Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Aha...
http://www.paradoxau...s_HV_Venti.html
"Minden hülyeség" by Tomidny

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
kala, riasztósok voltak nem? Biztit kihajítani ezesetben és kész.
Faternál akksiforgalom 30%át a riasztósok adják...

Xcarlink teszt jövõ hétre kész... ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Érdekes.
Az AAZ motorkódú G3-ak, passatok, és ventók fele sárga matricás, fele zöld.

Mi alapján...? De akkor ezek szerint tudok zöldet tetetni rá. Remélem összejön :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

.

Pite, jól látom, hogy Téged valamiért nem kedvelnek páran?

hmmm....

amúgy B. nincs még másik fusion-os ismerõsõd ?

csak kiváncsi lennék hogy a tipusnak ilyen botrányosan szar a fékje vagy csak a miénké ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jazz-t vezettem kb. 1500km-en át, nekem tetszett, bár az kevésbé, ahogy zabálta a benzint (automata, 2 személy cuccal, végig autópálya 140-160, légkondi). Meg senki se vette komolyan elõzési szándékomat az autópályán a kis bugyikék bevásárló autóval. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én a Honda Insight-ra leszek kíváncsi mennyi lesz az ára. Mert nagyon barátinak tûnik. És kevest eszik, és szép, és talán olcsó lesz. Mondjuk az új Prius is odabasz:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hát, a döntés már megvan, ahogy az ótó is, olyan meggypiros, mint a cikkben - de azért jó olvasni az ilyet :) Inkább olyasmi a kérdés, h gyakorlatban mire érdemes figyelni, pl. a Mondeónknak hosszabb állás alatt teljesen le tudott merülni az aksija :-/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en eddig meg ami tesztet lattam csak jot hallottam rola. kenyelmes, praktikus, jok a motorok stb. nalam kisautok kozott benne van a top3-ban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Honda Jazzrõl tudtok olyasmit mondani, amit feltétlen tudni érdemes? Ezt elolvastam.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
pöppet megakadt az alja:

http://www.langlovag...eria/3033.shtml

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha úgyis rendelned kell:
én velük meg voltam elégedve, egy autórádiót vettem, hamar megjött a csomag

Neked is mondom, nézz szét carstylingon, ott vannak, akik értenek a hangszórókhoz és nem csak tesztek meg szóbeszéd alapján mondanak véleményt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Pite, Rbalint Köszi a tippeket!
Már pár napja bújom a netet, és igazából van pár jelöltem, ebbõl az AS szett az egyik. Képben van még olyan hogy Kicx ice-q, uDimension EL, DLS B6, Rainbow SLX, és Impact PG65. Ezeket szokták dicsérni, de sajna egyiket sem hallottam szólni.:chin: A cél nem a hangerõ, hanem a szép hangzás, részletes tiszta zenei színpad.
Ma kerestem autohifiboltot, neten találtam két helyi címet is, de egyiken sincs mûködõ üzlet.:wtf:
Azt hiszem kénytelen leszek lát(hall:D)atlanban venni valamit a netrõl, remélem nagyon ezek közül bármelyikkel, nem nyúlok nagyon mellé.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jeeeee

Posted Image

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jól
Amúgy optimális esetben tippet adunk aminek utána néznek úgyis.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Az biztos, hogy még egy ugyanilyen Sony aux-os fejegységet nem vennék, mint a mostani.Olyan alapzaja van, hogy az rettenetes aux-nál, már akkor, amikor még semmi sincs csatlakoztatva.

Pite, jól látom, hogy Téged valamiért nem kedvelnek páran?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Örülj neki :P
Ilyen hatalmas extrák vagy hogy ne bûûûn rosszul szóljon a gyári cucc sajna közékategóriától jellemzõ.

Dave, szinte minden autónak van valahol topicja, soknak klubbja, ott tapogatózz ha nagyon érdekel, de inkáb ess neki szombat reggel, ebédre tuti megleszel ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nekem van a gyárin aux bemenet... Rulez ;) jack-jack dugó és fütyül az mp3...
vacak öreg 14éves autónál..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

kösz a választ.:)

mit kell lebontanom ahhoz, hogy hozzáférjek a rádió hátuljához? a J1nél ott a borítást?

szerintem ez autófüggõ. gyári rádiót vagy ugyanúgy kipattintod, mint egy normált vagy szívsz vele egész nap, mert ki kell venni a fél mûszerfalat.
én is úgy áltam neki, hogy konzultáltam márkatársakkal. (a mûszerfal tetején van a fedélzeti, ami a rádiót is kezeli, a sebváltó elõtt meg volt a kazetta egység. ez utóbbit kipattintottam, rajz szerint átforrasztottam a csatit, betoltam a helyére és kész.)
gyári rádión nem hiszem, hogy találsz AUX bemenetet. aztán a fene tudja. menjél fel carstyling.hu-ra, keress olyan usert, akinek ugyanolyan autója van és látod, hogy már belepiszkált a rendszerbe... Na tõle kérdezd meg illedelmesen :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Én a MAC audio premium X szériáját használom. Elöl a szett jól mûködik,viszont elkövettem azt a hibát,hogy hátra integrált-at vettem. :( Egyszer vissza kellett vinnem javíttatni,mert a magas sugárzóknak a kábele szétment. :( Legközelebb hátra is szettet veszek. De így már nagyon tutin szól. :)

Mi is tervezzük a kocsi lecserélését. Már 7 éves és 180-190 ezer km van benne. Igazából nincs semmi baja,mert vigyázunk a kocsijainkra kívül belül,csak gondolkodunk,hogy egy kisteherautóra váltunk a kedvezõbb adózás meg persze a nagyobb csomagtér miatt.Mondjuk elsõsorban cégautó, csak jó magyar módjára kihasználjuk. :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Öhm, ajánlom tesztek elolvasását is pl... Az Audio Systemet azért ajánlottam mert 5éve dobogós és ahhoz képest elég jó árban van. Kerestem sokáig jó 165ös szettet, aztán kisebb költségvetés miatt orange lett. Aztán kiderült hgoy az orange 165 annyira 165ös hogy 170mm-es úgyhogy továbbadtam rajta és maradt a modding :) De 20ig legjobb ár/teljesítményre leginkább ez a szett volt.

bzmg pite. egy ideig autóhifiztem, de azért kösz, hogy tanítasz. áh, kár beléd a szó... nem azt mondtam, hogy az audio system szar, hanem hogy ezeket hallgattam és tetszettek.