Totalcar - Magazin - Borzongás a BMW-nél
galéria kötelezõ!!!
az a V12 a karbon tütékkel... *fapfapfap*
minek a rugózás, ha jók az utak?nem latom jol a kepet, bal hatso a levegoben van?
minek a rugózás, ha jók az utak?nem latom jol a kepet, bal hatso a levegoben van?
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ezt kerestem. Hmm.mondjuk 1 ilyen nem lenne rossz:
Smarty BX1000-N GPS fedlzeti kamera*-*Traffipax-jelzk, radar-detektorok, lzerblokkol
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Pontosan nem rémlik, merrefelé tengeted napjaidat, én pesten, így nekem ez van elérhetõ helyszínen:
Kárászy
De ezek legtöbbször már kiszedett gátlóval dolgoznak, így ezt a szervizeddel kell egyeztetned.
A gyújtás semmit sem ér, a motor járásával keltett vákuum segíti a fékrendszert.
Vontatásnál pedig normál fék, és mellé kézifék hirtelenebb lassításokra, de mivel ilyenkor sem gyorsulásról, sem hirtelen fékezésrõl nem beszélünk, akár a normál fék is elegendõ lehet.
Iceshark: rendes állítható futómûvet 100.000(de itt is keveset mondok) alatt nem fogsz kapni, amit mégis, azzal maximum évente tuti törzsvendége leszel egy gátló felújítónak!
Tehát jó minõségû gyáriban gondolkozz. Amit fognak cserélni mellé, az jó eséllyel a toronycsapágy, valamint a körülötte levõ gumibak.
Ezeket meg tudod keresni a Autóalkatrészek – Bárdi Autó Zrt. | Autó alkatrész kereskedés -n és a Autóalkatrészek - Unix Autó webshopján.
A rugót majd eldöntik.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A Linde targoncák is pl. régóta dízel-gázüzemûek
NE ÍGY! NE ÍGY!