Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
lehet, de szépek :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
1966: 4735 cm³ / 243 kW, 330 LE
2005: 4000 cm³ / 165 kW, 224 LE

Micsoda mûszaki fejlõdés! :)
Túlárazott mindkettõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Anyám borogass...
Eladó használt FORD MUSTANG, 2005-ös (1. hó), fehér színû
http://www.hasznalta..._4speed-3399650

Mindkettõt kérem :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

egy költségkímélõ, de új fej van benn, 4x25ös( 10k, de olcsóbban jött). Akkor már leírom: rájöttem, (1 pár magnat hangszóró beépítése után), hogy mezei hangszóró nem fog nekem kellemes mélyhangokat adni, ...

nekem is low budget megoldás van.
4x40 es audison fejegység, ajtóban 16-os kétutas macaudio (magassugárzó A oszlopnál), kalaptartóban meg két ovális mittomilyen.
az elején az ajtókban igen karcsú hangon szólt, a gyári is több mélyet adott, aztán pár hét után elõkerültek a kellemes basszus hangok is.
ez volt a kalaptartóban levõkkel is.
szóval, ha újak, akkor várjál kicsit még

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Ilyen SAL márkájú fejegység van bent egyébként. De mint mondtam ládát nem szeretnék. Van otthon egy 75W-os (nem névleges) teljesítményû mélyláda a géphez kötött rendszerben és nemszeretem annyira, Persze, lerázza a polcról ami rajta van, de túl búgós nekem. Én inkább az erõteljes, már-már kicsit mélyre hajazó középhangokat szeretem és kifejezetten ilyet tudó rendszert szeretnék. Pláne, hogy ha úgy adódik, akkor ülés le, és ugrik be a bringa hátra, ezért sem teszek a kalaptartóba se, a mélyláda meg útban lenne.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ha rám hallgatsz:

SOMOGYI ELEKTRONIC Kft.

Feltöltött kép

csak egy + kábel kell meg egy sztereó rca

valszeg felcserélték az árakat, szóval ez 20 ezres

én ilyennel kezdtem anno a kombi golfban, gecirejólszól

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

ha 4x40 es a fej akkor még akár jól is szólhat

Jóestét Salabá

egy költségkímélõ, de új fej van benn, 4x25ös( 10k, de olcsóbban jött). Akkor már leírom: rájöttem, (1 pár magnat hangszóró beépítése után), hogy mezei hangszóró nem fog nekem kellemes mélyhangokat adni, de mélyládát se akarok(a rezgõ rendszámtábla nem az én mûfajom). Úgyhogy nézelõdtem, és láttam, hogy van ilyen, hogy mélyközép sugárzó, ami szerintem pont az amire nekem szükségem van. Egyébként elõre kéne beépíteni vagy hátra? Elõl mint említettem egy pár 16,5 ös magnat kétutas szett van(100W - gondolom ez névleges 8k ért) hátul szintén 16,5ös van, 2utas gyári, elöl viszont az A oszlopa is van magashangsugárzó. Én elõre tenném, mert ugye ez 1utas. max 20at szánnék rá(2darab mélyközép kell).
Persze, nem várom hogy bose szintû legyen ennyiért

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
uh
komoly

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Eladó használt BMW 750 750i Automata, 1991-es (9. hó)
pimp my ride
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha 4x40 es a fej akkor még akár jól is szólhat

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Másik kérdés:
Ilyet beépíthetek simán a hátsó ajtóban lévõ hangszórók helyére, vagy nagyobb feszkó kell neki?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát mi majdnem vettünk ilyet,hasonló korú bentlit stb....de egyenesfutás stb..azért nagyon nem mai autó szinten van.....
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Most vonatkoztassunk el a motortól, anyámnak lesz, neki meg az a lényeg, hogy autóforma legyen és ne fiat szejcsentó szintû :)

Akkor tudom, mi kell nektek! Ez:

Eladó használt ROLLS ROYCE SILVER Shadow, 1969-es

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mindig van/lenne, akihez képest te a pályán is csak tötymörögsz 130-al...
dojcsba' ha levillognának a belsõ sávból amikor 150al settenkedsz, de Hans "siet",akkor tuti Õ lenne a felelõtlen aljas jaszkaris himpellér...
eh.
magyarok.
YouTube - India Driving
eddzetek, vaz.
a franciák már toloncolják ;-)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Most vonatkoztassunk el a motortól, anyámnak lesz, neki meg az a lényeg, hogy autóforma legyen és ne fiat szejcsentó szintû :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát én mondjuk egyiket se venném. az a3, azért nem, mert az a fos 1.6-os van benne. 1.8T-vel viszont tuti az kéne! alfat, meg azért nem, mer alfa. olaszoktól nekem csak kaja kell

