http://www.emasa.hu/...e=sajto&id=4604
Lehet minisztériumot vezet: 4 év, 300e km.rocsi vazz 60ekm kurvasok
egy atlag auto 4 ev alatt kuldi le

Lehet minisztériumot vezet: 4 év, 300e km.rocsi vazz 60ekm kurvasok
egy atlag auto 4 ev alatt kuldi le
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
NE ÍGY! NE ÍGY!
tam, összesen mi volt amit vitáztam?
1, f astra remek 8v benzines motorjai >elné, faszááák.
Az autó nem volt rossz maga idejében és kategóriájában de azokkal a motorokkal és az ahhoz passzintott fékkel nem értek egyet, kész.
2, 900ért inkább vennék egy nagyobb modernebb nubirát mint f astra - ezzel hasonlították a teszben; ofkorsz g jobb mint f és van is már ennyiért de nem ez volt a tesztben >ok inkább veszek f/g astrát helyette... Igaz, vectrával kéne hasonlítani.
Aztán ezenkívûl van még valami kényszerképzetem? Ezek ha qrva viccesek legyen; inkább ilyenért baszogassatok élvezettel mint hogy olyat mondok hogy "Az (f) Astra egy nagyon jó autó a maga kategóriájában, 8 szelepes motorral."
farokméret csak cjnek szólt, köv hasonlót priviben írok...
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez b4-es, és úgy 10 évvel régebbiNekünk is passat van b6 asszem a megnevezése, kb 3éves de már 100ezreket kellett költeni rá(vmi motorhiba, turbócsere,stb). A következõ japán lesz az tuti. Viszont kényelmes és elég jól megy(2.0 pdtdi)
nekem 15.-e óta van egy passatom (amirõl még mindig nem sikerült fotót felrakni:D), 1,9 tdi, 110 ló, fullos felszeretség.
hosszú körüljárkálás után jutott erre az autóra a választás. szempontok: megbízhatóság, olcsó alkatrész, biztos alkatrészellátás, nagy hely, kényelmes legyen, ne fogyasszon sokat (max.8), legyen benne klíma/tetõablak. kombi forma.
ezen belül ez tetszett, nem bántam meg, hogy ilyet vettem. ...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Izomtéridõninja-geológus!
NE ÍGY! NE ÍGY!
nekem 15.-e óta van egy passatom (amirõl még mindig nem sikerült fotót felrakni:D), 1,9 tdi, 110 ló, fullos felszeretség.és ilyenek, hogy vw passat, meg ford mondeo nem jöhetnek szóba?
ismerõs egy régebbi kombit szeretett volna venni. merthogy abba elfér a bringája, meg lehet bele pakolni.
vagy citroen, peugeot...?
csak kérdem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Izomtéridõninja-geológus!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!