor kiszedheted és átrakod sajat verdaba vagy eladod

nagy gond a reggeli hideg is? miért rossz a fûtés? :D

nem rongyolok bele semmibe, sokkal ovatosabb vagyok, altalaban az van, hogy kiszallok a kocsibol, es latom hogy meg lett volna siman 20-30 centi hatrafele. inkabb vagyok tul ovatos mint lekarcoljak valami draga verdat aztan komotosan beolajoznak es

ez ilyen kiszerelhetos- megoldas amugy? es ugy ki lehet szerelni, hogy nem marad nyoma?

ja es reggelre nagyon csunyan le tud hulni. brr

RAUH-Welt
B E G R I F F