"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
szerintem meg fotosoppEzek szerint még legalább kettõ van belõle...
(Elméletileg ilyet nem is lehet kiadni)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A váltó megvezetése pocsék és lötyög a kuliszában a váltókar.meg különben is, áruszállítókról beszélgetünk, nem? ott elsõ a praktikusság, meg az, hogy a sofõr kényelmesen legyen a hosszú utakon. a többit én lesz*rnám.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Dave az egy Masteres mondatomat kivéve szó sem esett árúszállítokról....szerintem meg én következõnek biztos nem francia kocsit vennék, amíg nem tudnak normális, "megvezetett" váltót gyártani.
egy VW-t szeretnék, vagy valami japánt...
Pite: kérlek ne kezdd már megint a katalógusadatos/"én ezt már kipróbáltam egy körre" dumát...nem mindenkinek azok az igényei, mint neked, és valószínûleg Tig eléggé tisztában van azzal, hogy mi is kell neki. továbbá egy tesztvezetésen csak egy elég minimális képet kapsz a kocsiról - ami elég lehet ahhoz, hogy megvedd, de X év használat után a kép árnyaltabb lesz, és még egyszer nem vennél ugyanolyat. te amúgy miért vagy ennyire citroen (esetleg peugeot) párti?
meg különben is, áruszállítókról beszélgetünk, nem? ott elsõ a praktikusság, meg az, hogy a sofõr kényelmesen legyen a hosszú utakon. a többit én lesz*rnám.
Miért jó az egy kocsiban hogy nem kell kivenni a bringa kerekét? A sátrat is szétszedve érdemes vinni nem?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
eddig még a masterral is +oldottam a parkolást pedig az vagy 7 méter hosszúoff:
3 bringa 3 ember 1 kerék kikapásával meg még egy valag csomaggal nekem is megy, nem akkora feladvány hogy connect keljen; viszont kívûl batár, belül kicsit gagyi, nem túl kényelmes, mûszerfal/ajtó találkozása érdekes, gyárilag ignisben sem hallottam még ilyen rossz hangcuccot, és igen, pont az i-re a motorválaszték.
Más kérdés hogy a Belringóba/Tourneo Connectbe sem fér 3 bringa szétszedés nélkül+ 3 személy szvsz; viszont 4 bringa 4 személy a Berlingo tetõgenyájára felrakott kerekekkel igen - igaz, csomagtartó az 5. utas helyén marad csak. Ezek a dobozosok nem olyan hosszúak, kompakt egyterûek beltere hoszabb - a nagyobb változatoknál.
S-Max/C8 és társai kellenének (hogy ne kelljen kereket kivenni)de 2 másik autót vehetünk az árán vazz'. (Igaz, salzra 7en megyünk, jelen felállás szerint 4 autóval. Ha Kimi 307SWjükkel én meg a cényóccal mennék akkor 2 autóba beférne a 7 ember 7 bringa 1heti cuccunk; szal a magas ár van ahol kárpótol azoknak akik sokat utaznak.)
Jó, 6,6-7 milláért mindegyiket rommá veri helykínálatban a Jumpy Combi - akinek nem gond az 5 méter és 2 tonna(L1). :prosze:
[img]http://www.citroen.huIMG]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
igen a mazda 5 még határeset, de nem gyõzõtt meg , meg annyiért inkább fullos jumpy kombi.Tigrincs... értem amit mondasz, de egymás elöl nem fognak vevõt rabolni; egy meriva/note vásárló nem nagyon kacsingat combo/kangoo/berlingo felé sztem.
Más kérdés hogy nekünk tetszik a berlingo (is), de ez nem ott indul még mindig. Saját helyén viszont eléggé versenyképes az ára, ha jobban tetszik így. (Bár mindkettõt kipróbálva amúgy is bõven reális a difi a 2 autó között. Igényes az új berlingo is, de részletmegoldások és anyagok tekintetében ez bõven más; mivel más a célcsoport is.)
Toyota már nem, Urban Cruiser meg kicsi.
[]http://www.origo.hu/i/0810/2008100736.jpg[/img]
Mazdának meg ott az ötös; na, azt bevállanám, imádom a tolóajtót.
[]http://z.about.com/d/cars/1/7/J/L/1/ag_08mazda5_rear.jpg[/img]
url]http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2009.04.29.&377143[/url]
MC PicassoCitroen szalonban dolgozol?
Ford Ka (meg lengyel is)Német autó ami amerikai, de olasz?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]