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
5éves Audi A3 1.6 103 lóval, vagy 5éves Alfa Gt 1.8 140lóval? Utóbbi olcsóbb ~3kilóval. A keret kb 3mihály, de nagyjából már erre a kettõre szûkült a kör.
Pozitívum, negatívum, szívesen hallok bármit mindegyikrõl.
Ez az alfa már ugye fiat gyártmány, tehát olcsóbb az alkatrész mint az audihoz?
Eredetileg kisautó kell, de mivel szeretjük az alfát azért jött a képbe.
Igen, az Alfa nagyobb jóval, de sokkal autószerûbb szvsz.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A mazda sztem felejtõs, és semmiképpen nem vennék amcsi piacra gyártottat. Kocsiból csak 5 ajtósat vagy kombit, 3 hete költözködés van nagyon jól jön h lehet a kocsiba pakolni fotelt hûtõt gáztûzhelyet. Szóval sosem lehet tudni mikor jön jól h lehet papolni és nem kell másik kocsi, fuvar után koslatni.

Amikor kocsit kerestem japánt mondtak, meg 8 szelepes németet, dízelt felejtõsre tették. A gond az h. ha lepukkantat veszel, sokat kell költeni rá, ha jobbat veszel akkor kevesebbet de több a hiteled, kinek mi tetszik. Ha kinéztél egy típust sosem az elsõ szériát kell venni hanem a modellciklus végérõl, a kiforrottabb konstrukció végett.

Thez:
tegnap volt egy amerikai "dokumentumfilm" Mi lenne ha sorozatból és amerikán mutatták be h mi lenne ha az olajkutak kiaapadnának. Annyi hülyeséget összehordtak... A lényeg h elektromos kocsikban látják most a fantáziát, amik könnyûek és kicsik. Biodízel és etanol teherkocsikkal fuvaroznának.
Az olajállamok meghalnak és asszem Peru lesz az új emirség a lítium-nagyhatalom, amikkel az aksikat etetik :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

pl rákóczyn is az átlagsebesség 60-70kmh, ha nincs nagy forgalom. széles és a blaha-keleti között jó út, lehet haladni, akkor miért ne?

azért [...], mert lakott terület, város, belváros. mond ez valamit? pofám leszakad már ezektõl 70es városi autópályáktól is, neked az sem elég?
(olvastam volna reggel, akkor kávé se kéne)

mellesleg ha ott 70el kerülgetsz akkor attól sem lesz jó kedvem. (igen, a középsõ sávban szabályos)
múltkor mentem astoria-örs között egy gyorsat (mert nem fogok kerülni 3kmt a dzsindzsásban) félelmetes, hogy mennyi tróger köcsög van. mellesleg érdekes szociológiai megfigyelés, hogy a város széléhez közeledve mennyire nõ a tahók száma.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
visszatérve a janikákhoz meg a kreszhez és a sebességekhez: városban jaszkarizni tök felesleges, veszélyes és nem hatékony. ha az ember tényleg _annyira_ siet, hogy nem bír várni, akkor használja a buszsávokat, villamossínt, ahol nem tör össze, nem veszélyeztet senkit. és álljon meg, ahol meg kell állni. városban nem szoktam 70-nél (éjszaka 80-nál) többel menni, mert a rövid távolságok miatt nem lehet vele igazán spórolni. ahol viszont engedi a forgalom sûrûsége, ott haladjunk. pl rákóczyn is az átlagsebesség 60-70kmh, ha nincs nagy forgalom. széles és a blaha-keleti között jó út, lehet haladni, akkor miért ne? városon kívül meg ahogy kiadja. országút általában 110-120, az kényelmes egyszerûen, pályán meg 140-150 tartva, ha elõzni kell, és jönnek hátulról akkor annyi, amennyi az elõzéshez kell. de! rendesen körülnézve, nem egyszer és amint látom, hogy egy álmosjóska ki akar jönni, megy duda és villantás, hogy ne legyen baj.
el lehet ítélni, meg mehet a demagógia, hogy dejjaszabájjok, de amikor 130 a megengedett, az idõjárási és gépjármûvi feltételek is adottak ahhoz, hogy ezt tartsuk, akkor ne kolbászoljanak ott 90-100zal az új konzervdobozokban, hanem tartsák a 130at.
szvsz a közlekedéssel az a baj, hogy a legtöbb ember kényszerbõl vezet, nem szeret és ami nagyobb baj, nem is tud vezetni, sokan félnek vezetni. mernék rá nagyobb összeget tenni, hogy ha ezeket az embereket kivonnánk a közlekedésbõl, a balesetek száma 70-80%kal csökkenne, maradnának a besokalló és az egymással csõdörködõ janikák meg tibikék.
fröcsögés -off-