Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2007. február 25. - 18:22
csokit hozhatsz Milkát légyszi.
Írta 2007. február 25. - 18:20
bár kiváncsi lennék milyen IV-es golf az 107lóerõvel..
amikor az 1,6 16v 105Le
és nem mellesleg...
golf 16v: 105LE 1229kg azaz 11,70kg/LE
Corolla: 97Le 1085kg azaz 11,18kg/LE
kõ csoki?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 25. - 18:10
Írta 2007. február 25. - 18:09
nem meggyözõ érvek10 lóerõ ill. extrák tekintetében. ja meg vw:D:D
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 25. - 18:08
Írta 2007. február 25. - 17:59
Gondolom 5-ös Golf is ua. A Bora-n még tudtam nullázni, de ezen az nem mûködik. El vannak varázsolva ezek a márkaszervizek 90ezret szeretnének egy olajcseréért kapni, pedig legutóbb 30 valamennyi volt vizsgával, zöldkártyával együtt .
Írta 2007. február 25. - 17:49
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 25. - 17:45
miben ?nemáá Konás!!! A Golfunkat (IV) 88000 km-rel 1.6-os benzines 2millió 2-re tartották azt veri bõven a linkelt corollát..
Írta 2007. február 25. - 17:33
hazahúz a szívem:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
6 éves lesz augusztusban a mienk, semmi baja! igaz ma tettem még csak bele a 19700. km-t ,
ha odalépsz neki (tapolca-pápa 31 perc), akkor bezabbant 9 litert, de cserébe megy mint a golyó.
ha családdal mentünk, akkor 6,2-t írt a fedélzeti.
nincs benne abs, meg sok légzsák se, de egyébként biztonságos nagyon!
és ugye Neked nem lesznek olyan problémáid, mint Olee-nek, hogy a hosszú úton elgémberedsz az ülésben. (egyébként szerintem kényelmes)
ma "versenyeztem" egy ilyennel. pápa-devecser. jó kocsi, de nem erõsebb.
srác is meglepõdött, hogy 1,4es és így megy.
sorompót kaptunk devecserben és odamentem haverkodni hozzá
valamint még:
abs-szel:
a yaris nem egy szép állat, de meg lehet szokni...
nemáá Konás!!! A Golfunkat (IV) 88000 km-rel 1.6-os benzines 2millió 2-re tartották azt veri bõven a linkelt corollát..
Írta 2007. február 25. - 17:19
nem akarok olyan autót, aminek a gyártási dátuma 1-essel kezdõdik....
hazahúz a szívem:
6 éves lesz augusztusban a mienk, semmi baja! igaz ma tettem még csak bele a 19700. km-t ,
ha odalépsz neki (tapolca-pápa 31 perc), akkor bezabbant 9 litert, de cserébe megy mint a golyó.
ha családdal mentünk, akkor 6,2-t írt a fedélzeti.
nincs benne abs, meg sok légzsák se, de egyébként biztonságos nagyon!
és ugye Neked nem lesznek olyan problémáid, mint Olee-nek, hogy a hosszú úton elgémberedsz az ülésben. (egyébként szerintem kényelmes)
ma "versenyeztem" egy ilyennel. pápa-devecser. jó kocsi, de nem erõsebb.1.6 Focus jó lehet szerintem is.
srác is meglepõdött, hogy 1,4es és így megy.
sorompót kaptunk devecserben és odamentem haverkodni hozzá
valamint még:
abs-szel:
a yaris nem egy szép állat, de meg lehet szokni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 25. - 16:57
Rob neked meg ha szûkösen fér bele a kocsi ne vegyél ennyiért.
ennyi.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2007. február 25. - 15:55
Akkor megkapná mindenki a befizetett pénzéért az érte járó szolgáltatást!
Írta 2007. február 25. - 15:50
Tök móka hogy õk arra mennek hogy minél olcsóbban szerezzenek minél több ügyfelet, igaz totál fizetésképtelenek emellett, de legalább sok ügyfelük van.
Én mindig csak abban reménykedek h ne ilyen jöjjön nekem.
pl az uniqua kb 2 hét alatt fizetett.
Írta 2007. február 25. - 15:41
igen csak itt sokszor nem havi 6-7száz forintról van szó, hanem simán dupla árakról..../asszony pl negyedévre fizet annyit a hungáriánál mint én egész évre, és ugyanaz az autó kategória/
de én pl vagyok annyira antiszoc köcsög hogy pont leszarom , mekkora szopás másnak, akkoris a legolcsóbbat kötöm meg...
Pont kiragadtad a legdrágábbat, de állítólag a legkorrektebbet. Az életkor, a jogsi megszerzésének ideje és a bonus/malus is megegyezik?
Attól, hogy a legolcsóbbat választottad még nem vagy antiszoc, jogodban áll. Az a baj, hogy ilyen szarrakások mint biztosító mûködhetnek!
Viszont ha egy ilyen biztosítással rendelkezõ lezúzza a kocsidat, a 3-ik pótszemle és 5-ik adatpótlás után megnézném, hogy szarsz az egészre.
LCS! igazad van, tényleg ne b@ssza meg az ég, de sajnos azt teszi!
Írta 2007. február 25. - 15:25
tudom az életben minden más, de én ezért nem fizetnék többet (nem a 700 forintos tételekrõl beszélek term.)
a casco más tészta... bár azok is köcsögöznek néha
Írta 2007. február 25. - 15:22
ha veszek valamit, nem akarom három hónap mulva árulni.
szóval inkább addig szivózok magammal meg az ezer forintokkal, amig nem találok olyat ami megfelelõ. tudom, hogy ez a legidegesitõbb mentalitás, ami a földön létezik, de nem hiszem, hogy vettem volna valamit anélkül, hogy ne vettem volna számításba minden szóbajöhetõt. én vagyok a vevõk legrosszabb fajtája. sajnálom.
ami a biztositókat illeti: sokaknak (igy nekem is) az a véleménye, hogy mivel ez csak egy olyan szolgáltatás ami elvileg mindenütt ugyanaz kell hogy legyen, igy a legolcsóbbat választom és kész.
Nehéz elhinni, hogy havi 700Ft nem ér meg egy jobb szolgáltatásokkal bíró, korrektebb biztosítót. Gondolom nem költesz el havonta egy forintot sem olyan dologra ami nem nélkülözhetetlen( 2-3 sör, néhány kávé, egy jobb ebéd mint a megszokott, néhány napilap vagy 1-2 magazin...). Gondolom a bringádra is a legolcsóbb alkatrészeket veszed és nem érdekel a mögötte álló cég megbízhatósága, mert az olcsó is vált, gurul, fékez....stb. Te tudod, de nekem már a nyugalmam is megér annyit, az én nyakamra nem fog járni senki akinek esetleg valami kárt okoztam( mellesleg B10-ben vagyok már 3 éve), hogy csináljak már valamit, mert nem akar fizetni a biztosítóm. Egy barátom így járt, a vétlem fél tehetetlenségében és kiszolgáltatottságában Õt hivogatta, hogy nem tudja megcsináltatni a kocsiját, mert a MÁV nem fizet és csináltassa meg Õ, vagy adjon pénzt amig a biztosító nem fizet. Persze erre mindenki megvonja a vállát( én is ) és elhajtja , hogy volt biztosításom, ott reklamálj, de elhiheted az ilyen szitu kikészíti mindenki idegeit.[/QUOTE]
igen csak itt sokszor nem havi 6-7száz forintról van szó, hanem simán dupla árakról..../asszony pl negyedévre fizet annyit a hungáriánál mint én egész évre, és ugyanaz az autó kategória/
de én pl vagyok annyira antiszoc köcsög hogy pont leszarom , mekkora szopás másnak, akkoris a legolcsóbbat kötöm meg...
Írta 2007. február 25. - 15:17
szóval inkább addig szivózok magammal meg az ezer forintokkal, amig nem találok olyat ami megfelelõ. tudom, hogy ez a legidegesitõbb mentalitás, ami a földön létezik, de nem hiszem, hogy vettem volna valamit anélkül, hogy ne vettem volna számításba minden szóbajöhetõt. én vagyok a vevõk legrosszabb fajtája. sajnálom.
ami a biztositókat illeti: sokaknak (igy nekem is) az a véleménye, hogy mivel ez csak egy olyan szolgáltatás ami elvileg mindenütt ugyanaz kell hogy legyen, igy a legolcsóbbat választom és kész.
Nehéz elhinni, hogy havi 700Ft nem ér meg egy jobb szolgáltatásokkal bíró, korrektebb biztosítót. Gondolom nem költesz el havonta egy forintot sem olyan dologra ami nem nélkülözhetetlen( 2-3 sör, néhány kávé, egy jobb ebéd mint a megszokott, néhány napilap vagy 1-2 magazin...). Gondolom a bringádra is a legolcsóbb alkatrészeket veszed és nem érdekel a mögötte álló cég megbízhatósága, mert az olcsó is vált, gurul, fékez....stb. Te tudod, de nekem már a nyugalmam is megér annyit, az én nyakamra nem fog járni senki akinek esetleg valami kárt okoztam( mellesleg B10-ben vagyok már 3 éve), hogy csináljak már valamit, mert nem akar fizetni a biztosítóm. Egy barátom így járt, a vétlem fél tehetetlenségében és kiszolgáltatottságában Õt hivogatta, hogy nem tudja megcsináltatni a kocsiját, mert a MÁV nem fizet és csináltassa meg Õ, vagy adjon pénzt amig a biztosító nem fizet. Persze erre mindenki megvonja a vállát( én is ) és elhajtja , hogy volt biztosításom, ott reklamálj, de elhiheted az ilyen szitu kikészíti mindenki idegeit.
Írta 2007. február 25. - 14:34
mennyire tájékozódsz máshonnan is? szaklapok, -oldalak ilyesmi
Írta 2007. február 25. - 14:27
sokszor 2000 forint az sok pénz. szûkösen fog beleférni az autó perpill, tehát igyekszem minimalizálni az ÖSSZES költséget. már elõre.Ha autót veszel nem hiszem, hogy negyedévente 1500-2000Ft-on kéne szórakozni. Vagy ha ennyi pénz is számít, akkor nem tudom, hogy fogod fenntartani az autót. A fennt említettek és még hozzávéve a TIR-t és a KÖBE-t, nem biztosítók, hanem egy kalap sz@r! Ne legyen koccanásod hasoló biztosítással rendelkezõvel, mert akkor Te is rájössz, hogy a szolgáltatásuk csak a pénzbeszedésre terjed ki. Ha pedig Te okozol balasetet és ilyen biztosításod van( mert éves szinten spórolsz 8000Ft-ot), akkor az nem más mint a vétlen fél tudatos szívatása, mert hogy várhat a kártalanításra hónapokig az hótziher.
mivel a kérdés nem éget, igy nem egy hónapo szánok rá, és ami az érzelmi alapot illeti: ha igy lenne, ahogy irtad már rég megvettem volna egy 1.6 twinspark 147-estúgyis az van, hogy ha valaki tudományosan akar dönteni, akkor rászán 1 hónapot és tájékozódik.
majd miután összeállt egy lista, minden addigi megszerzett "tudást" jól félretesz és érzelmi alapon választ.
rob: ilyen 2000 forintos éves tagdíjon, meg, hogy 1.4 v 1.6 fogyaszt e 14 milliliterrel kevesebbet, ne agyalj sztem, mert ha meglesz a kocsi, 100 ezrekért fogsz - néha még felesleges - szarokat is venni.
nembeszélve arról, hogy ha naponta 18 esetben, 3mp-cel késõbb teszed ki üresbe és gurulsz a pirosig - értelmét veszti az egész fogyasztás mizéria
és ugy érzem (ezen persze lehet vitatkozni) hogy tudatosan vezetek. tudatosan spórolósan. kevesen ismernek csak, de aki ismer, az tudja, hogy élére rakom a forintokat.
nem fontos amugy az agonizálásomon fennakadni, elég, ha konkrét autókat ajánlgattok. majd én szépen megszülöm a végeredményt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.