Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2009. March 21. - 10:36

Posted 2009. March 21. - 00:58

Faternál akksiforgalom 30%át a riasztósok adják...
Xcarlink teszt jövõ hétre kész...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 21. - 00:16

Az AAZ motorkódú G3-ak, passatok, és ventók fele sárga matricás, fele zöld.
Mi alapján...? De akkor ezek szerint tudok zöldet tetetni rá. Remélem összejön

Posted 2009. March 20. - 23:46

.
Pite, jól látom, hogy Téged valamiért nem kedvelnek páran?
hmmm....
amúgy B. nincs még másik fusion-os ismerõsõd ?
csak kiváncsi lennék hogy a tipusnak ilyen botrányosan szar a fékje vagy csak a miénké ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 20. - 23:03

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2009. March 20. - 21:49

Posted 2009. March 20. - 21:27

Posted 2009. March 20. - 20:53

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 20. - 20:01

Posted 2009. March 20. - 18:07

én velük meg voltam elégedve, egy autórádiót vettem, hamar megjött a csomag
Neked is mondom, nézz szét carstylingon, ott vannak, akik értenek a hangszórókhoz és nem csak tesztek meg szóbeszéd alapján mondanak véleményt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. March 20. - 18:01

Már pár napja bújom a netet, és igazából van pár jelöltem, ebbõl az AS szett az egyik. Képben van még olyan hogy Kicx ice-q, uDimension EL, DLS B6, Rainbow SLX, és Impact PG65. Ezeket szokták dicsérni, de sajna egyiket sem hallottam szólni.:chin: A cél nem a hangerõ, hanem a szép hangzás, részletes tiszta zenei színpad.
Ma kerestem autohifiboltot, neten találtam két helyi címet is, de egyiken sincs mûködõ üzlet.:wtf:
Azt hiszem kénytelen leszek lát(hall:D)atlanban venni valamit a netrõl, remélem nagyon ezek közül bármelyikkel, nem nyúlok nagyon mellé.
Posted 2009. March 20. - 15:57

Posted 2009. March 20. - 11:45

Pite, jól látom, hogy Téged valamiért nem kedvelnek páran?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 20. - 10:25

Ilyen hatalmas extrák vagy hogy ne bûûûn rosszul szóljon a gyári cucc sajna közékategóriától jellemzõ.
Dave, szinte minden autónak van valahol topicja, soknak klubbja, ott tapogatózz ha nagyon érdekel, de inkáb ess neki szombat reggel, ebédre tuti megleszel

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. March 20. - 09:46

vacak öreg 14éves autónál..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. March 20. - 07:50

szerintem ez autófüggõ. gyári rádiót vagy ugyanúgy kipattintod, mint egy normált vagy szívsz vele egész nap, mert ki kell venni a fél mûszerfalat.kösz a választ.
mit kell lebontanom ahhoz, hogy hozzáférjek a rádió hátuljához? a J1nél ott a borítást?
én is úgy áltam neki, hogy konzultáltam márkatársakkal. (a mûszerfal tetején van a fedélzeti, ami a rádiót is kezeli, a sebváltó elõtt meg volt a kazetta egység. ez utóbbit kipattintottam, rajz szerint átforrasztottam a csatit, betoltam a helyére és kész.)
gyári rádión nem hiszem, hogy találsz AUX bemenetet. aztán a fene tudja. menjél fel carstyling.hu-ra, keress olyan usert, akinek ugyanolyan autója van és látod, hogy már belepiszkált a rendszerbe... Na tõle kérdezd meg illedelmesen

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. March 20. - 01:11

Mi is tervezzük a kocsi lecserélését. Már 7 éves és 180-190 ezer km van benne. Igazából nincs semmi baja,mert vigyázunk a kocsijainkra kívül belül,csak gondolkodunk,hogy egy kisteherautóra váltunk a kedvezõbb adózás meg persze a nagyobb csomagtér miatt.Mondjuk elsõsorban cégautó, csak jó magyar módjára kihasználjuk.

Posted 2009. March 20. - 00:41

bzmg pite. egy ideig autóhifiztem, de azért kösz, hogy tanítasz. áh, kár beléd a szó... nem azt mondtam, hogy az audio system szar, hanem hogy ezeket hallgattam és tetszettek.Öhm, ajánlom tesztek elolvasását is pl... Az Audio Systemet azért ajánlottam mert 5éve dobogós és ahhoz képest elég jó árban van. Kerestem sokáig jó 165ös szettet, aztán kisebb költségvetés miatt orange lett. Aztán kiderült hgoy az orange 165 annyira 165ös hogy 170mm-es úgyhogy továbbadtam rajta és maradt a modding
De 20ig legjobb ár/teljesítményre leginkább ez a szett volt.