Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Indította
lor
, 2006. január 12. 04:15
Írta 2009. február 21. - 18:43

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 21. - 18:35

300 alatt egyébként sem tudod nagyon megoldani. Max, ha lábon hozod haza, de az egy használt gépnél elsõre rizikós.
Írta 2009. február 21. - 17:18

a cég részérõl pedig az, hogy 300 E Ft-ért elrendezik Neked a behozatalt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 21. - 17:10

az üzlet? hogy használtan megkapod ~ ugyanannyiért, de inkább kevesebbért (fõleg drágább autóknál!) a nem lelakott, nem szétütött verziókat, amiket itthon nehéz találni.
Írta 2009. február 21. - 16:48

ja ja ezt kerestem, kössz, nem tom mi benne az üzlet, de gyorsan megtudom a költségeket vele, nekem arra jó

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2009. február 21. - 16:45

Írta 2009. február 21. - 16:10

Írta 2009. február 21. - 16:03

mi címe annak az oldalnak akik iszonyatos pénzért trélerrrel hoznak be külhonról autókat? tudjátok a végén azt írja, hogy ennyi az ára,+ ennyi a reg adó+ ennyi az akármi+ hihetetlenül nagy összeg (ez a cég bére az ügyintézésért) na ezt az oldalt keresem csak nem találom, googli nem haverkodik velem ez ügyben

Írta 2009. február 21. - 13:22

srácok, hogy az istenbe kell visszarakni egy nyomvadt sárvédõt? (márha ez a neve annak mûanyag lapnak a kerékjárati ív alján..
)
...
megcsináltam, most már láttam is, mit csinálok.

Írta 2009. február 21. - 10:41

remelem nem nezne ki tole egybol ilyen szornyen
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 20. - 22:27

Írta 2009. február 20. - 21:47

zsiros verda
nem lehet, hogy ilyen cross country kiadas?
mintha kicsit magas is lenne
nem lehet, hogy ilyen cross country kiadas?
mintha kicsit magas is lenne
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 20. - 21:47

srácok, hogy az istenbe kell visszarakni egy nyomvadt sárvédõt? (márha ez a neve annak mûanyag lapnak a kerékjárati ív alján..
)
a sok latyak meg hó ráfagyott, és így félig lefordult bal elöl - kívülrõl tartja 1 csavar az alvázhoz, meg egy a kerékjárati ív karosszériaelemáhez, belül meg mintha rá kéne pattintani valahova, de akárhogy néztem zseblámpával meg a garázsban az elõbb, nem láttam sehol helyet - a másikat megnéztem, ott se értem, hogy hova pattan fel a belsõ része...

a sok latyak meg hó ráfagyott, és így félig lefordult bal elöl - kívülrõl tartja 1 csavar az alvázhoz, meg egy a kerékjárati ív karosszériaelemáhez, belül meg mintha rá kéne pattintani valahova, de akárhogy néztem zseblámpával meg a garázsban az elõbb, nem láttam sehol helyet - a másikat megnéztem, ott se értem, hogy hova pattan fel a belsõ része...
Írta 2009. február 20. - 20:34

Alakul a géppark! 
Olyan leszel, mint én...
A fél utcát elfoglalom.
Furcsa, hogy a lökhárító teteje színre fújt, a nagyobbik, alsó része meg mûanyag.
Még sosem láttam ilyet.
Vagy az egész ilyen, vagy az egész olyan.
De szép.
:afro:

Olyan leszel, mint én...
A fél utcát elfoglalom.

