Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tenyleg jo iras
http://totalcar.hu/n...et&cat_id=59410

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Az arielre gondoltam... Szerelmes lettem :love1:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
arielben is az adja a sok lót, az igaz
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Kössz Shaun! :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem az ariel?
igy http://belsoseg.blog...2006/12/25/atom

mast nem veszelyeztet
de akkor ne is mentsek ki.
kimennek baleset
folyik ver egyebek
elso ember felkiallt
-nincs az ov bekotve!
-kave cigi ido!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Sorry hogy félbeszakitom a biztonságiöv-témát, csak arra lennék kiváncsi hogy hogyan hivják azt a kisszériás kocsit amirõl ennyit tudok:
3.2 alatt 100-on
Angliában kis szériában készül
nyitott, 2 üléses
Honda Civic Turbos motor van hátul, hátsókerékhajtással
thx: Maty

GTM 40TR
http://images.google...m=10&um=1&hl=hu

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és azzal veszélyeztet valakit a pilóta, hogy nem köti be magát?

(önmagán kívül)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sorry hogy félbeszakitom a biztonságiöv-témát, csak arra lennék kiváncsi hogy hogyan hivják azt a kisszériás kocsit amirõl ennyit tudok:
3.2 alatt 100-on
Angliában kis szériában készül
nyitott, 2 üléses
Honda Civic Turbos motor van hátul, hátsókerékhajtással
thx: Maty

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://www.a5.hu/cikkek/1/22746.shtml

lol..
ha valaki 1 éve azt mondja, hogy a suzuki ellenfele lesz a subarunak... kiröhögöm.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem arra valaszoltam

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

nagyritkan van olyan baleset, hogy amikor kiesik a csoka a szlevedon azt mondjak.
valoszinuleg ez mentette meg az eletet.
valoszinuleg!

nem ugy értettem a lánglovagosat hogy kirepülnek hanem hogy a szélvédõ nem sérül meg az ütközés során hanem csak a feje nyoma láccik a fickonak. övvel lehet a seggén maradt volna. lehet:)

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nagyritkan van olyan baleset, hogy amikor kiesik a csoka a szlevedon azt mondjak.
valoszinuleg ez mentette meg az eletet.
valoszinuleg!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
amit itram az nem 100%: minden szitu más

csak esélyt növelnek ezek a dolgok. todok olynrol hogy azért maradt életben mert kirepül és a terepjároja meg összlapult. de esetek többségében, 30al poroszkálva, övvel légzsákkal, másik autoba bele nem sok sérüléssel jár. 80km/h felé pedig az autogyártok sem terveznek/tul szilárd kaszni, kevés elnyelt energia

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

az ostorcsapás dolgot a hátulrol valo ütközés miatt találták ki. ettõl függetlenül (de nem ezért) védelmet nyujt akkor mikor az ülésbe érkezel vissza a kocc után. ekkor a sebességed ugyanis már csak tört része annak mint mikor hátulrol belédjönnek /mondhatni kicsi ostorcsapás.

álló autóba hátulról 120km/h.
öv nélkül.

érezzem magam szerencsésnek? :o:(:)

azóta érdekesmód az az elsõ dolgom, hogy öv becsatt.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
az ostorcsapás dolgot a hátulrol valo ütközés miatt találták ki. ettõl függetlenül (de nem ezért) védelmet nyujt akkor mikor az ülésbe érkezel vissza a kocc után. ekkor a sebességed ugyanis már csak tört része annak mint mikor hátulrol belédjönnek /mondhatni kicsi ostorcsapás.

ha meg annyira nem kell használni az övet akkor mi lesz az ami megállít téged 60-80 km/h-rol? vmi rugalmas dolog kell mert különbeen a tested nem az ülésben marad, csöpp kis beleid meg az agyad meg menne tovább: erre valo az öv és nem a légzsák (az öv nyulik -többet mint gondolnád + esetleg pirotechnikai övfeszítõ, överõ határoló) sokat persze nem engedhet, de itt a centiméter vagy a kár a miliméter is számit -annyival több utad lesz lelassulni + gyûrõdõzóna. versenyautokban miért is sokpontos öv van??

itt jön az hogy a 3pont(kicsi felület) kevés téged rendesen megfogni. egyik vállad, fejed, esetleg kezeid repülnek szanaszét. a légzsák pedig lassit mert ahogy fellfúvodott /jobb autoknál több ütemben/ ereszt is lefelé - kivétel egyes oldallégzsákok.

ha öv mellé légzsákolsz +30%esély

A töltetek berobbannak, az öv feszül, a zsák fúvódik: hogy lehet ennek a tökéletességében kételkedni? kicsit ironikus de mondjatok már egy pédát hogy mikor jo ha nincs bekapcsolva az öv? lánglovagokon sokat látni hogy az utasok elõl ált õk törik össze a szélvédõt. övvel lehetetlen elérni odáig

edit: utasként nincs kormány ahova kapaszkodhatnál

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
sokkal kisebb az eselye annak, hogy az ov nem lete ment meg, mint annak, hogy a meglete okoz kart neked.
ezert!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

A csigolyák viselkednek úgy, mint az ostor, elõrebólintasz, aztán hírtelen vissza. jól széjjelcsúsznak aztán, ha nem jól sül el a dolog akkor sérülnek, a nyaki gerincvelõ, ami bénulást, ... okozhat

ezt úsztam meg öv nélkül anno? wáó..

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A csigolyák viselkednek úgy, mint az ostor, elõrebólintasz, aztán hírtelen vissza. jól széjjelcsúsznak aztán, ha nem jól sül el a dolog akkor sérülnek, a nyaki gerincvelõ, ami bénulást, ... okozhat

@: Ha meg hátul nem vagy bekötve akkor jól elõre baszódsz és elöröd a sofõr gerincét... Elöl mindíg be vagyok kötve, hátul meg valahogy nagyon nem akaródzik, max autópályán, de ott sem mindíg (meg nem ülök hátra)

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

a biztonsági öv a légzsák "miatt" kell. amikor kocc van, te elõrehajolsz (öv hiánya miatt), légzsák felfújódik és jól hátrabass_a a fejed, neki az ülésnek. nah, ettõl véd meg.
valami ostorcsapás dolgot emlegetnek...

akkor folytatom a gondolatmenetet.
Csak, és kizárólag magamat veszélyeztetem.(ez sem igaz, számtalan esetben a biztonsági õv hiánya menti meg az utast. Ja és nincs légzsákom :-))
Senki mást.

AKkor ez miért olyan nagy bûn? Miért egyenértékü egy gyorshajtással, egy ittas vezetéssel?

Aki így akar meghalni, tegye.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én akkoris a biztonsági öves baromságon röhögök a mai napig...

a biztonsági öv a légzsák "miatt" kell. amikor kocc van, te elõrehajolsz (öv hiánya miatt), légzsák felfújódik és jól hátrabass_a a fejed, neki az ülésnek. nah, ettõl véd meg.
valami ostorcsapás dolgot emlegetnek...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu