Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

ha most küldtek ki egy parkolási büntetést, akkor még el lehet valahogy sumákolni, vagy muszáj csekkolnunk?
2004. szeptemberi esetrõl van szó. ~8000 Ft a késedelemmel együtt, holott még nem kaptunk eddig levelet.
10 napon belül kell fizetni, külöben perelnek.
nem ajánlottan jött a levél... ;)

szóval a kérdésem, hogy mikortól hatályos az a rendelet, hogy 60 napon túl nem vagyunk kötelesek kifizetni a bírságot?

ne reagáljatok rá, mert azzal elismeritek, hogy megkaptátok...
a többire meg sz@rni.
ezt ma mondta egy behajtó cég fejese a Slágeren.

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ha most küldtek ki egy parkolási büntetést, akkor még el lehet valahogy sumákolni, vagy muszáj csekkolnunk?
2004. szeptemberi esetrõl van szó. ~8000 Ft a késedelemmel együtt, holott még nem kaptunk eddig levelet.

szóval a kérdésem, hogy mikortól hatályos az a rendelet, hogy 60 napon túl nem vagyunk kötelesek kifizetni a bírságot?

Keresd meg az Emberibb Parkolásért szervezetet és a Magyar Autóklubot. Tele vannak ilyen ügyekkel, biztosan tudnak tanácsot adni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de igen. mostanáig igen. viszont azt nem tudják bizonyítani hogy megkaptad volna a figyelmeztetést...
szóval mivel máig nem kaptad meg a figyelmeztetést, így egy fillér tartozásod sincsen!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem van egy ismerõsöm, aki 3.8 milláért fullos Fiat Pandát vett. 4 hónapig várt rá, amíg az olaszok leszállították.
Ja, és a szemében én voltam a luxusautós kisköcsög, mert Grand Cherokee-val jártam.
Pedig az a felébe került.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezt nagyon sajnálom:)

Vinkler: elsõ pont jött csak nekem ugye? tudom. csak ismerõs vett annó ennyiért ilyet. és azóta sem értem mi vette rá erre:)
tudom hogy megbízható autó. de akkoris:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

De már csak azért sem vennék ennyiért ilyen autót.

Én meg már csak azért sem vitatkozom veled ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts

de mennél olyan autóval aminek egy kóreai jel van az elején?
mármint ezt sosem értettem. inkább megyek egy fapados opel/vw/toyo stb autóval, mint több extrával rendelkezõ suzuki ignissel....

(lsd 4 millás ignis sport - ki az aki ennyit kiad érte?!)

1. Már nincs is sport ignis, swift van!
2. Honnan veszed, hogy szar a VW 1,6-os motor? (beszéljünk a jelenlegi 1.6 16V-rõl)
3. Hol hallottad, hogy lopják?
4. Melyik mazda erõsebb, melyik toyotánál?

Egyenlõre ennyi ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

De 2,5 tonna :D

F-Astra kombi (1.5T kb.), 3 személy (87+140+nemtom kg) cuccok és 2 bringa kívül szállítva. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ignis? esetleg kia?:)
nagyon jól tudom hogy igen sok minden keleten készül, de a minõségérõl nem vagyok teljesen megbizonyosodva.

De már csak azért sem vennék ennyiért ilyen autót.
inkább használtan egy új értékben másfélszer annyiba kerülõ használt autót, azonos áron.

sokkal jobban megéri úgygondolom, de cáfoljatok meg.
ceed mióta is van forgalomban?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Mi van ráírva a monitorodra és a DVD meghajtódra? ;)

De nem is mûkodnek 1-2 évnél tovább.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

de mennél olyan autóval aminek egy kóreai jel van az elején? mármint ezt sosem értettem. inkább megyek egy fapados opel/vw/toyo stb autóval, mint több extrával rendelkezõ suzuki ignissel.... (lsd 4 millás ignis sport - ki az aki ennyit kiad érte?!)

Mi van ráírva a monitorodra és a DVD meghajtódra? ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
én meg inkább 5-10 éves normális kocsit veszek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
úgyhiszem egy '3 millás kocsinál egy klíma felára nem számottevõ a teljes összeghez képest.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Akinek inkább számít, hogy klíma van a kocsiban, minthogy mit gondol a szomszéd a kocsi orrán található tenyérnyi logóról ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de mennél olyan autóval aminek egy kóreai jel van az elején?
mármint ezt sosem értettem. inkább megyek egy fapados opel/vw/toyo stb autóval, mint több extrával rendelkezõ suzuki ignissel....

(lsd 4 millás ignis sport - ki az aki ennyit kiad érte?!)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hát nézegettem a KIA árakat és nem biztos, hogy azért a kis árkülönbségért a dél-koreai kocsit venném.
igaz ilyen veszély nem fenyeget :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én meg vettem új mûszerfalat a kocsiba, mert a régi széttört...jó kis móka lesz...máshol van a biztosítéktábla, más mûszeregység, csatlakozó..stb...eljátszom vele egy pár hétid az tuti:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
7 év garancia van rá fõalkatrészekre, meg 5 év teljeskörûen mindenre.
5 évesen ugyis eladod.
és ha már mernek rá ennyit vállalni, akkor sz*r nem lehet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Nem játszani kell, hanem közlekedni! ;)

5 vagy 4 ajtós? Volt már próbakör? Vásárlás elõtt legalább egy héttel illendõ dönteni, nem elõzõ este!
Várd meg az Aurist. A régire jobban lehet alkudni.

szüleim próbálták én sajna nem vezettem
de ahogy kinézek (kb 15 évesnek:D) hiába van jogsim nem adnák oda az autót vezetni

amúgy érdekes faterom próbálta, a toyota ugye papíron közel 20 lóerõvel erõsebb mégis a mazdát érezte erõsebbnek
futómûben vezstési élményben is inkább mazda volt kicsit jobb, viszont apróságokban, modernségben, stílusban meg szervizdíjakban a toyota a jobb, mert arra van orvosi kedvezmény..

auris egyikünknek se jön be..

amúgy meg már régóta gondolkozunk rajta, de még ma se sikerült dönteni, bár a corolla sajna egyre valószínûbb
én inkább mazda vagy leginkább honda párti vagyok cska az ûrhajódesign ugye fateromnál nem nyerõ.

golf meg szintén nem jön be..nincs rendes mocija 1.6 kategóriában, lopják, drága rá minden stb

kia ceed sztem jó, de fater nem bízik a kiában még túlzottan..