Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ha nem ragaszkodsz a dízelhez akkor vehetsz szép autót is:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

Hmmm szépség, és nem is esznek sokat. Meg megbízható...
Rob: majd rájössz, hogy nincs olyan, hogy elég sok hely van benne:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha nem ragaszkodsz a dízelhez akkor vehetsz szép autót is:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob vectraval mi lett? a dtl az dti ;)

amúgy épp akartam mondani, hogy olyanod nem lehet, mert olyat mi akarunk;) ...majd eccer

jaja, dti, csak elirtam. végül is mindegy, 2,0 literes 82 lovas kerregõ.
vectrával az a bajom, hogy nagy. egyedül leszek erre a hodályra :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A másfél mikulás _szerintem_ pont az az összeg ami "vízválasztó": vagy add lejjebb (10 év körüli gépek) vagy még egy negyeddel toldd meg.
Állj neki a keresésnek és foglalkozz vele napi szinten - ha valóban szükséged lesz autóra -, aztán mire 3-6 hónap múlva belefutsz a megfelelõbe már össze is jöhet az a 250k plusz. Szerintem.

igen sajnos ahogy nézegetem, ha csak már 150-el többet szánnék rá, lenne alternativa.
de az egész ott kezdõdött, hogy autó 1 millából. aztán 1,2 aztán 1,3 most 1,5... érted, lassan vehetek egy uj swiftet 2,3-ért.
már most napi szinten nézem az autókat kb egy hónapja, de eddig semmi komoly. amit személyesen is megnéztem, az kb rommá volt törve elõzõ életében. illetve egyrõl telefonon bevallotta a kereskedõ (valami lúzer lehetett) hogy taxi volt.
magánszemélytõl lenne jó autót venni....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
totál off:

zOrg, 404-es a link az aláírásodban, elvileg ez a jó helyette:

http://emichrysalis....ma_trailer.html

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

2000-res évjáratú 2,0 dtl astra kombi helyett valami más ajánlat másfél milláig?
dizel legyen, abs legyen, 4 légzsák legyen és '99 utáni legyen.
meg ne kelljen folyton szervizbe hordani.

A másfél mikulás _szerintem_ pont az az összeg ami "vízválasztó": vagy add lejjebb (10 év körüli gépek) vagy még egy negyeddel toldd meg.
Állj neki a keresésnek és foglalkozz vele napi szinten - ha valóban szükséged lesz autóra -, aztán mire 3-6 hónap múlva belefutsz a megfelelõbe már össze is jöhet az a 250k plusz. Szerintem.
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Legközelebb meg is teszem,nem fognak mindig sírni,hogy ilyen-olyan utak az biztos

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
BBB
ezt már a múltkor is megbeszéltük. (hogy ne vedd át, Te meg írtad, hogy muszáj, mert szükség van rá...)
tegyetek panaszt a fuvarozó vállalatnál! elvileg a Belföldi fuvarozói tanfolyamon tanították, hogy kell rögzíteni az árut.
Innentõl Rajtatok áll, hogy áteszitek-e vagy sem vagy reklamáltok-e...

thommey
persze, nem azt mondtam, hogy nincs benne pénz, mert akkor hazudnék. nem hiába vágnak bele annyian...
szerintem azért egy kamiont többet bas_tatják, mint egy sima autóst.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Konás, mikor szétaláz 24 raklap(pár milla) cuccot a szegény kamionos és nekem meg pakolni kell akkor mi van?Õ felel azért,hogy úgy érjen ide ahogy megrendeltük. Jah meg itt seftel az üzemanyaggal a telepen.Én tudom ,hogy sokat dolgoznak,de nem csak övék a világ, ha érted mire gondolok.Hajnalban is mikor jövünk haza M3 bevezetõn cikázik mint a veszedelem...
Amúgy meg csókoltatom azt ,aki a Hungáriánál nem táblázta ki ,hogy 2b csomópont lezárva.... ismerd meg Budapestet mozgalom rulz volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Konás: azért nem gyûjtök aprót a "szegény" fuvarozó vállalkozóknak, mert simán áthárítják a többletköltségüket ránk végfelhasználókra.
"ha belegondolunk, rengeteg kiadása van a vállalkozónak, s a folyamatos árversenyek - valamint, hogy már mindenki vehet kamiont - hatására egyre nehezebb a helyzetük." jééé...mint minden más vállalkozónak magyarországon. Csak õket kevesebbet hallani.
És az autósokat is basztatják minden mûszaki dologért...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thez: bár korábban írtad, de azért írok rá... A biztonsági öv be nem kötésével NEM csak magadat veszélyezteted, hanem az autóban ülõ összes utastársadat is. Már csak azért is, mert olyankor "rögzítetlen tárgy" vagy az utastérben, ami ütközéskor meglódul valamerre. Ha nincs szerencsétek, simán agyonfejelheted a netán melletted ülõ és netán rendesen bekötött párodat.

Ja, és persze ez vonatkozik a hátul ülõkre is.

Ja, és persze a fizika törvényei nem csak városon kívül mûködnek...

--Trifo

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
rob vectraval mi lett? a dtl az dti ;)

amúgy épp akartam mondani, hogy olyanod nem lehet, mert olyat mi akarunk;) ...majd eccer

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dehogy zabalja
amikor all akkor szinte egy forintodba sem kerul.

sokat kell keresni oszt akkor nincs gond.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

neeem ugy se jo

cuki, de a gatyámat is lezabálja :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

a 150.000 hihetõbb lenne

na majd megnézem pontosan, én olyan 50e körülire emlékszem, de biztos, hogy nem 6jegyû...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

neeem ugy se jo

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob
bazze, nem vagy könnyû eset.
japóknál ezt a kettõt találtam:

bár gondolom, ezek nem tetszenek...

néztem a carisma-t, de kombi jobb lenne. tudod, lehet bele biciklit cuccolni :) meggyõztek a kollegák hogy nekem kombi kell.

Ford Focus Tournier
Cirtoën Xsara Break
Peugeot 306 Break
VW Golf Variant
Seat Cordoba Variant
Renalt Mégane Grandtour

Válassz ízlés és tûrõképesség szerint! ;)
Szerintem akkor még csak a komolyabb autókba szereltek oldallégzsákot...

opelokban van, fapadosat amugy sem akarok. 306 kiesik mert belül randa. cordoba kivül randa. a maradék két francia azért esik ki mert francia. pedig xsara lenne dögivel, tetszik is, de... szóval nem venném. nem akarok minden apró szirsz*rral szervizbe járni. focusból meg baromi nehéz ilyet találni, de azokat nézegetem :)

2 lufi nem elég?

a 4 légzsák feltételez egy csomó más extrát is, ami kellene. olyanokat, mint távirányitós központi zár, klima, elektromos ablak, ilyesmi.

ilyet max eco-ból kapsz.

ha ilyen létezne, mindenki ilyennel menne.

eco? ja benzines, vágom :) hát azért próbálkozni lehet :)

szeretném, ha nem lett volna törött, és ha nem taxi lett volna, vagy céges verda. szeretném, ha gyári rádiósmagnó lenne benne, nem szeretem a buherált sz*rokat, meg ugye amiben gyárilag nem volt semmi, az eleve valami basic felszereltség...

tulajdonképpen esélyem sincs ilyen verdát találni :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

egy peugeot 406os (a laposhátu) mennyit érhet? kilométerállás az olyan 50000 körül...

a 150.000 hihetõbb lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
egy 2 literes, bezines, fullextrás (ülésfûtés, klíma, 6 CD-s autórádió, fabetétek, plüssülés, stb) peugeot 406os (a laposhátu) mennyit érhet? kilométerállás az olyan 50000 körül...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
rob
bazze, nem vagy könnyû eset.
japóknál ezt a kettõt találtam:

bár gondolom, ezek nem tetszenek...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu