Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2006. February 17. - 12:39
Gyerekek!
Szedjük már össze, hogy mennyi adó terhel egy gépkocsi fenntartását?
Mindegy, hogy milyen, nem kell típusra asszociálni, csak az adók nemét szedjük össze!!
Van ugye az autó árában:
Regisztrációs adó
ÁFA
Vagyonszerzési illeték
Más jellegû:
Üzemanyag:
ÁFA
Jövedéki adó
Környezetvédelmi adó
Útalap
Helyi érdekeltségû adó:
Súlyadó
Más??
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. February 17. - 04:23
legalábbis az orra mindenképp.
meg ha havas tájon "fotózzák" akkor legyen már a kerék is havas..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 17. - 04:18
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. February 17. - 02:01
az ajto vonalatol ha kiindulsz egyszeruen nem ugy adja ki a dolgot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. February 17. - 01:47
LL: mert az alsó sávot le lehet hajtani... S lõn, világosság...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. February 16. - 23:50
Erre gondolsz?
http://funnypictures....nl/nice_truck/
;-)
izé.
kicsit túl sok ablak van a szobákban, ami kivül nincs.
Posted 2006. February 16. - 21:31
illetve az x5 az mióta suv?
mindennemû vita nélkül.
mi a BMW X5, ha nem SUV? sportkombi?
errõl a postgyûjtõs dumáról meg szokjunk már le lehetõleg...
Posted 2006. February 16. - 20:19
1 mindenki nagy okosan beirja (mert latja, hogy paran mar beirtak, igy nem akar kimaradni)
hogy milyen vicces itt mindenki es milyen jol lehet nevetni az itt levokon.
majd jön még 5 ember, és beírja hogy mekkora flémerek azok, akik mindenképpen kommentálni akarják hogy a már "lefutott" vita után minek kell + csomót hozzászólni.
Thy mond valamit.
tömegközlekedés a belvárosban kiváló, ha épp úgy jön ki, egyéb esetben.. akkor csak bringa
de ez már ezerszer meg volt beszélve sztem az ittlevõk között.
Kölyök: egy full off hozzászólással engem postgyûjtõzöl le?
Posted 2006. February 16. - 20:18
Posted 2006. February 16. - 20:00
hogy milyen vicces itt mindenki es milyen jol lehet nevetni az itt levokon.
2 aztan ha nincs jogsid vagy autod akkor mar nem is lehet velemenyed a dologrol.
ez tok elfogadott dolog
3 dig ha kell vkinek akkor elviszik
es ugy fognak rohogni a leveleden, hogy csuda
ha neki allnal ott esetleg balhezni a sracokkal masnap egne a lakasotok.
meg ossze lenne torve az arcocskad.
ha vinni akarjak vigyek.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. February 16. - 19:35
Remélem ezt már nem viszik el (olyan könnyen) de írok bele levelet hogyha valaki elviszi és megtalálom az meghal:D
Posted 2006. February 16. - 19:19
és persze, az olaj az kurvasokáig olaj marad, pedig lehetne durranógázzal is hajtani az X5öst, de abból víz lenne, nem szénmonoxid, az nemjó...
Posted 2006. February 16. - 18:58
http://www.zoldtech....ek/20040902olaj - a cikk legvége érdekes ahhoz képest h ez a módot mennyire porpagálják mostanában.
Posted 2006. February 16. - 18:47
sok idióta egymás fejéhez vágja a saját hülyeségét, és hiszi hogy postgyüjtéssel meggyõzheti a másikat. gáz.
Posted 2006. February 16. - 18:25
thez, nekem volt autóm, 2 is, mégis inkább kalával értek egyet..azért inkább, metr 2 végpont vagytok...
Pedig nem is vagyok végletesen tömegközlekedés-párti!
Soxor pl. akkor is keróval megyek A-ból B-be ha amúgy a mass transit értelmesebb/logikusabb megoldás lenne pl. öltözék, idõjárás v szállított cumó miatt
Posted 2006. February 16. - 16:42
Srácok, nem tudjátok ki és hol linkelte azt a fullos tátra, vagy kamaz, vagy rába, vagy mittomén milyen teherautót, ami fullos lakókocsira volt megcsinálva?!
Erre gondolsz?
http://funnypictures....nl/nice_truck/
;-)
Posted 2006. February 16. - 16:22
Én jelenleg optimalizáltam a közlekedést.
Melóba bringa, mert gyorsabb, mint a kocsi, a tömeggel meg egy év...
Kisboltba gyalog, mert csak két sarok
Nagyboltba kocsi,mert ha ketten elmegyünk a Corába, akkor az 900ft-nyi jegy...és nem eszik meg 3,5L-t az autó 5km-en....meg nem fogok ezer szatyorral szarozni...régen tömeg+két nagy hátizsák volt a menetrend..de így gazdaságosabb.
SUV témához: sztem jó dolog,ha jó kézben van. Tapasztalataim szerint pont a kis városi foscsombékkal közlekedõk korra, és nemre való tekintet nélkül tudnak úgy parkolni,hogy 3kocsi helyét foglalják el. Nagy döggel eddig csak egszer volt bajom...de ott is beszopattam a sofõrt, aki csak a jobb oldalon tudott kiszállni...
Amikor meg kocsival kell bejönnöm valami miatt dolgozni,akkor meg tudomásul veszem,hogy dugó van, és kapcsolok zenét, elindulok korábban, és hajrá...
Posted 2006. February 16. - 16:18
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2006. February 16. - 15:49
ezzel..kiegészítve, hogy nemcsak a húszévesekre igaz ez, hanem minden más korosztályra
meg azzal is kiegészítve, hogy nemcsak a dugóban ülnek, hanem állnak a buszsávon, így szopatják a tömegközlekedõket..és igenis kb 20 %uk az, szerintem (tipp, de a lényeg, hogy kevesen), akiknek tényleg szüksége van a kocsira...pl én a ferenciek terénél dolgozom egy irodaházban, a sok barom mind kocsival jár be, pedig ide 3 metro, ezer busz és villamos jön...
és igen, én is szoktam vezetni, pl mikor elmegyek bevásárolni, metr akkor nagyon körülményes lenne busszal késõ este hazacipelni egy havi kaját...
én sem erre írtam amit írtam...
csak igaz, ha nem írunk konkrétat, akkor nem lehet tudni mire utal az ember.
Posted 2006. February 16. - 14:14
fullos.hu?Srácok, nem tudjátok ki és hol linkelte azt a fullos tátra, vagy kamaz, vagy rába, vagy mittomén milyen teherautót, ami fullos lakókocsira volt megcsinálva?!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy