Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

e36 vagy e46? Valamikor ottkorul volt a valtas

e46

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
T16: http://www.ultimatec...ot-205-T16.html
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Ha valaki az öreg izomgolyók és/vagy ralliváltozatokban jártas; segítene a 205 T16-ot kibogózni? Fõleg az utcai érdekelne, a 2(3) ralliváltozat nagyjából megvan... Szériáról nem találok értelmes adatokat... Elvileg szûk fele paci mint E2ben, de fwdtõl(?) az awd ig, 1,8tól(?) a kétezresig találok sokfélét... XAD turbo dettó katyvasz.
:prosze:

multkor itt battán együtt tankoltam egy sráccal
jééé T16

kérdem tõl eez tényleg az vagy csak a matrica

röhögött és egy olyat lépett , majd beszartam

szépen felújított, zöld, nagy felnikkel

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
e36 vagy e46? valamikor ottkorul volt a valtas
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
'99-2000 körüli 320d
ismerjük, szeretjük?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
he?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha valaki az öreg izomgolyók és/vagy ralliváltozatokban jártas; segítene a 205 T16-ot kibogózni? Fõleg az utcai érdekelne, a 2(3) ralliváltozat nagyjából megvan... Szériáról nem találok értelmes adatokat... Elvileg szûk fele paci mint E2ben, de fwdtõl(?) az awd ig, 1,8tól(?) a kétezresig találok sokfélét... XAD turbo dettó katyvasz.
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

én kb kamaszkorom óta gondolkozok azon, hogy kamionos legyek. tudom, cigány élet, de vmiért akkor is vonz. imádom azokat a dögöket, meg úgy mindent. még a camiontruck magazint is veszegetem :)nem életcélnak, de egy 2-3 évet lehúznék szívesen még most is. csak ugye ahhoz c joggsi kéne, ahhoz meg idõ és pénz, hiány inkább az utóbbiból volt.
...és ha elmegyek több évre kamionozni, akkor nem fest túl jól az önéletrajzomba sem ha utána váltani akarok.

nem biztos! ha valami logisztikus céghez csapódsz utána, lehet még örülnek is neki, hogy nem csak az irodából ismered a szállítmányozást, hanem saját tapasztalatokkal is rendelkezel.

Ha nem akarsz húzni semmit, csak a traktorral
menni akkor elég a C, de azért senki sem fog fizetni neked, sõt.:)
Ha húzni is akarsz a traktorral valami értelmeset, akkor nevezz be egy E kategóriára is.

még azt is mondjuk el a srácnak, hogy szokik' kelleni hozzá belföldi és nemzetközi fuvarozói meg legalább PÁV3 - ami még kb. 110 eFt.
ha csak furgonozol nemzetközibe, ott is össze lehet szedni havi 200-at.

Huh, találkozok elég kamionossal.
Nem szeretnék lebutulni úgy :)
Nagyon nem.
Itthon meg bele nem ülnék - közlekedni lehetetlen kb.
Ausztráliában biztos poén, meg Kanadában, ahol vannak távolságok is, de pl Németországban (ugye hajózás) beállni a dugóba, és tempomat 80-al átmenni kelet európába....

túl beszûkülten látod a dolgot meg általánosítasz.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thommey, elég ilyen célra egy ZIL is, vagy bármi olcsó hulladék. Amit linkeltél semmivel sem különb náluk.

Dehogynem:) Detroit Diesel!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

csak ugye ahhoz c joggsi kéne, ahhoz meg idõ és pénz, hiány inkább az utóbbiból volt.

Ha nem akarsz húzni semmit, csak a traktorral menni akkor elég a C, de azért senki sem fog fizetni neked, sõt.:)
Ha húzni is akarsz a traktorral valami értelmeset, akkor nevezz be egy E kategóriára is.

Thommey, elég ilyen célra egy ZIL is, vagy bármi olcsó hulladék. Amit linkeltél semmivel sem különb náluk.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha lenne jó sok fölös pénzem vennék egy ilyet:
http://www.bradsclas...om/DSC01466.JPG, és csak kocsikáznék jobbkéz köcsög, ja átjöttél a szerpentinen az én sávomba, opsz egy index nélküli Q7:D
A haverom egy hónapja az Árpád hídról budára lejövet a felüljáró után egy vészfékezõ belsõ sávot vett észre. Motorral volt, annyi ideje volt, hogy átrántotta a mellette lévõbe, mert ott nem jöttek, erre egy nõ már ki is futott elé a vészfékezõ kocsik közül. Telibe. Mi a faszomat keres futva a 8 sávon keresztül? Nõ még intenzíven, motor TK, haver megúszta, mert csak 50-el ment, és full bõrruha volt rajta. Így is csuklótörés. Na ezt a feketét nem törte volna meg:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Huh, találkozok elég kamionossal.

Nem szeretnék lebutulni úgy :)
Nagyon nem.

Itthon meg bele nem ülnék - közlekedni lehetetlen kb.
Ausztráliában biztos poén, meg Kanadában, ahol vannak távolságok is, de pl Németországban (ugye hajózás) beállni a dugóba, és tempomat 80-al átmenni kelet európába....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én kb kamaszkorom óta gondolkozok azon, hogy kamionos legyek. tudom, cigány élet, de vmiért akkor is vonz. imádom azokat a dögöket, meg úgy mindent. még a camiontruck magazint is veszegetem :)nem életcélnak, de egy 2-3 évet lehúznék szívesen még most is. csak ugye ahhoz c joggsi kéne, ahhoz meg idõ és pénz, hiány inkább az utóbbiból volt.

meg most végre van jó munkám, amit szeretek is...és ha elmegyek több évre kamionozni, akkor nem fest túl jól az önéletrajzomba sem ha utána váltani akarok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

én meg nem nagyon lennék kamionos.... :chin: (csak ha nagyon muszáj lenne)

én akkor se

és még többnyire utálom is õket (LL Te most fogd be a füled:))

(bár igazából a fönõkeiket)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én meg nem nagyon lennék kamionos.... :chin: (csak ha nagyon muszáj lenne)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mondjuk az ágy csak 80cm ezekben, persze azon is lehet jól aludni de nekem ekkor is egy peterbilt kell :afro:

http://www.pfblog.co...ilt-Sleeper.jpg

jó az csak kissé nehéz vele a belvárosban :)

meg állandóan átszabni a parkolóházak bejáratát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mondjuk az ágy csak 80cm ezekben, persze azon is lehet jól aludni de nekem ekkor is egy peterbilt kell :afro:

http://www.pfblog.co...ilt-Sleeper.jpg

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
kamionos témához:
a csõrösökre úgy tudom adtak valami támogatást/kedvezményt, mert nagyobb a gyûrõdõ zónája.

jelenleg a hazai utakon a megengedett legnagyobb össztömeg 40 tonna.
az egyes tengelyekre jutó tengelyterhelés pedig ha jól emlékszem max. 8 illetve 10 (útkímélõ jármûveknél - légrugós) tonna lehet.

thy által linkelt kamion mûködhet, amennyiben 40 tonna alatt marad az össztömeg.
(5. számú melléklet a 4/1999. (II. 12.) KHVM rendelethez - 2.2.2 pont)

egy "sima" fülkés nyergesvontatóba is elég nagy hely van
http://www.topnews.in/files/scania.jpg
pl ebben is lehet vagy 1 méter széles az ágy, akár kettõ is lehet egymás felett, szóval egy kisebb kínai család is megfér ott könnyedén :)
az ülések közti hely pedig egy panellakásnyi konyha méretével vetekszik :)

scania fülketípusok
http://www.scania.hu...scania_cabs.asp

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
]
bármennyire nem tetszik is Winklörnek, nálam felkerült a VN900-as Kawa mellé...

http://totalbike.hu/...tehen_sotetkek/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
GigaLOL
http://belsoseg.blog...zat_ilyen_nincs