Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2007. May 30. - 23:48
alsót javaslom
Unokatecsó récsingjében ilyen van. Igaz, bebõrözve fehérbe, de sztem jó a fogása.
Posted 2007. May 30. - 23:02
jot szepet szolidat olcsot
noh egy ilyen szottyot is lassatok
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. May 30. - 12:36
I`m as fast as nobody!
Posted 2007. May 30. - 11:28
Az oldaláról a legutolsó hír. Hát pedig mindenki tudja, hogy nem szabad ilyet mondani...UTOLSÓ BEMUTATÓK !
Az idén láthattok valószínûleg utoljára motorozni,végleg abbahagyom bemutatókat sem vállalok a jelen állás szerint jövõre.Aki szeretne látni utoljára még megteheti az eseménynaptárban szereplõ dátumok valamelyikén...Az autósportban folytatom a jövõben.....Mindenkinek hasonló sikereket kivánok az életben mint amiket én a stunt motorozásban elértem. Üdv:Potzner Feri
2007-04-26
Posted 2007. May 30. - 11:09
fulltolerancia a barmokkal szemben
igazából azért nézem az egészet, mert voltam ott 3 napja, akkkor néztem hogy kicsit karcos a hirdetõtábla (konkrétan a földön fekszik összegyürve) és minden csupa olaj....
Posted 2007. May 30. - 11:08
Linkelnéd, mert nem jövök rá melyik hozzászólásra/kire gondolsz?zOrg: egy régi kolega oltott itt le
merthát elvesztettünk egy adózó polgárt... (hehe ÉS?)
kár hogy így elszabta. elért valamit.
de örülök hogy mást nem vitt magával máskor, így tiszta az ügy. ez van...
továbbra is 70es tábla, nem tudom hogy sikerült egy 90 fokos kanyar után 240et elérnie ott....
Posted 2007. May 30. - 11:04
merthát elvesztettünk egy adózó polgárt... (hehe ÉS?)
kár hogy így elszabta. elért valamit.
de örülök hogy mást nem vitt magával máskor, így tiszta az ügy. ez van...
továbbra is 70es tábla, nem tudom hogy sikerült egy 90 fokos kanyar után 240et elérnie ott....
Posted 2007. May 30. - 10:59
hmm, mióta pesten közlekedek és hetente 3-4 szer csak a szerencsén (vagy rajtam) múlik, hogy megúszom az önjelölt versenyzõk akcióit - azóta nem. a vétlen nõjét sajnálom
Posted 2007. May 30. - 10:59
Kik is? Akik hasonlóan "autóznak"?mondjuk a 240 is melegnek hangzik, kevesebb mint 300 méteren :chin:
zOrg: ne próbálkozz. engem már leoltottak miatta.
Menjen zárt pályára - vagy zárt osztályra.
A "népharagot" meg éppen leszarom.
Majd ha temetik 23 éves fejjel az 5 évvel fiatalabb cimborájukat, akit akkora sebességgel csapott el egy hasonló emberke Budapest belvárosában (este), hogy zárt koporsóban temettük - na, akkor beszélgethetünk. Addig zéró tolerancia.
Posted 2007. May 30. - 10:55
zOrg: ne próbálkozz. engem már leoltottak miatta.
Posted 2007. May 30. - 10:52
Te elcsé!oktatóm mondta vala: "ez most egy legális fegyver a feneked alatt"...
addig nem is gáz, amíg csak öngyilkos fegyver...
Ferenc büszke ember volt - ez látható
Csak nem azt akarod mondani, hogy nem sajnálsz egy olyan embert aki utcai versenyzés ("tesztút") közben megölte magát? :wtf:
Posted 2007. May 30. - 10:39
addig nem is gáz, amíg csak öngyilkos fegyver...
Ferenc büszke ember volt - ez látható
Posted 2007. May 30. - 06:46
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. May 30. - 03:53
http://merkur.wla.hu...che/porsche.zip
http://www.rallyhear...czig_pentek.wmv
audis balesethez
A sebesseg: 240 km/h
A gumik: verseny slick gumik
Az ok: Fekezes, belso padkara hajtas, szembe forgalom vedelme
Vegeredmeny: kb. 400 m hosszusagu terulet tele alkatreszekkel, raadasul olyan nagy alkatreszekkel, ami konnyen barmilyen mas vetlen aldozatot kovetelhetett volna. Komplett gyalogos jarda letarolasa, 3 teljes savon keresztbecsuszas.
Eredmeny: 1 vetlen sulyos serult aldozat es 1 halalos aldozat.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. May 29. - 22:12
vigyázz, mert ha ilyen fogas kérdést teszel itt fel, akkor USA imádónak fognak tartani<OFF>
A másik meg az, hogy errefelé hányan tudnák elhelyezni a térképen mondjuk Utah, vagy Arkansas államot? Vagy mondjuk ez utóbbit helyesen kiejteni?
<ON>
--Trifo
Posted 2007. May 29. - 20:49
Mondjuk, ha már nagy egyterû, akkor Mitsubishi Grandis, bár nem egy árkategóriában van ezekkel sajnos.
Posted 2007. May 29. - 19:01
Posted 2007. May 29. - 16:01
Az új hétüléses egyterû utasterének hátsó részébe tolóajtókon át lehet bejutni, külseje pedig megfelel a Ford Kinetic Design irányvonalának, azaz nagyon hasonlít a nemrég bemutatott új Mondeóra és a felfrissített C-Maxra. A Taiwanon bemutatott autónak mindössze egy szépséghibája van, Európában nem fogják forgalmazni, mivel a C-Max, az S-Max és a Galaxy mellett már csak maguknak okoznának gondot egy negyedik egyterû bevezetésével. Sõt, tekintettel arra, hogy Ausztráliában, Japánban és Kínában jól megy a nagyobb S-Max, az új modell egyelõre csak Taiwanon lesz kapható, kétliteres benzinmotorral.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. May 29. - 00:00
foleg mikor talalgatjak a hamburgrzabalok, hogy Tony Blair az szinesz, vagy baseball jatekos. Es tarsai
CMR Dirt kijott? pc-re?
edit: ja latom, nem. juni 15
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 28. - 22:52
Az USA-ban nem jártam, Kanadában viszont igen. És ott meglepõen sok ember tudja, hogy van egy olyan ország, hogy Magyarország és hogy annak fõvárosa Budapest. Szinte mindenkinek volt rokona/ismerõse, aki járt már erre.
Pedig jópár embert megkérdeztem...
A másik meg az, hogy errefelé hányan tudnák elhelyezni a térképen mondjuk Utah, vagy Arkansas államot? Vagy mondjuk ez utóbbit helyesen kiejteni?
<ON>
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt