Bár nem vagyok mérvadó, mert fél milláért egyértelmûen valami 20-25 éves terepjárót vennék.

Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.
Mondjuk 500 rugó körül, de inkább alatt...
2-3 hónap és lehiggadsz - más kérdés, hogy addigra kicseréltettél mindent...én blogolok egy kicsit, megvolt az elsõ teletank kiüritése, 7,3 vegyesen (reméltem, hogy ennyi lesz, de hogy ehhez ilyen óvatosan kelljen járni, az fura)
azt hittem nem kell majd költeni rá
aztán kiderült, hogy mégiscsak kell azért. persze nyilván az én mániám, hogy tökéletes legyen, és ha kicsit kopog a lengõkar/stabilizátor szilent akkor cserélem (8k + munka). kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k. váltózár is kell bele, mert éjszaka a csillagok alatt alszik. (38k munkával) riszató is jó lenne, meg kutyafüle, ki is néztem egyet ami 13500 és ablakemelõ modul is van, bicskakulcs is van, inditásgátló is van, de beszereléssel 30k... aztán kiderült a hátsó tárcsa nem tökéletes, a betét meg nullára van kopva, és hiába igért az eladó két pár betétet, azt már nem kapom meg (16k + munka) ez jobban viszi a lóvét mint egy nõ
NE ÍGY! NE ÍGY!
gyááá de magamra ismertem.. elég lesz akkor éjjeli felkelõs hugyozáskor a redõnyt rángatni, megvan-e még...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ja azHa a Championra gondolsz akkor egyetértek! Magasan az vált be nekem a legjobban.
A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.
nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)
A mostani 3 éve rajta van és tökéletes töröl még mindig, de cserélni fogom most már, mert kezd a törlõél elválni a végein. De csak azért, nem mert illik.Egy év után úgyis cserélni illik.
egyelõre tetszik (sima törlõt cseréli aero típusra)és annak mondjuk jó neve van de elég szar (több autón tapaszalat)
nekem az a fekete piros dobozos (amit majd a többik megmondanak micsoda:) ) vált be (bár tartok tõle az sem olcsóbb de legalább jó is meg tartós is)
kicsit csikoz az ablaktörlõ, nyilván sz*rt nem veszünk, de a bosch baráti áron is 5,5k.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/626/mazda_626_2.0-3034457Jogos-jogos...a lényeg maradt csak le.