Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

thez:
http://www.kff.hu/fo...rmu/kovetelmeny

elvileg ezek, de mint írták többen is, nem mindenhol néznek mindent - no comment

ez mind megvan...
igaz tetõkárpit nincs.
A kasztnin két foltot kell javítani, de egy picit lyukas kötény ezek szerint elvileg nem gázos...
faxa.
Mikor lesz ebbõl autó:S

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
thez:
http://www.kff.hu/fo...rmu/kovetelmeny

elvileg ezek, de mint írták többen is, nem mindenhol néznek mindent - no comment

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Egész jó lesz az új Fiesta.
http://www.auto-moto...hbs?ext_index=0

Posted Image

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szerintem tetokarpit nem szamit
zavart kiszedted nem szamit

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

vegyél egy kispolákot. az olcsó is, aztán ha nem adják meg a mûszakit rá, akkor nem újítod fel, hanem veszel még egyet...:)

pócki? kereskedésben 70 ropi... csak hogy kitõl vették be, LOL :D

hétvégén kasztnizunk, ha minden jól alakul, szal lehet jövõhéten kész is lesz a tragacs, egy két apróság beszerzése után... (tetõkárpit, müanyag elemek belülre, ablaktörlõmotor, és lapátok, asszem más nem is kell rá....)

jejeje :)

a durva, hogy 25 éves, de a motor pöccre indul.
A kasztni sincs nagyon rossz állapotban, durva hogy ilyet tudtak gyártani régen...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

a vége meg az lesz hogy lesz neki 10 darab kispóckija.

10 autó egymillió alatt az azért nem rossz...:D..és abból a 10 félig mûködõbõl össze tud rakni 4-5 mûködõt..;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
a vége meg az lesz hogy lesz neki 10 darab kispóckija.
"Minden hülyeség" by Tomidny

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vegyél egy kispolákot. az olcsó is, aztán ha nem adják meg a mûszakit rá, akkor nem újítod fel, hanem veszel még egyet...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egy picit bonyolultabb ennél...
:)

Nincs beltere jelenleg
van egy pici rohadás a hátsó híd elött, valamint egy lik a homlokfalnál, a kötényen.
Elöbbi is meglesz, utóbbira meg itt az új homlokfal, de...
csak pénz pénz pénz :s

most volt 65be a kerék.
ez valahogy nem akar összejönni, pedig jó játszani a kis golffal.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
okok, koszike

thez: szerintem nagyon nem kell felni
fejbe ugysem lonek
legfeljebb nem megy at egybol
de szerintem nem lesz nagy gebasz
zold kartya?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
olcsóbban sajnos nem tudok szerválni, mint amennyiért te rendelnéd meg. ez csak ilyen nyári meló volt, ahhoz, hogy jelentõsebb kedvezményt kapj, jópár évet biztosan le kell húznod a cégnél...de haver azt mondta, megnézi, van e raktáron és hogy mibe fáj, meg tol pár miskolci boltcímet, ahonnan többet rendelnek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Mûszakin mire úsznak rá?

Futómû - vadi új gátlók
Kormánymû: kotyogásmentes
Lámpák, elektromosság: újonnan megcsinálva, 100%os
Kasztni: nincs kritikus rohadás rajta
Kerekek, gumik: Vadi új, télivel is átmegy?
Fék: fogogat, most vettem rá dobot hátra, valamint jó állapotban levõ tárcsa, és pofázmány.

Mi kellhet még?

Kis törés számít? Bal elsõ sárvédõív elöl picit meg van gyûrve, de csak a lemez - struktúrálisan a kasztni nem sérült.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
gondolhatod ha az izzo fektarcsa mellett elvegzi dolgat akkor a bringan is ;-)

no innen remlett nekem, hogy mivan.
te tudsz innen szervalni?
vagy nem eroltessuk?
tudok par szazalekot
meg tan 30 is johet vhol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
csak a szám a lényeg, meg hogy jó márka legyen, de biciklibe rakhatsz 3ast is, attól se lesz gyengébb.

ha amúgy is cserélni kéne az olajat, akkor rakj bele, de csak azért lecserélni, mert "ótós" azért nem kell

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

hát csak úgy kérdeztem, hátha a bringás dotosnál van valami speciális adalékanyag vagy valami. :) és jobb lehet tõle a fékhatás?

mivel kb a hayes fékfolyadékot is ugyanannyira lehet összenyomni mint az összs többit......:)
dot x nek meg ugyanazt kell tudnia elvileg mindegy milyen matrica van rajta..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hát csak úgy kérdeztem, hátha a bringás dotosnál van valami speciális adalékanyag vagy valami. :) és jobb lehet tõle a fékhatás?

edit: értem. megint tanultam valami újat. :)

edit2: nekem nincs hirdós fékem, csak egy jó v fék. pusztán érdeklõdés szintjén kérdeztem. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

ejjha, beírtam googleba, hogy ferodo premier fékpofa, és a régi hszomat dobta ki, amiben kicsit más árak vannak, mint amire én emlékszem...és azok a jó árak, mert aznap majdnem 40 pár fékpofát szedtem össze. :) (fékpofát, féktárcsát, fõtengelyt, hengerfejet és motorolajat imádtam szedni, sokkal érdekesebb, mint a sok tömítés meg csapágy)...

szóval szerintem olyan 30 ezerre számíts, az a 18-258k/pár az valószínûleg az eggyel magasabb kategóriás fékbetét ára.

amúgy láttam olyat a raktárban, hogy Ferodo akármicsoda DOT-os fékolaj, volt sokféle kiszerelésben. szóval szerintetek ezek használhatóak hidrós tárcsafékekben is, persze úgy, hogy az ajánlott DOT számút használom?

amelyikbe dot-os kell, abba mért ne ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ejjha, beírtam googleba, hogy ferodo premier fékpofa, és a régi hszomat dobta ki, amiben kicsit más árak vannak, mint amire én emlékszem...és azok a jó árak, mert aznap majdnem 40 pár fékpofát szedtem össze. :) (fékpofát, féktárcsát, fõtengelyt, hengerfejet és motorolajat imádtam szedni, sokkal érdekesebb, mint a sok tömítés meg csapágy)...

ferodo premier féktárcsából 25-30ezer/pár nagykeráron, ferodo premierfékpofa 8-12ezer/pár.

szóval szerintem olyan 30 ezerre számíts, az a 18-258k/pár az valószínûleg az eggyel magasabb kategóriás fékbetét ára.

amúgy láttam olyat a raktárban, hogy Ferodo akármicsoda DOT-os fékolaj, volt sokféle kiszerelésben. szóval szerintetek ezek használhatóak hidrós tárcsafékekben is, persze úgy, hogy az ajánlott DOT számút használom?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

ferrodo premier fekpofat keresek.
ki hol tud?

Miskolcról rengeteg autósbolt rendel napi szinten a Szakál-Metáltól, ott szinte minden Ferodoból van. csak Premierbõl 6 sornyi, egy sor az 5*12 polc, és egy polcon 2-3 féle típus van. nem emlékszem pontosan a címre, de valamilyen garázssoron ott Miskolcon van egy autósbolt, õk biztosan tudnak neked rendelni, napi 2-3 hosszabb megrendelõívet küldtek, amíg ott voltam. a Sprint Autót is érdemes lehet felkereseni/felhívni, õk is rendelnek jó sokat a nagykertõl...

de ha nem akarod túlbonyolítani meg sokat járkálni, akkor felhívod a szakálmetált vagy írsz egy mélt nekik, hogy mi kell (mondjuk ilyenkor általában pontos típusszám kell, telefonon tudnak segíteni is, hogy mihez mi kell), ezt lehetõleg hétköznap 17.00ig, meg mondod hogy futárszolgálat legyen, és akkor az elvileg másnap délután már ott lehet nálad, Miskolcra délelõttönként szoktak szállítani.

http://www.szakalmetal.hu/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
milyen ferodo?
mert a premier igy utcai luzernek jo
a ds2500 mar ovatosan kezelendo mert hidegen nem fog /de ez meg mindig utcai/
tan meg a ds3000 is utcara valo
aztan jonnek a komolyabb cumok amik mar racing-osak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer