felnap simokalas az biztos. mondtam mar hogy ertelmet en se latom [lehet hogy csak a motorhazteto fele fog csillogni amikor azt mondom hogy "f@szom inkabb megyek csezni"]
de akkor is hajt a kivancsisag

RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
mosás után mivel szoktátok szárazra törölni a kocsit? próbálkoztam már többféle szarvasbõrrel, most épp egy vileda autó törlõ ronggyal, de mindegyikkel csak maszatol...ez a buzi mélykék metál meg iszonyû kényes szín. minde szar látszik rajta
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én is viledázok sötétkék autót, nem marad foltos.mosás után mivel szoktátok szárazra törölni a kocsit? próbálkoztam már többféle szarvasbõrrel, most épp egy vileda autó törlõ ronggyal, de mindegyikkel csak maszatol...ez a buzi mélykék metál meg iszonyû kényes szín. minde szar látszik rajta
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ezt most biztos nem komolyan kérdezed.mosás után mivel szoktátok szárazra törölni a kocsit? próbálkoztam már többféle szarvasbõrrel, most épp egy vileda autó törlõ ronggyal, de mindegyikkel csak maszatol...ez a buzi mélykék metál meg iszonyû kényes szín. minde szar látszik rajta
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
baj, ha aszondom lúzerek?
tetszik ez a kis turbós motor. minden adatban veri az 1.6ost és +200rugót megér. egyáltalán nincs agyonhúzva, de a szervízelése biztos drágább lehet..viszont 200nm és 122ló már csak el lehet autózgatni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.