Furcsa, hogy a lökhárító teteje színre fújt, a nagyobbik, alsó része meg mûanyag.
Még sosem láttam ilyet.
Vagy az egész ilyen, vagy az egész olyan.
De szép.
:afro:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 20. - 19:56

Héé. "egész jó" állapotúnak tûnik :spoko:
vigyázz rá !
vigyázz rá !
Írta 2009. február 20. - 19:53

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 20. - 09:14

Nekem is volt... Típusazonos, ezért típusazonos igazolás a forgalmazótól (nekem porse hungária) majd mozaikban átépítési engedély, majd átszerelés, és mehet a vizsgára.
Elöbbi része kb 37bõl megvan, utóbbi meg amennyire kenni kell a biztos.
Érdekeset ír a bmw-s csávó.
Típusazonos szerinte az azonos motor, miközben a típusazonos motor az az adott kódu bódéba belerakható összes motor, mellyel gyárilag szerelték az autót.(és ezt a KPM - NKH mondja!) 22e+áfa az igazolás.
A KPM-hez azért kell most bemennem, mert a beszélgetés(telefonos) során nem erõsítette meg hogy szükség is van erre, hiszen nekik is van adatbázisuk... Ezért élõben, a folyamatot végigcsináló embereket fogom megkérdezni)
Regadót sem kérnek, ha alkatrészautóként jött az autó,és nem komplett, forgalmis, papiros autóként!
Számlának, papírnak viszont mindenképpen kell lennie a motorról - az eredetének igazolása okából. Ez sincs Neked Sala, ha jól sejtem
(lopott motorhoz nem nagyon adnak számlát
)
Jövõ héten kezdem én is a mókát... Egy nap alatt meg is leszek vele, ha minden igaz.
Szóval ha mindenképp kukázni akarod a rendszert, akkor:
Motorkódoztasd a forgalmit(egy eredetvizsgába, és egy új forgalmiba kerül), és szedd ki a motorszámot a motorból.
Akkor nincs para
Elöbbi része kb 37bõl megvan, utóbbi meg amennyire kenni kell a biztos.
Érdekeset ír a bmw-s csávó.
Típusazonos szerinte az azonos motor, miközben a típusazonos motor az az adott kódu bódéba belerakható összes motor, mellyel gyárilag szerelték az autót.(és ezt a KPM - NKH mondja!) 22e+áfa az igazolás.
A KPM-hez azért kell most bemennem, mert a beszélgetés(telefonos) során nem erõsítette meg hogy szükség is van erre, hiszen nekik is van adatbázisuk... Ezért élõben, a folyamatot végigcsináló embereket fogom megkérdezni)
Regadót sem kérnek, ha alkatrészautóként jött az autó,és nem komplett, forgalmis, papiros autóként!
Számlának, papírnak viszont mindenképpen kell lennie a motorról - az eredetének igazolása okából. Ez sincs Neked Sala, ha jól sejtem

Jövõ héten kezdem én is a mókát... Egy nap alatt meg is leszek vele, ha minden igaz.
Szóval ha mindenképp kukázni akarod a rendszert, akkor:
Motorkódoztasd a forgalmit(egy eredetvizsgába, és egy új forgalmiba kerül), és szedd ki a motorszámot a motorból.
Akkor nincs para

Írta 2009. február 20. - 00:00

átépítési engedély kell hozzá, ami nem egyszerû fõleg hogy nem is márka és típusazonos az új blokk, mármint azoknak akik a hivatalban dolgoznak, mi persze tudjuk, hogy psa konszern és csak a a felirat más a motoron 
motorcsere röviden:
itten ni a bmw-sek sokat foglalkoznak ilyennel, havernak is volt motorcsere bmw-ben:
http://www.bmwpower....7200bc4660ebec5

motorcsere röviden:
itten ni a bmw-sek sokat foglalkoznak ilyennel, havernak is volt motorcsere bmw-ben:
http://www.bmwpower....7200bc4660ebec5
Írta 2009. február 20. - 00:00

holnap belepróba

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. február 19. - 23:55

Régen csináltam ilyet, de motorról papír kellett, illetv emotorszám nélkül nem is ment - anno motorszámot könnyen lehetett intézni a mozaikban - és persze engedélyezés, új vizsga.
Valami ilyesmik...
Valami ilyesmik...